Torsdag!

Torsdag idag, och imorrn är det sista dan på praktiken! =( Vill inte sluta, för jag trivs så bra.. Nu har man ju börjat lära sig typ rutiner och sånt riktigt! Men men, bara att gilla läget och ta det som det kmr.. Funderar på att bjussa på fika imorrn =) Som tack för praktiken liksom.. Men det känns lite onödigt då Lollo och jag ska åka dit i veckan och bjuda på ngt.. Båda har samma problem, för Lollo ville inte hlr åka från ATG när hon var där veckan innan jag började! =P Men asså människorna där är helt underbara, ashärliga är dom =) På ett elr annat sätt ;) hehe..

Vrf kan folk inte bestämma sig tidigare för vad dom vill!? Måste det ske försent hela tiden!? Jag börjar faktiskt tröttna på att vara olycklig nu! DU fick mig att vara lycklig, men det bryr du dig tydligen inte om.. Jag hade faktiskt glömt en viss person, och det tack vare dig!
Vrf ska det alltid bli såhär!? :/


Aja! Funderar på att plugga, men har ingen lust :S Men det måste ju liksom göras..

Men men, vi hörres hörrni! =)




Kyss och smek <3






Inte en gång till! :/

=(

Asså vissa saker vill man bara inte börja tänka på! Idag te.x. kom jag på att det inte är så långt kvar till alla hjärtans dag! Vad fan skan man göra då liksom.. Förra året var det supermysigt, men iår kmr jag sitta hemma och tråka i min ensamhet =(
Och nästa vecka är det ett år sen jag blev världens lyckligaste person, men det gjorde jag ju själv så det sket sig.. Och till råga på det så är det snart dags att säga grattis till Jessica och Tobbe! Dom firar snart ett år ihop, och jag får faktiskt ta åt mig äran att det blev så ;) Det var tack vare mig och Peter faktiskt.. Hade vi inte dragit med dom den där kvällen i mars förra året hade det nog aldrig blivit ngt.. Men men, jag kmr bara vara så ledsen nu ett bra tag framöver! Det är bara en person som kan ändra på det, och du vet nog vem du är =)

Jag saknar dig så mkt, och jag hoppas på att få träffa dig i helgen! Du är en så himla underbar person och jag tkr om dig så himla mkt.. Vet inte vfr jag reagerade som jag gjorde förra helgen, men jag antar att det är för att jag tkr om dig mkt helt enkelt!


Nehee, det måste bli ändring på mitt liv! Och det måste jag fixa själv, för ingen gör det åt mig.. Frågan är ju bara om jag kan klara det själv :S Men det ska jag minsann göra, för det är en ändring, att jag ska klara av att göra saker på egen hand!

Men nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska hoppa i sängen =P Men det får bli ensam =(
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3







Du är underbar <3

Trååk!

Kom och liva upp stämningen för mig! Har aptråkigt :S Vet inte vad jag ska hitta på.. Kanske kolla lite OTH elr ngt =P
Funderar dock på att sova snart, så jag orkar upp i tid imorrn! Vill inte behöva stressa till bussen imorrn ;) hehe..

Jag och syster min var på bio igår =) Skulle sett Yesman, men den var full =( Det fick bli The day the earth stood still istället! Den var bra, så den kan vara sevärd =)
Efter bion drog jag hem till Jenny! Vi sjöng lite Singstar innan vi drog ner till Larmtorget och kollade läget lite =P Kom nääästan in på O'Learys med ;) hehe.. Träffade på Niclas, Jonas, Björn, Emil och Maya =D Mkt trevligt folk.. Sprang på Evelina, Sofie, Skevas och Jerry med.. Åkte med dom en stund innan jag gick upp till Jenny för att sova! En trevlig kväll blev det igår iaf =)

Har vart på manusläsning med teatern idag.. Lagom segt, men snart kmr det hända saker ;) hehe.. Kmr bli en rolig pjäs att spela!


Nu skiter jag i detta och kollar OTH istället =P
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek! <3







Jag tkr om dig ngt så fruktansvärt mkt! <3

Helg!

Äntligen helg igen! =) Igår blev det plugg och slappa framför datorn..

