Måndag!

Har vart en stund ute i solen! Känns som man hlr på att smälta bort elr ngt ;)
Mindre kul att det blir lika varmt imorrn och man ska spendera halva dan i en bil till och från Båstad! Bestämde mig för att följa med mamma iaf :) Har ju inget bättre för mig så.. Kanske skulle bränna en "road-trip" skiva ;) haha.. Så man inte behöver vara osocial och sitta med mp3'n! Nae, gör jag nog inte..

Match ikväll (y) mamma gör raggisar :D en väldigt bra uppladdning om ni frågar mig ;) hehe.. Massa gott!
Hoppas på tre poäng mot Smedby ikväll! Det hade suttit jäkligt fint må jag säga :)


Nahe, mamma sa jag skulle duka! Får göra det då :)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3 Mattias Thunberg - Mitt hjärta tillhör dig! <3 

Söndag!

Har nästan glömt att jag äger en blogg :P
Har väl inte hänt så himla mkt sen sist, med tanke på att jag är arbetslös och bor i Nybro.. Händer ju inte så mkt om dagarna då!

Mattias har åkt iväg till Medelhavet! :( Saknar han redan, fast det bara är 13 dgr sen han åkte.. Halva tiden har inte ens gått än!
Men bara att se framåt och hoppas att tiden går fort tills han kmr hem :)
Hinner ju träffa han innan midsommar verkar det som iaf :D Sweet sweet! Sen får vi se vad vi kmr hitta på i sommar.. Han är ju ledig i 8 veckor, och det ser inte ut som att jag har ngt jobb hlr! Så vi kmr ha all tid i världen att umgås :P hehe.. Enda jag vill är att vi åker iväg första helgen i Juli :)
Men just nu vill jag bara ha hem min pojkvän! <3

Tränar och har mig en massa! Tråkigt nog har min rygg börjat krångla igen :/ Hoppas på att Lotta kr ner på matchen imorrn, så hon kan trycka lite på den.. Börjar iofs kanske bli dags att knäcka till den igen! Har inte gjort det på ett år typ.. Gör det ju knappast värre, så kanske skulle ringa innan lilla Uffe tar semester :P Får se hur det blir! Måste börja lite mer på Malkars med.. Kmr knappt ihåg när jag var där sist (a) Mattias och jag får gå dit sen när han väl kmr hem..

Har väl inte jättemkt pågång nu framöver! Ser ut som att jag kanske åker med mami till Båstad över dagen på tisdag :) Hon kanske ska börja plugga en distansutbildning på Akademi Båstad till hösten! Så hon ska dit på typ en intervju på tisdag, och ville inte köra själv, så då åker jag med.. Hittar väl alltid ngt skojj att hitta på när hon är därinne :P
Och andra helgen i juni åker jag och några tjejer från klassen ner till Kerstin för att grilla och hare mysigt :D Ser jag framemot en massa!
Efter det har jag typ inget planerat förrns Mattias kmr hem och midsommar inträffar :)
Hoppas på en toppensommar iaf! :DSka väl ta och halvsova i soffan elr ngt :P
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 Mattias Thunberg - Du är mitt ljus i mörkret! <3 


Lördag!

Sitter och har hemskt tråkigt just nu.. Inget på tv, och nästa OTH-avsnitt är över en timme långt :P såå, jag venne vad jag ska hitta på! Blir kanske ngt på play elr så..
Är ju lagfest ikväll med :D Bowling och tacobuffé! Kan knappast bli bättre ;) elr aa, det skulle vara om man kunde gå till Sandra efter! Men det kan jag ju bara glömma.. Säger bara tur att man har typ världens bästa pojkvän just nu (a) det är faktiskt tack vare han som jag kan gå på lagfesten ikväll..

Men nog om det! Förhoppningsvis börjar det droppa in pengar till mig om typ två-tre veckor.. Aaalldeles för lång tid visserligen, men vafan gör man inte! Ska bli fucking sweet att få pengar igen.. Synd bara att allt kmr försvinna typ direkt.. Det är skulder hit och dit, och inte minst en massa räkningar! Fy bubblan :/ Men men, bara att bita i det sura äpplet..
Och inga jobb har det kmt in till mig hlr :( Såå om ngn har ett jobb liggande i bakfickan kan dom ju slänga fram det till mig ;) hehe.. Då hade jag blivit glaad :)


Mååste komma på ngt att göra nu.. Och dessutom borde Mattias komma hem snart! Han är och tränar för tillfället :P
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


Mattias Thunberg - Du betyder så sjukt mycket för mig! Tror inte du vet hur mycket! <3

Onsdag!

Maj är igång! :)
Började med att fira 4 mån med Mattias <3
Elr aa, Valborg firade jag med Emma och hennes kompisar.. Trevligt trevligt! Fck ju träffa lilla skit-Tappe igen ;) hehe.. Mattias hade ju flytt ner till Lund över Valborg, så fick vänta till söndag em innan han kom hem :P

Och det ser mörkt ut för mig just nu.. A-kassan kmr ta beslut om min ersättning den 12 maj! Vilket betyder att jag missar sista Sandra, kanske lagfesten och en massa kul som händer denna mån.. Har dessutom en del räkningar att betala som jag inte kan göra! Och mamma och pappa kan ju inte betala allt för mig, för dom har också dåligt med pengar just nu :/
Kanske blir som mamma sa, att gå ner till Soc och säga åt dom att hjälpa mig med min ekonomi! Kan inte leva utan pengar.. Kan inte ens gå in i en affär och köpa en dricka ens!
Men men, får hoppas att allt löser sig för mig snart! Typ får ett jobb och allt sånt som man behöver i livet.. Är sjukt trött på detta nu!
Har kmt ner i en svacka igen nu.. Och allt är A-kassans fel! Jag kan inte leva i svackan.. Vill inte träna, vill knappt gå upp ur sängen på morgonen liksom! Men jag behöver träna, men har ingen lust till det nu..

Annars är ju serien igång, och två matcher är spelade.. Men vi lägger dom matcherna bakom oss och blickar framåt mot nästa match som är ngn ggn nästa vecka! Hoppas på att prestera bättre då än jag gjorde sist :S Och att jag vill åka och träna och göra bra träningar.. Jag behöver det här!


Nehee, ville väl mest klaga lite (a) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3

 Mattias Thunberg - Du betyder allt och lite till! <3 


RSS 2.0