Lördag!? Söndag!?

Såhär på höstnätterna kryper ensamheten fram som en högst objuden gäst! Jag önskar jag kunde be den gästen att gå, men jag kan bara inte..
Dum som man är river man upp gamla minnen och gamla sår! Vrf ska det vara så jobbigt!? Och vrf ska man vara svartsjuk för :/ vet ju inte ens om jag har ngt att vara svartsjuk för..
Känns fel och fråga folk i din närhet om sånna saker också! Så jag låter bli och låter tankarna snurra som ett karusell på tivoli..
Vet inte vad jag ska göra för att släppa dig helt! Elr jag har en lösning, men det är det sista jag vill göra.. Hoppas att det ska lösa sig iaf! Jag vet inte ens om du har släppt allt helt, elr fortfarande har en bit kvar av mig inom dig.. Så som jag har en bit av dig inom mig.. Jag tror jag vet hur allt skulle kännas om vi skulle ses bara som kompisar, och jag vet inte om jag vill riskera att allt kmr upp till ytan igen :/ För jag mår hyffsat bra nu..
Tveksamt om mina vänner och familj märker att jag har sjuukt svårt att släppa detta, för på sistone har du kmt tillbaka i tankarna! Men jag är ganska så bombsäker på vrf..
Och inom ett par dgr kmr jag vara vääldigt långt ner och tappa all lust till allt, och även där vet jag orsaken! Jag tror att iaf en person vet vad jag menar.. Och jag hoppas verkligen att jag har stöd av denna person också!

Känner att jag måste tillägna min fina vän Eddie ett par rader..
Du är och har verkligen varit som en klippa i stormen för mig.. Har alltid funnits där, hur mkt ovänner vi än blivit, så har du inte svikit mig! Tkr du valde en väldigt dum tid att åka på.. Fast när jag tänker efter så finns det ingen rätt tid att vara utan dig!

Och jahaa, nu kom tårarna också ja! Vart väl bara det som fattades ikv :/ börjar ändå bli dags att dra på sig järnmasken och sova lite, för att sedan vakna som samma person som jag alltid är.. Den glada positiva Ida!
Fast jag vettifan om jag känner mig så värst glad och positiv just nu asså..


Jag veet att personen jag tänker på inte kmr läsa detta, och jag vet inte om jag ville det från början hlr.. Behövde väl bara få ur mig lite tror jag..




 Ge mig tillbaka denna glada tjej!:/ 


Fredag!

Här sitter jag framför Idol och bloggar lite.. Och jag säger att Robin och Moa kmr stå i final, sen spelar det inte så stor roll vem som vinner ;) hehe..

Asså det börjar dra ihop sig till
Judgement day kryssning också! Kmr bli såå awesome :D men lite att göra såhär en vecka innan.. Det ska solas, tränas, tvättas, handlas, kanske fixa naglarna och det tråkigaste - betala räkningarna :P och detta INNAN onsdagkväll :P förhoppningsvis kan jag sova ngnstans i Kalmar natten till torsdag då bussen går :)
kan nog inte längta mer! Blir tredagars party :D först två dgr på båten, sen kör vi Sandra på lördagen också! Bara för att vi kan ;) hehe.. Fira Kerstin på Volym den30 med :) Sen blire nog rehab fram till jul elr ngt (a)

                                                 


På fotbollsfronten är det återigen dags för Trasan cup :) och denna ggn är jag med från början, och spelar inte bara en match som förra året :P hehe.. Vi har inte riktigt kmt igång spelmässigt än, men det kmr känner jag! Igår vet jag inte huur många chanser jag missade :/ märks alltför väl att man inte är ngn måltjuv ;) hehe.. Men snart skare nog lossna för mig med :)
Men man börjar vänja sig mer och mer vid tempot och spelet inomhus nu.. För det skiljer sig ju faktiskt en del, även om man inte tror det ;)
En cup har coach Trasan bokat in också! Nyårskulan i Torsås den 6 jan.. Får väl se om man får vara med, och isf får man kanske stanna hemma den 5 ;) hehe..



Fast nu struntar jag i detta och slänger mig i säng framför en film elr ngt istället :)
Men vi hööres hörrni! :)








 Itäs definitly over ow! I can feel it :/ </3 

Måndag!

När dom visade bilder från damernas sommar så rös jag! När dom sedan kom n på scen för att hyllas blev jag nästan gråtfärdig.. Helt sjukt vilka spelare vi har i detta land! Ni är förebilder för såå många unga tjejer..
Även bilderna från herrarnas Holland match ger mig rysningar :D har fortfarande inte fattat att Sverige vann! Fotbollssverige har haft ett toppenår rent ut sagt :)
Men vad Zlatan skulle störa för, det har jag ingen aning om! Gillade Schelin's kommentar: "...champions league guld, det du Zlatan..." Klockren xD
Tänka sig att en flint skymtade förbi, och den flinten tillhör ingen mindre än herr Henrik Rydström (y)
Inte spec förvånande att Källström blev årets mittfältare! Men trodde att Dahlkvist skulle få det på damsidan.. Istället blev det Ramona Bachmann!