Idag så var jag och mamma och jag på utförsäljningen på JC! Hittade två par jeans och en top =) Mkt nöjd med resultatet! Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå in till Kalmar, för jag och Emma ska på bio =D Yesman ska vi se, hoppas på att den är bra bara.. Kanske ska se om man hittar några recensioner på das net =)

[Update 18.32]
BTW! Ngn som är på att åka med till Hultsfred =) Ska köpa endagsbiljett när dom släpps! Det är så det är tänkt för tillfället.. Än så länge är det bara två band som jag vill se =P Takida och Winnerbäck ;) hehe..

Blev ett kort inlägg idag!
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3






Jag tkr om dig mestast! <3

Suck!

Måste bara skriva av mig lite av ilskan!

Asså vissa människor borde ta och tänka till lite.. Du borde lita på folk, som du kanske inte egentligen vill lita på! Och i detta fallet är det mig (a) Jag talar sanning och vill bara det bästa för dig..
Det skulle inte funka mellan er iaf, så det är ingen idé att du försöker! Hon är inte bra för dig.. Hoppas att du fattar vem du är, men om hon fattar kan jag få ett helvete! Fast det ger jag blanka fan i isf, för det är en person som jag verkligen inte tål!! Det är inte pga av det jag säger detta, utan det är för att jag vill det bästa för dig!


Inte för att vara elak, men jag tror inte ens hon känner ngt för dig! Pga av det hon sa till mig idag så visar det ju det.. Snälla tänk på vad du gör, jag vill bara att du ska vara lycklig! Du kanske tkr att jag lägger mig i för mkt, men det skiter jag i.. Jag bryr mig mkt om dig, och det ska du vara glad för! Du vet vad jag tkr om dig, och även att vi har bestämt det vi har gjort så bryr jag mig! Jag vet hur sårbar du kan vara, och du borde tänka dig för..
Men jag ska egentligen inte bry mig, men det gör jag och jag kan inte hjälpa det!

Men men, nu skiter jag i detta! Har iaf gjort psykologin =) Är nöjd med mig själv, en sak ur världen iaf! Ska bara göra dom andra uppgifterna och hästuppgiften ;) sen är jag ifatt =P ska ta tag med det i helgen och nästa vecka.. Sa ju att jag skulle bli en bättre människa under detta året! Jag tror faktiskt att jag är på god väg =)



Men ska sova nu!
Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek <3






jag tkr om dig mest av alla! <3


Plugg..

Var en slapp dag på praktiken idag.. Strödde i lite boxar, la in journaler i arkivet och lite småplock! Patrik, Mats och Lars-Göran skulle iväg, så det var bara jag och Cina kvar och det kom typ inte en enda så jag fick sluta vid två idag =D Tackar vi för..
Eftersom jag slutade tidigt så tänkte jag åka ner till skolan och lämna in min ledightesansökan och lite så.. När jag lämnade lappen till Kerstin så blev jag plötsligt inte lika entusiatisk över att åka utomlands längre! Den veckan vi är borta ska vi upp till Eskilstuna med en av kurserna vi läser =( FAN att man ska missa det.. Det var det mamma sa, att vi säkert skulle åka den veckan! Vrf ska hon ha rätt för!? Men inte mkt att göra åt, för jag tänker ju inte stanna hemma precis =P hehe..

Men men! När jag var nere på skolan hämtade jag hem psykologi-böckerna med, så nu ska jag vara duktig och skriva lite analyser hade jag tänkt mig ;) hehe.. Har ju inte lämnat in ngn alls än (a) oops!
Så har laddat upp med både musik, te och mackor nu ;) hehe.. En myskväll med mig själv framför datorn =P Känner mig riktigt duktig faktiskt!

Kanske slänger in ett inlägg till sen innan jag drar mig!
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3





Jag tkr om dig enormt mkt! <3

Praktik!

