Torsdag!

Har legat sjuk i två dagar nu.. Elr aa, en och en halv :P var hemma från skolan idag!
Har börjar fundera på vad jag vill göra med mitt liv :P hehe.. Funderar på att bli lärare kanske :) Idrottslärare isf! Antingen det elr ngt med idrott och hälsa iaf :) Tkr det är såå kul.. Men man hittar ju förfan inte på HiK's hemsida :P haha.. Försöker hitta info om behörighet och sånt, men det är ju lönlöst förfan! Hittar jag inte så får jag gå till lilla Gustav på Komvux och prata med honom :P hehe.. Känns som att jag inte har behörighet faktiskt! Känner på mig att det är högskoleprov och sånt, och det är ju för sent att anmäla sig till.. Kanske man skulle gjort :S Men men!
Men som sagt, idrottslärare hade vart skojj :) Men det blir nog för grundskolan isf ;) hehe.. Får se vad det blir av att helt enkelt :P

Och jag lovade att skriva om vad som hände i måndags med :P
Jag sitter på skolan och slöar framför datorn, för att fördriva tid helt enkelt.. Helt plötsligt ringer ett Sthlm's nr till mig.. Min första tanke är försäljare elr Telenor! Men så fel jag hade :P hehe.. För en tid sen sökte jag ett djurskötar-jobb uppe på Berga Naturbruksgymnasie i Stockholm.. Så dom ringde och undrade om jag kunde komma på intervju :P
Hade vi haft råd och jag vart helt pigg så hade jag åkt :) Men nu när jag vart dålig, och vi har dåligt med pengar så antingen får vi skita i det elr skjuta upp det! Skulle åkt nästa vecka när jag har lov nämligen! Och LAT som jag är så har jag ju självklart inte ringt hlr :@ Får fan ta och göra det imorrn.. Om inte annat skicka ett mejl så dom vet hur det ligger till iaf!

På torsdag ska mitt yrväder till veterinären också :P hehe.. Kastrering och vaccinering :) Så jag ska äntligen få träffa henne igen! :D Min lilla bebis ;) hehe.. Bäst för Peter att hon inte blivit feet ;) haha..

Har som sagt lov nästa vecka, men inte kan jag ligga på latsidan för det!
Missade ett prov idag, och även en mattelektion.. Har en labbrapport att skriva klart också :/ Satan att man ska vara så lat!! Matteprov står på schemat torsdagen efter lovet :S Men det ska förhoppningsvis gå bra! Är lite mer haj på geometri än ekvationer och skit :P hehe..
Så mitt "lov" består av massa plugg :/

Och jag längtar en massa efter lördag! För då kmr min pudding hem igen! <3 Kerstin kmr hem från Grancan då! Och förhoppningsvis så ska vi till Sandra och orsaka vattenskador xD mahaha! Jag har saknat dig ditt lilla fuckface ;) hehe..
Ska väl försöka besöka henne igen på ön kanske :) När jag ändå är där nästa vecka, så kan man ju göra en visit till den södra delen också.. Bäst för dig din lilla skit att du köpt ngt till mig ;) haha..
Ida <3 Kristin! :)

Ska slänga in ett stort Grattis till Anja Pärsson som kom igen efter sin krasch i störtloppet igår och tog ett brons i slalomen idag! :) Mkt starkt jobbat.. Synd Ferry att du sköt bort dig i skidskyttet ;) hehe..

Nehee, om man skulle slänga sig i sängen om man ska till skolan imorrn :P
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3









Vad vill du egentligen!?


Söndag!

Shit, över en vecka sen jag skrev :P Vad har hänt!? Joo, tänkte sammanfatta..

Fredag:
Skola, dissektion på bläckfisk och idrott.. Träffade Tobbe en stund! Eddie fyllde år med :) så grattis än en gång till han! Jag var inne i Kalmar hos Jonas och käkade tacos och kollade massa tv :) Sjukt trevlig kväll.. Sen var den dagen slut :P

Lördag:
Kerstin åkte iväg till Gran canaria, och jag tkr hon kan åka hem nu.. Vi var hemma hos Eddie på lite förfest inann vi åkte in till Sandra :) Fick en kram av Andreas, sångaren i Sannex.. Han är inte ett dugg ful han ;) hehe.. Sov jäävligt gott den natten :P

Söndag:
Var lite jobbig dag.. Lite bakfylla och så :P hehe.. Inget inplanerat på dan hlr, så det var jädrigt gutt! :)

Måndag:
Skola igen då! Bara en lektion :P sen hem, byta om och käka.. Sen bar det av til Trekanten för att träna :) Sen hem och sova!