Inte jätteförvånande att Schelin vann Diamantbollen! Hon har haft ett superår verkligen :D vi ska vara sjukt glada att vi har henne i Sverige! I somras klassades hon som en av världens bästa damspelare, och det är verkligen så..
Men nu får det vara nog med Guldbollar till Zlatan! Sägs om att sätta upp en övre gräns på hur många man kan få.. 5 i rad är inte ok, och iår är han inte ens förtjänt av det! Tkr han kan stanna i Italien och inte komma hem.. Ngn som är jävligt överskattad faktiskt!


Humor med Svensson Svensson :P hehe.. Säger bara Gustav Svensson, vilken lirare ;) elr aa, inte på det viset! men ni fattar ;)

Annars har jag haft en kalashelg! Scotts och utgång i lördags och en kväll på travet igår.. Nu ska vi bara ladda upp inför nästa helg när det är landskamp på fredag, och den ska jag och Tina se på O'learys :) sen på lördagen äre Rosenström som gäller :D DET kmr bli awesome om ngt!! Har fått hem min fina svarta klänning nu med, och den kmr bli perfekt för vinterns kommande fester ;)
Och endast ungefär 2 veckor kvar tills partykryssningen! Kmr bli naijs som faen :D är så jävla grymt pepp!


Nahe, dags att ta lite kvällsmat känner jag! Ska försöka coola ner mig lite efter Zlatans femte guldboll innan sängen kallar..
Men vi hööres hörrni! :)





 I have made up my mind.. It's definitly over now! </3


Torsdag!

Klockan är i skrivande stund 10.56 och jag har redan hunnit med jobbcoach och fixa med tvätt! Inte dåligt för att vara mig :P hehe..

Kikade in på Tina's blogg förut och hittade denna som jag tänkte ge er!

Alla med mobil, gör detta! 99.9% ärligt!
Senaste som ringde, kille/tjej :
Maaalin :)
Vad står det i ditt senaste sms: Hemma snart eller :O
Bakgrundsbild på telefonen : En av bilderna från ModelLab :)
Din ringsignal : Volbeat - Maybellene hofteholder
Vem är din sjätte kontakt? : Alexander Aronsson
Vem är din 20 kontakt : Andreas Berhardsson
Har du varit tsm med nr 10? Amanda ne :P
Är nr 28 snygg?: Andreas Wistrand, såklart! En riktigt pudding ;D
Vilken mobil har du? HTC Incredible S

                                           
                                                 Min snitsiga tlfn :P

Ville väl inte så spec mkt mer :P hehe.. Tänkte mest.... hrm.... tänkte nog inte alls (a) hehe!








 Is it time now!? I think so.. 

Onsdag!

Ny månad med nya tag! :)
Känns som att denna mån kmr bli ganska så bra!
- Scotts, Rosenström och Drängarna på Sandra!
- Min fina Jessica och finelinen Kerstin fyller år!
- Partykryssning med Tini!
- Inomhusträningen börjar!

Och säkerligen en hel del till :D Som sagt.. Ser ganska bra ut om ni frågar mig (y) Ska bara lösa mitt skoproblem så ska allt vara i hamn sen :P haha.. Har inga riktiga partyskor, så det mååste jag inhandla mig känner jag!
Förhoppningsvis kmr min klänning snart med! Fick hem Nelly-paketet förra veckan, men det låg fel i :( så fick ju såklart skicka tillbaka.. Än har dom inte fått min retur, vilket är ganska märkligt eftersom jag skickade det i fredags! Och jag ber till gud att den som fått min klänning
(om det nu är så) skickar den till Nelly så jag kan få den.. För den är wonderful :)


Nahe, det var väl det jag hade att säga :P haha.. Ska slänga in lite träninskläder i tvätten! Väldigt nödvändigt kan jag lova ;)
Men vi hööres höörni! :)






 I have to let you go, but is that what i want!? </3 

Måndag, snart tisdag!

Ville bara säga att nu är resan bokad till och från Stockholm!
Judgement day kryssning - here we come!! :D tjhoo!

                                                

                                                  Typ såhär glad och lite till är jag över det ;)



                                                       
                                                   Såhär ser naglarna ut nu! Färgen är orange
                                                   med vita toppar :) Ganska nöjd med
                                                   resultatet faktiskt!


Nu blire sängen för att vara pigg när man ska träffa Hanna och Alex imorrn :)
Blir att inviga fotbollskorna för årets inomhussäsong också! Awesome :D








 I have to let you go sometime! </3 

RSS 2.0