Tredje dagen på min praktik idag =) Har vart ganska lugnt idag faktiskt, ganska skönt.. Var med Patrik när han satte ett dropp på en islänning, har sprungit med ngn häst och lite så!
Islänningen är en ganska tråkig historia förresten! Den var 26 år gammal och hade ngn ämnesomsättningssjukdom.. Så under nästan hela eftermiddagen så satt hon med sin häst på kliniken medans droppet skulle rinna klart, och när den hade gjort det så hade den fått typ diarré :S innan hade han ätit jättedåligt, så dom hade tagit blodprov och så.. Men när lilla pållen inte blev bättre så tog ägaren beslutet att ta bort sin lilla älskling.. Hon hade haft han sen ha var föl och han blev 26 som sagt.. Han såg ut som en liten nallebjörn, jättetjock lockig päls =P hehe..
Men förutom det så var det rätt lugnt som sagt..
Jag och den andra praktikanten som var där idag fick rengöra klippmaskinerna med =P hehe.. Lite lättare än att rengöra skolans om man säger så!

Igår var det därmot lite mer att göra, fast det var ganska mkt böjprov och så då.. En del som kom tillbaka som blivit behandlade i knä elr liknande! Så blev att springa lite då med =P Var en som kom in med en spattponny med, var typ tio år gammal.. Men den ponnyn kom aldrig ifrån kliniken! Var med när dom avlivade den, men det var ett val jag gjorde själv..
L-G hade en operation igår med! Han skulle in och ta bort lite lösa benbitar i båda bakknäna på en häst.. Då denna operation inte var så blodig så var jag kvar hela tiden =P hehe.. Dom var inne med kamera, så man såg allt på skärmen! Det enda som var lite sådär var när han skrapade i knäet, kmr inte ihåg vad det var för ngt men iaf.. Lät lite som när man är hos tandläkaren och skrapar på tänderna ;) hehe..

Men men! Börjar bli trött nu, måste orka upp imorgon med.. Ska nog ringa sötnosen med =)
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3









Jag tkr om dig jättemkt! <3

Den tionde Svenska Idrottsgalan 2009!

Mina tankar och känslor kring Idrottsgalan 2009!

Årets kvinnliga idrottare:
Emma Johansson, cykel

Prisutdelare: Elisabeth Höglund (känd från årets Let's dance)

Tråkig människa.. Fattar dels inte vrf hon är med i Let's dance, och inte hlr vrf hon är med här :S Fast det är klart, vissa ljusa stunder hade hon väl..

Emma förtjänade helt klart detta priset för hennes insats i OS! =) Hon tåg den svenska första dam OS medaljen i cykel någonsin!


Årets manliga idrottare: Robert Karlsson, golf

Prisutdelare: Annelie Alhanko (prima ballerina asoluta)

Värst vad alla prisutdelare ska babbla då.. Och så ska hon vara fin i mun med =P hehe.. Det märks att man aldrig kollar golf ;) hehe.. Han är rankad sexa i världen och är första svensk genom tiderna vunnit "Order of Merit" dvs. Europatourens penningliga, en prestigefull titel som ger eko i golfvärlden.

Hoppades på Rolf-Göran, men men..


Årets lag: Thomas Johansson & Simon Aspelin, tennis

Prisutdelare: Göran Hägglund

Tkr inte om denna människa, han är ju så seeg! :/ Men men, bara att stå ut, vad ska man göra liksom..

Vågar ju inte byta kanal, då kanske man missar pristagaren ;) hehe.. Tkr inte om att kolla tennis =P vet bara vem Thomas är av dom två ;) haha..


Årets ledare/tränare: Nanne Bergstrand

Prisutdelare: Björn Ranelid

Vrf just en skåning ;) haha.. Men har var ganska kul att lyssna på iaf! =) Han kunde prata han ;) Fett naijs att en Kalmarit vann!! Synd bara att laget inte var nominerat.. Han tog upp dom lokala spelarna för att visa sina talanger!

Han förvandlade Kalmar FF till ett mästarlag! =D Hans historia var rätt bra med..

Den avslutades med: När jag väl fått ihop människan så var också jorden perfekt!