Tisdag:
Hade bara matte som vanligt.. Sen när jag kom hem så åkte jag, mamma och Petra till Hörninge för att kolla ett jobb :) Verkade väldigt bra.. Men har inte för höga förhoppningar, för då blir jag inte så deprimerad sen ;) hehe.. Tränade första ggn utomhus på kvällen sen :) Jävligt gutt att komma ut!
Jens och Gutta fyllde år :)

Onsdag:
Var ledig.. Skrev klart min labbrapport :) i lite sista minuten nästan.. Skulle tränat med glasriket på kvällen! Spinning och löpning.. Men var så jääävla trött så jag orkade ingenting! Amanda fyllde 20 :D

Torsdag:
Började dagen med ett matteprov, som gick käpprätt åt helvete rent ut sagt! Sen hade jag biologi.. Gjorde en labb, så nu är det en ny rapport som ska skrivas och lämnas in på torsdag :S Måste bli klar med den på typ tisdag elr onsdag så pappa kan skriva ut den.. Våran skrivare funkar ju inte :/ Träning på kvällen igen :) Måste bara upprepa hur jävla skönt det är att komma ut och springa på grus :)

Fredag:
Ovanligt lugn fredag.. Hade fotboll i skolan :P hehe.. Sen gjorde inte jag så mkt mer sen.. Blev lagom sen kväll!

Lördag:
Var domarflicka på dansklubbens DM! Gick rätt så bra för klubben faktiskt :) hade 3 elr 4 pallplatser! Och tyvärr så lyckades inte Petra och Jacob försvara sitt guld från förra året.. Venne om dom har chans att ta igen det! Sånt som märks :) Emma och Tappe var kvar över natten, så jag fick agera barnvakt :P Jag och Tappe kollade på Pettson och Findus :) hehe..

Idag då:
Alla hjärtans dag! Fuck it säger jag bara.. Jag bojkottar denna dag totalt.. Ska nog aldrig "fira" detta ngn ggn! Låg i sängen till halv fyra, sen tänkte jag att mamma och pappa får dampet totalt om jag ligger när dom kmr hem.. Så jag drog mig upp mot min vilja! Sen har jag suttit här och inte gjort ett skit!

Imorrn är det skola och träning.. Två prov, på dom enda lektionerna jag har :P Kmr nog hem någorlunda tidigt så jag kanske hinner skriva lite rapport innan det blir dags för träning.. Blir styrka imorrn, och det ska bli jäädrigt gutt ;)

Och bara så ni vet! Så boka inget den 17 april! Då ska jag och Tina fira våra födelsedagar :) Jag fyller 20, och Tina 18.. Måste vi bara komma på en bra lokal :) Vi har några på tal, får se vilken det blir! Men som sagt, den 17 april är det PARTY :D hehe..


Nehee, kanske ska tänka på refrängen så man orkar med ngt imorrn :P hehe.. Blir lite plugg på morron innan skolan! Sen emellan lektionerna med..
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3









Du börjar ta en plats i mitt hjärta! :)

Torsdag!

Skola idag igen!
Ledigt i en timme nu lite drygt, sen är det en timme biologi innan jag slutar :P

Igår var jag och klippte bort min kalufs :P Blev rätt najs resultat.. Kmr väl upp en bild här imorrn elr ngt kan jag tro! Busfrisyr är det nu, sen kan ni få tänka själva ;) hehe..

Idag på kemilektionen fick jag ett mkt glädjande samtal! Ska åka och kolla in ett jobb förmodligen nästa vecka! :) Får hoppas på att jag får det.. Visst jag bli ölänning isf, men det får man ta ;) hehe.. Kan va trevligt och testa på det med..
Och jag kom på nu att jag måste ringa ner till gården i Torsås med för att se hur det blev med det! Har inte fått tag i han innan så jag trakkar han lite ;) hehe.. Elr kanske inte riktigt, men iaf :P Men men, hoppas som sagt det går vägen på Öland :) Fast visst, Påboda var inte så dumt det hlr! Rätt nytt stall, och ett helt okej mjölksystem också.. Fast just nu tar jag vad som, så mig spelar ingen roll ;) hehe..

