Söndag!? Måndag!?

Så ligger jag här i min säng framför datorn med spotify i bakgrunden :)
Hela denna veckan har jag legat sjuk! Så har inte hänt ngt spännande alls.. Har mest spenderat tiden inne på Petras rum framför teven med skidskytte och BB :P hehe.. Vilket dock är ganska underhållande men ändå!

Har inte tränat, inte träffat folk! Inte ngt kul har jag hittat på.. Den enda dagen jag kände mig någorlunda pigg var jag en vända på banken och af! Inte heller dom roligaste ställena som finns..
Men nu tar vi nya tag och inleder en ny vecka :) som förhoppningsvis innehåller både träning och socialiserande med folk :P

Träningen kmr jag ju inte skriva så mkt om här utan det blir ju såklart i min andra blogg :) (http://idarvidsson.blogg.se/traning)

Men på tisdag blire sista dan i skolbänken för den kursen jag gått! Vi ska redovisa examensarbetet :) Fan fan fan att jag inte kunde vara med och skriva klart det i onsdags.. Hade nog behövt vara där känns det som! Men tur man har så duktiga kurskamrater som fixade det så galant :) Så nu är det bara redovisningen kvar.. Och jag mitt idiot fick omtenta också!! Fan att jag inte klarade det, var inte alls långt ifrån heller.. men nu blire råplugg i ett par dgr, sen ska jag klara den! Kanske på torsdag ;) får se..

Rosenström på Sandra på lördag och jag längtar efter att få träffa min fina vän igen! Och få förtära lite alkohol ;) Kanske får jag besök också, men inte alls ngt bestämt på den fronten, så vi lämnar det där :P hehe..
F.ö. är det ganska mkt ett tag nu! För det första så dumpar Anna och Nebbo lilla Busan (hund) här en elr två veckor när dom åker till Thailand.. Tkr dom kunde tatt med mig ;) hehe..
Vi punktar upp det då!
- Tisdag: Redovisning
- Onsdag: Arbetsintervju, Busan kmr
- Torsdag: TRÄNING
- Lördag: Rosenström
Och känner jag mig själv så kmr det fyllas på :P hehe..


Fast nu måste jag vila min kropp så jag kanske orkar med att träna imorrn!
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3
 If you don't want me, don't act like it! 


RSS 2.0