Årets nykomling: Sarah Sjöström, simning

Prisutdelare: Robert Gustavsson (med Björn Gustavsson)

Ett jävla babbel innan dom kom till skott, lite långdraget.. Inte spec roligt hlr, men

Björn var ju med så ;) Asså shit, Sarah är 15 år gammal! =)


Årets prestation: Charlotte Kalla, längdskidor

Prisutdelare: Stavros Louca (lärare i serien klass 9a)

Skit i att han inte kan prata 100% bra svenska, han är ändå bra att lyssna på! Han hade en glädje i rösten som typ ingen annan prisutdelare haft ikväll, och det tkr vi om! =) Kalla har varit årets namn i vinteridrotts Sverige iår tror jag.. Charlotte Kalla satte hela världseliten på plats och tog hem segern i Tour de Ski i början av 2008.. Det rycket hon gjorde i backen är otroligt, att man har så mkt krafter kvar efter ett lopp är sjukt!


Årets idrottare med funktionshinder: Jonas Jacobsson, sportskytte

Prisutdelare: Stefan Holm

Jonas har tagit 16 OS-guld! My good :S


Svenska dagbladets bragdguld: Jonas Jacobsson, sportskytte (handikappidrottare)

Prisutdelare: Lena K Samuelsson

Första gången ngnsin som en handikappidrottare får bragdguldet! Fett coolt =)

Han tänkte lägga av vid OS i Seoul 1988! Tur han inte gjorde det! =P


Jerringpriset: Charlotte Kalla, längdskidor

Prisutdelare: Gunde Svan

Nämner än en gång stigningen i backen, den var otrolig!


TV-sportens sportspegel pris: Christoffer Lindhe

Prisutdelare: Marie Lehman

Pojken har inga ben och bara en arm, men är ändå en talang i bassängen! Han fick också pris på Svenska Hjältar galan, och han förtjänar det.. Stående ovationer för en sån kille i ung ålder är inte dåligt =) Han är en värdig vinnare! Efter hans olycka var han inte säker på att han lunde fortsätta, men det kunde han! Och tur är väl det =) Grattis Christoffer!


Idrottsakademins hederspris: Arne Ljungkvist

Prisutdelare: Carolina Klüft

Han var en stor höjdoppare, men stoppades av en knäskada.. Han blev då läkare och vid OS i Seoul 1988 avslöjade han en av idrottsvärldens största dopingskandaler.. Arne har länge gjort mkt för att göra idrottsvärlden rättvis, och han har kommit lite på vägen =) Keep up the good work Arne ;) hehe.. Ett av hans mål i livet blev även uppfyllt idag, och det var att själv få ett pris på galan =)



Markus Fagervall, Brolle, Magnus Bäcklund gjorde ett mkt bra framträdande ikväll! Det var ett Tom Jones medley =) Ett plus är ju att dom inte ser helt fel ut ;) hehe..Hade glömt att Magnus hade sån röst! Men Brolle har ögonen, man smälter fan (a) Markus version av låten Sexbomb tycker vi om ;) Dessa tre pojkar asså! Magnus kan sjunga, men han ser inte lika bra ut som dom andra två! Brolle är helt klart favoriten =)


Haha, Robert är typ bäst som Per Gessle ;) haha.. Rätt likt, men inget slår hans imitation av Rickardsson! xD Gillar dock inte hans nyskrivna låt ;) haha.. Måste ju vara positiv till våra idrottare! =P Jag tror inte hlr att Robert kan ngn annan låt med Per än "Här kommer alla känslorna" ;) Stackars Peter får utbrott! Medleyt är det bästa ju =P haha.. Så jävla rätt, kan knappast bli bättre ;) Ibland lyckas han Robert!


Timo Räisinen gjorde en bra halv-akustisk version av Simply the best! =) Har aldrig lyssnat på han innan, men denna var faktiskt riktigt bra.. Låten var en hyllning till alla som under året lagt av med sin diverse idrott! =) Domma två är Annika Sörenstam och Stefan Holm! Tack för det ni har gjort för oss under dessa åren! =)

När Peter Settman är ute bland idrottarna så är han helt oslagbart rolig =P Han faller pladask för Charlotte Kalla ;) hehe.. Jävlas med simmarna bl.a! Och ska snakka ner SVT chefen, men så blir det inte! Blandar ihop Hägglund med Dansbandskampen-domaren ;) säger då det..