Ikväll är det träning :D Inte utomhus, vilket är synd.. Men vi ska tydligen ha fys med herrlaget xD haha.. Hur nu det kmr gå! Aja, bara att bita ihop och jobba på! Synd att kondisen inte är vad den varit (a) Kan ju hoppas den kmr tillbaka snart, och att jag får upp lite styrka i låren så jag slipper ha ont i mina knän! :/ Ryggen vet jag inte hur jag ska lyckas träna upp, får väl leta efter tips på intranätet elr ngt.. Kan ju alltid hitta ngt.. Om inte annat så ska man ju börja på gym snart med! Kanske hjälper lite :)
Men iaf, träning med herrarna ska bli intressant ;) hehe.. Får som sagt se hur det går bara :P


Nehee, nu ska jag nog vara lite duktig och ringa Påboda innan jag glömmer det :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3









I think I got a thing for you! <3


Måndag!

Jahaa, kanske ska utveckla mitt inlägg från inatt :P hehe
Igår var jag allmänt trött och jävlig (a) men jag drog mig ändå upp vid tolv för att duscha och bege mig in till Kalmar! Jag och Jonas hade bestämt oss för att passa på att kolla på Alvin & gänget 2 innan den slutade gå :P
Den var askul! Såg ni inte den på bio, HYR den när den kmr på dvd :P Asrolig var den, hehe!
När den var slut åkte vi hem till Jonas för att kolla massa film och käka pizza :) En mkt trevlig dag, även om båda var lite väl trötta :P haha.. Men det har ju sina förklaringar!

I lördags var det lite homecoming fest för Karin! :) Kvällen började på Harrys där vi satt i typ ngn timme elr så innan vi drogoss vidare till O'learys! Det var där allt började ;) haha.. Det var dans och alkohol och massa roliga samtalsämnen xD haha.. Och jag kan säga det att jag ska nog aldrig mer ha mina killer-heals på mig om jag ska dansa :P haha.. Det var satan vad ont i fötterna man fick (a) men men, vill man vara fin får man lida pin ;)
Karin och Mattias var dom sista att lämna mig inne på O'learys! Men då hade Jonas och Peter kommit in, så jag hängde lite med dom innan det stängde och det var dags att dra sig till bussen..
Väl på bussen så träffade man på familjen Svensson :P hehe.. Emma, Trasan, Lotta och Emil var med bussen :P Det var ju kanske inte dom första man hade väntat sig att åka nattbuss med xD haha.. Och förlåt Trasan lilla för att jag drack alkohol, det ska inte
(fingrarna i kors) hända igen! ;)

Sitter nu i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja! Kemi i två timmar väntar mig.. Ser inte alls framemot det, för är trött om ett fucking as :P haha.. Men när kemin är över så är det snart dags för träning, vilket vi gillar desto mer :P Så nu tkr jag att skolan kan sluta så jag får träna ngn ggn! Ikväll får vi också våra nya träningsställ :) Elr aa, strumporna fattas! Ska få väskor också, men dom kmr inte hlr idag.. Men men, jag lääängtar! :D Känns som att man är en riktigt trekanten spelare nu ;) haha.. Just det, kom på att jag inte får glömma lägga till idrott på mitt schema till skolan :P hehe.. Ngt kul ska man väl få ha medans man pluggar ;) Så den ligger på fredagar! Så det blir måndag, tisdag, torsdag och fredag för min del..
Fy fan, vill inte börja med uteträningar i denna kyla :S Men men, bara att bita ihop och visa att man är viking för fan ;) haha..

Nehee, om man skulle ta och fixa lite grejjer innan kemin börjar då kanske!
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3













Jag är just nu väldigt säker på vad jag känner, men nu är det bara tålamodet som måste hålla! <3


Happy!

Blir bara ett väldigt snabbt inlägg för jag måste sova, så jag bloggar via my phone! Måste bara säga att idag, elr igår, var hur trevligt som helst :) och jag tror inte jag är lika osäker på vad jag tkr och känner längre! Jag är glad just nu :D

RSS 2.0