Versionen av Barcelona var fett naijs! Maffigt bara på TV.. Kan ana hur coolt det måste vart och se det live asså! Hehe, bråka lite om vem som ska sjunga måste man göra med ;) ingen gala utan bråk, mahaha! =P Och Malena fixade nog kvällens min, haha!

Tommy Körbergs framträde var så bra som ett framträdande med Tommy Körberg kan bli =P hehe.. Även om jag inte tkr om honom som person så måste jag ändå säga att han har en sjuhelvetes röst ;) tehe.. Och låten han framförde, The winner takes it all, passar den rösten som handen i handsken!

Svenska spel har dragit in över en miljard till idrottssverige! =D


GRATTIS ROLF-GÖRAN TILL FEMTE PLATSEN TILL JERRINGPRISET! =) Jonas fick fjärde platsen! Vi säger Grattis till tredjeplatsen Anders Olsson =) Sry Kallur, men Kalla slog dig idag! Grattis till silvret iag! =)


I kampen Kalla vs. Kallur ställer man idrottsdrottnigarna mot varandra! Båda gör en gigantisk prestation iår.. Kallur slår världsrekord och Kalla visar att även skidåkare har dold energi ;) Och som nämns ovan så tog ju Kalla hem den kampen, och det tack vare tittarna! Grattis =)




Detta var en skitbra gala med värdiga vinnare =) Synd bara att rid- elr danssporten inte blev uppmärksammat iår! Förra året vann Andreas Berg och Jessica Lennartsson, dom tog VM guld i boogie-woogie under förra året! Väldigt roligt för dom, för det var ett underbart avslut på deras karriär.. Dom sa efter att dom fått sitt VM guld att dom skulle lägga av, och det har dom gjort..
Men men, nu måste Ida sova så hon orkar upp i tid till bussen imorrn så hon inte kmr försent till praktiken =P
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek! <3








Jag tkr om dig så mkt så du anar inte! <3


ATG Hästklinik i Kalmar

Praktiken och jobbet är slut för denna gången på skolan.. Idag började jag min praktik på ATG's hästklinik i Kalmar vid travet! =) Det var rakt in i verksamheten på en gång, för dom skulle påbörja en operation när jag kom.. Det var ett föl som gick på tårna, så dom skulle ta av en sena vid knäet! Jag trodde jag skulle klara av det, men mot slutet så kände jag hur jag blev typ svimfärdig =P Så jag fick gå ut från operationssalen och sätta mig ner en stund.. Så veterinäryrket är nog inget för mig ;) hehe.. Kul att börja dagen med en operation imorrn med =P

Jobbade ju helgen på skolan med.. Har gått jättebra! Och det var inte så svårt att mixa foder som jag trodde =P Det svåraste med att mixa själv kmr ju bli att baka med mixervagnen (a) haha.. Annars kmr jag nog inte ha några problem med det!
Fick besök i lördags med =) Mkt trevligt att få träffa dig igen var det.. Hoppas att det blir fler gånger =)
Blir att jobba på sportlovet med, Patrik ville att jag skulle jobba med honom den helgen han skulle jobba.. Blir nog att jobba ngn mer helg framöver! Hoppas på det iaf..


Nu är Emma och lilla Tappe hemma för ett par dagar =) Mkt trevligt, för Tappe är världens gulligaste unge! Kul att han tjatar om ens namn hela tiden =P haha.. Men han får det, bara för att han är så söt!



Men men! Jag uppdaterar nog bloggen sen igen..
Men vi hööres hörrni! =)






Kyss och smek <3











Jag tkr om dig ngt så hemskt mkt! <3

Helgjobb!

Sitter kvar på skolan, för jag ska jobba helg =) Kmr bli en rolig helg.. Jobbar med: Hampus, Pelle, och Linus från ettan, sen är det jag och Sofie som är instruktörer med Patrik =) Som sagt, en rolig helg..

Idag har jag gjort ngt skiiitkul! Jag körde lastmaskin för första gången =P haha.. Det var askul ju! Sen imorrn och förmodligen på söndag så ska jag få vara med Patrik och mixa foder =) Jag har velat lära mig det sen i sommras, och NU ska jag få det.. Men men, ngn gång ska ju vara den första..

Just nu väntar jag på att pappa ska komma, för jag ska hem och köpa mat och lite.. Så det blir ingen mjölkning för mig ikväll! Kmr väl hit runt sju elr ngt ikväll sen, kmr bli jädrigt kallt att gå, men vafan det får man tåla ;) hehe.. Pappa är lat och orkar inte köra mig =P



Men men, palla skriva mer =P Börjar bli för dålig på detta med bloggen känner jag, för bättra mig lite =)

Men vi hööres hörrni! =)





Kyss och smek <3











Jag tkr mkt om dig <3


Praktik fortfarande!

Praktiken fortsätter, och jag är kvar på skolan =P Idag är jag faktiskt inte ironisk när jag säger att vi har vart duktiga idag.. Vi har faktiskt mockat kalvboxar idag, igen ;) Mockade en gruppbox och alla ensamboxar! Riktigt energiska har vi vart.. Mjölkningen ikväll var rolig, men jag vill intre mjölka med dom småpojkarna igen =P haha.. Blev rätt blöt om man säger så! Daniel och Jockes fel ;) hehe.. Men imorrn ska fan Daniel upp på morgonen, och då ska han få igen =P mahaha!

Måste ju vara lite allvarlig med =P
Det jag sa till dig igår menade jag verkligen, du förtjänar ngt bättre än henne om det skulle vara så! Bli inte sur på mig, men hon är inget att ha.. Får jag höra ngt om det från dig elr henne så blir jag sur på dig, för jag är allvarlig!


Men men!

Ska hoppla in i duschen snart.. Men kanske slänger in ett inlägg lite senare!

Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3














Jag tkr mkt om dig! <3



...

Är äntligen klar i lagårn för idag.. Vart cp-trött idag! :S Har inte gjort spec mkt nytta hlr tror jag (a) hehe..
Jag har mjölkat, ryktat och klippt kor idag =P Nödvändig dag va ;) hehe.. Hade kameran med mig idag med, så ikväll kmr det nog ut lite bilder! Och glöm inte att kolla på svt 1 ikväll vid nio ;) hehe..
Nu ska jag snart iväg och träna med systra mi =) Se hur mkt man orkar *lalala* Konditionen är ju inte vad den varit tyvärr..

Nu ska Ida byta om!
Men vi hööres hörrni =)




Kyss och smek <3









Jag tkr mkt om dig! <3


Ännu en vecka!

Praktik i en vecka till på skolan nu då! Ska bli kul att komma ngn annanstans sen i två veckor =) Inte för att jag inte tkr om för skolan, för det gör jag.. Men det är just det att några dagar är lagom, men man tröttnar ganska fort efter ett tag!
Ska vara på ATG kliniken vid travet i två veckor sen =) Lollo är där nu, så jag ska förhöra henne sen i helgen för att se hur hon haft det ;) hehe.. Tror det kmr bli skitskojj! Hoppas på det iaf =P

Aja, men iaf.. På praktiken idag så har jag inte gjort så mkt.. Började dagen med att mjölka i gropen med Patrik =) Sen strödde jag hos kalvarna, och efter det var det bara att sätta igång att klippa kor =P Klippte fyra stycken på förmiddagen sen tre på eftermiddagen.. Så mina händer är lagom trötta nu, och armarna med ;)
Det är J08 som har lagårn så man känner sig nästan lite ivägen =P Dom kan ju liksom lika mkt som en annan (a) Men iaf! Hjälpte Emilsson lite med ungdjuren på eftermiddagen innan jag började klippa.. Men dom klarar sig ju liksom själva, så det är ingen fara =)


Fast nu ska Ida kolla på  Guldbagge galan och äta pannkakor ;) haha!

Men vi hööres hörrni! =)







Kyss och smek <3












Jag tkr om dig mkt! <3


Tråkigt!

Jag har tråkigt :/ Men snart kmr Tobbe och lättar upp stämningen =) Det kmr bli trevligt..

Praktik idag med då.. Jobbade som sagt mellan 11 och 20 ikväll! Har vart lite halvslappt.. Började med att klippa lite kor, sen vart det lite allmänt plock innan jag och Anette började uppe hos kalvarna =) Var samma ritual som igår: strö, he gö, fylla hövagnen sen gav vi de fyra ensamma kalvarna i hink istället för flaska =P var en aning lättare.. Nicklas var här idag med och hämtade kalvar.. Vilket var vääldigt behövligt =P ska mocka hos den sista kalven, så vi kan flytta lite djur så vi blir av med den tillfälliga boxen.. Det blir trevligt, mocka kalvbox hela dan imorrn ;) hehe.. Strödde inte så mkt där idag iaf, får se hur mkt det är därinne!

Just nu känner jag att jag har lust att sova, men får hålla mig vaken för Tobbes skull =P hehe.. Man får ju inte vara taskig ;) För sån är inte jag (a)

Men men.. Nu kan jag inte komma på om det är ngt mer ni borde få veta =P förutom att jag ska jobba samma tider imorrn som jag jobbade idag..
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3








Jag tkr om dig mkt! <3

Praktik!

Börjat praktiken idag.. På skolan ;) hehe.. Men det är ju alltid ngt, och i två veckor kan man faktiskt stå ut =)
Det började bra med att strö halm hos alla tre miljoner kalvar som vi för tillfället har på skolan =P hehe.. Sen var det väl lite allmänt fix sådär.. Fyllde strövagnen i bås, jag och Christer bytte nappar hos kalvarna, fyllde hövagnen dit och gav alla hö! Har vart riktigt slappt och skönt idag, precis som det ska vara första dagen på en praktik ;) hehe..
Imorrn börjar man ju då vid elva ;) ska jobba kvällspasset med Offe =P hur nu det kmr gå (a) tehe!

Men men, nu ska jag se One tree hill innan jag somnar =P hehe..
Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek <3









Jag tkr ju så mkt om dig! <3

Fan med!

Fan med! Vrf ska det hända såhär.. Fast det hade jag väl nästan kunnat räkna ut! Jag menar, vrf skulle jag få bli lycklig.. Jag är dömd för att leva olycklig :S

Jag visste att jag skulle åkt in till Sandra igår, då hade detta kanske aldrig hänt.. Men det är helvete att jag ska ha sån otur! Hade jag i förväg vetat att det skulle bli såhär hade jag ju kunnat berätta för mamma och pappa så hade dom ordnat detta, men nu.. Faaaan!! Jag ska fan bli nunna! =(


Du kunde bli den som kunde hjälpa till att förändra mitt liv, men nu vet jag inte hur det kmr bli.. Jag kmr bli fast i samma bana, och leva lika hemskt som under förra året! Iaf andra halvan av det :S Du vet tydligen inte hur mkt jag tkr om dig, och det är synd.. Men jag var väl antagligen bara en i mängden, du har väl hur många som helst att välja mellan antar jag! =(


Fan jag blir så deprimerad nu! Jag måste bli på bättre humör, på ngt sätt..
Ska komma på ngt nu! Men vi hööres hörrni =)





Kyss och smek <3








Jag tyckte om dig, men nu vet jag inte! </3


...

Jag hatar detta!! Att ens syster aldrig ska blir stor nog att vara hemma själv! =( Hon ska alltid förstöra allt! Jag får aldrig ha ngt kul, för hon sätter sig alltid på tvären..
Denna kvällen har jags ett framemot i ett x antal veckor nu, men nehee! Då blir det inget =(
Men men, får väl försöka göra det bästa av situationen.. Hur nu det ska gå till!

Jag saknar dig, och jag hade kunnat få träffa dig idag! Och det hade gjort mig så himla glad.. Synd att det är som det är just nu :S


Aja, jag vet inte vad jag ska skriva nu riktigtså..

Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek! <3







Jag tkr om dig mkt! <3


Trött!

Ja, jag är uppe =P Men inte länge till.. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg =)
Denna helgen har bestått av en sak.. Och det är One Tree Hill ;) hehe.. Har kollat på halva säsong 2 snart, och jag håller på att ladda hem säsong 3 ;) Mkt trevligt.. Att man kan bli så beroende av en serie är sjukt =P Men men, alltid ska man falla för ngt.. Tyckte dom sa ett väldigt bra citat i ett av asnitten med: "Letar vi inte ständigt efter den som vi vill vara med för alltid?" Det var Haley som sa i avsnitt 6 måste det varit =) Och jag måste få säga att Chad Michael Murray
(Lucas) är mkt fiin ;) hehe..

Kom på idag att jag är väldigt förtjust i en låt med Michael Jackson, tro det elr ej ;) Det är Eart song! Hur bra som helst! Ni hittar den på youtube via denna länk:
http://www.youtube.com/watch?v=JS2Erv2Xqp4
Helt klart värd att lyssna och se på, och för guds skull - titta på hela!

Aja! Nog om det =P
Jag och Petra har huset för oss själv måndag och tisdag! Så alla ni som ska till Sandra under måndagskvällen är välkomna hem hit för lite party innan vi åker in till stan =) Jag vill att Du kmr <3

På tal om Dig! Jag har inte träffat dig på ett tag nu och det suuger!! Visst jag fick prata lite med dig häromdagen, men det är inte samma sak.. Vill träffa dig snart igen, för jag tkr om dig så mkt!

Nehee, nu gott folk ska jag soova =) Det har jag gjort mig förtjänt av tkr jag ;) hehe..
Men vi hööres hörrni =)


Kyss och smek <3







Jag tkr om dig mkt! <3

Mm..

Då sitter man här igen då.. Har börjat kolla lite på säsong två av One Tree Hill som jag äntlingen fått hem nu, efter typ 2-3 dagars väntan! =D Tummen upp för det ;)
Igår var det utegång! Helt oplanerat var det.. Vi bestämde vid typ 8 att vi skulle ut =P hehe.. Men så är det! Allt kan inte alltid vara planerat.. Det var jag och min lilla Ellinore som drog oss ner till stan och 29 för första gången =) Det var en trevlig kväll! Vi hade lite nattlliga samtal med ;) hehe.. Men dom är hemliga (a)

Idag sov vi länge, vilket var vääldigt skönt =P Sen har jag iprincip bara suttit här =P Har faktiskt bakat lite idag med! En banankaka med choklad och nötter.. Jättegott var det =) Fick en bok med recept på kladdkakor av mamma i julklapp, så jag använde den för första ggn idag.. Den kmr användas flitigt när jag flyttar tror jag ;) hehe.. Som den godisgris jag är (a)
Har en väldans lust att åka in till Sandra ikväll, för Black Jack är där.. Men ¨jag orkar inte, dessutom tillåter inte ekonomin det riktigt ;) hehe.. Dessutom kanske jag ska dit på måndag när SCOTTS kmr dit <3 =) Det tkr vi om ;) hehe..

Men men, ska kolla lite med Tree Hill nu tror jag, innan det blir sängen =P
Men vi hööres hörrni! =)




Nytt år!

Jahaa, då var det nytt åt då.. Känns väl inget spec, bara att jag har en känsla av att detta året har en tendens att bli bättre än förra året! Det känns så nu iaf =)
Jag tkr om dig mkt, och du vet ju som sagt om det! Jag hoppas att du känner samma sak =) Jag vet inte vad som gör det, men när man umgås med dig känns allt så himla bra!

Men iaf..


Gårdagen firades ute hos Björn =) Där fanns även Niclas och Micke! Ensam tjej var man ju då ;) hehe.. Men som tur är så hade man ju redan den man ville, så det =P Jag hade världens bästa kväll, även att det blev som det blev.. Fick ju i mig lite mkt kanske (a) Men men, det hör ju tydligen nyår till ;) Efter elva drack jag inget annat än vatten =P men men.. Dom hade ju laddat upp hela bilbaksätet med raketer, så det hade vi gott om iaf ;)
Även att vi bara var fyra stycken så hade, iaf jag, skitkul med er =) Detta tkr jag vi kan göra om ngn gång.. Fast det kanske inte ska bli så mkt nästa gång =P tehe..

Men men, nu ska lilla Ida hjälpa mamma med maten =) Kanske slänger in en liten uppdatering senare..
Men vi hööres hörrni =)



Kyss och smek <3





Jag tkr om dig jättemkt <3


RSS 2.0