Fredag!

Sjukdomen börjar lämna min kropp nu! Och det tackar jag penicillinet för :) Det vart inte riktigt lunginflammation, uran Bronkit.. Men om jag hade otur kunde det bli till en lunginflammation, så det är anledningen till att jag fick penicillin! Fick hostmedecin med, så den har klubbat mig ganska rejält under veckan :P hehe.. Är ju den starkaste hostmedecinen, med ganska mkt morfin i (a) Men det vart värre sist jag hade den så :P


Mattias är hemma igen :D Men jag sitter hemma i Nybro :/ Men han skulle ju tydligen ha lite "grabbkväll" :P så fick snällt stanna hemma i soffan! Åker dit imorrn istället :) Blir nog ganska tidigt också, om jag får bestämma! Men Mattias lär väl redan vara uppe när jag kmr iaf ;) Tråkmånsen :P haha..

Och ikväll kmr Petras pojkvän också.. Kul att umgås med dom två hela kvällen, eftersom mamma och pappa är iväg och dansar! Är lite bitter om ni inte märker det (a)

Men nästa vecka kan jag börja träna lite lugnt igen! :D Ska bli härligt! Vila måndag och tisdag, sen blire träning på torsdag och sen kör vi hårt igen (y) Äntligen kmr man igång igen, är fan på tiden! Två veckor är för mkt att ha uppehåll! Och nästa vecka är ju dessutom Tina tillbaka igen :D Wohoo!!Ska väl kanske dra mig upp i duschen så man fräschar till sig lite :P
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3 Mattias Thunberg - Du betyder allt och lite till för mig! <3 

Torsdag!

Har gått och blivit dundersjuk! Allt på en ggn kan man kanske säga..
Vaknar med magont, huvudvärk och ryggvärk! Sen känner jag att näsan är helt igentäppt och så har jag fått hosta med.. Fattas väl bara en lunginflammation och halsfluss så har jag hela kalaset på samma ggn :P haha.. Nae, skämt åsido! Men jag har inte tid att vara sjuk nu ju :(
Träningsmatch på måndag och Smålandscupen nästa helg.. När ska jag kunna träna!? Jag vill ju vara med och spela.. Hoppas på måndag, men det är väl så gott som kört kan jag tänka mig!

Och imorrn åker Mattias tillbaka till Göteborg.. Sen kmr han hem nästa fredag, åker till Stockholm på lördagen och kmr hem därifrån på söndagen, och på måndagmorgonen åker han till K-krona :/ När ska jag hinna umgås med min pojkvän!? Ibland önskar jag att han inte hade det jobbet han har :P haha.. För då hade han haft mer tid att umgås med mig (a) hehe..
Men jag är ju självklart gad att han har ett jobb, så har inte så mkt att säga till om :P För jag visste ju om detta när vi blev tsm så!

Och igår skickades ansökan till Högskolan :)
Idrottsvetenskapligt program och Sjukgymnast har jag sökt :) Ska nog bli bra det här.. Nu äre bara högskoleprovet och massa väntan innan man får reda på ngt..
Har även fått positiva besked om eventuellt sommarjobb :D Får jag det så är mi sommar gjord! Kmr bli så jääkla bra :D Håller tummarna nu! För jag är riktigt sugen på det jobbet.. Har man tur kanske man kan få vara kvar på kvällar elr helger sen om man börjar plugga! :)


Aja, mkt blabb om inget nu :P ska försöka kurera mig lite på ngt sätt! En kopp te elr ngt :)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3 Mattias Thunberg - You are the one and only! <3 


Onsdag!

Från och med idag och en månad framåt kan jag och alla andra börja söka högskola! :) Känns riktigt bra faktiskt.. Blir nog att söka två program, med lite olika inriktning för mig iår! Istället för samma program på olika håll i Sverige som förra året :P Är inte alls sugen på att flytta jättelångt just nu..
Men vi får se hur det går och om det blir ett elr två program som söks :)
Jessica skulle söka också! (y) Så om vi båda kmr in kmr vi tillhöra
Humanus båda två :) Venne riktigt vad det innebär, men tror att vi typ kmr vara ihop på nollning och så.. Äre ngn som har koll kan dom ju gärna få kommentera och rätta mig :P hehe..

Och Mattias är hemma hela veckan! :) Och det känns bra, men sen dröjer det typ två veckor innan jag får träffa han igen.. Han ska upp till Sthlm den 26 mars nämligen, så kmr inte få träffa han då! Elr kanske en stund på fredagen :) Vi får se helt enkelt..
Jag åker iaf hem till han imorrn igen, sen hem hit till lilla Nybro på fredag elr ngt! Får se lite vad som händer :)


Och nu börjar förändringarna jag pratade om.. Men säger inget mer! Bara att det känns väldigt bra just nu :)Börjar dock bli dags för lite frukost och så.. Vänta på att Mattias ska ringa också :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
 Mattias Thunberg - Du är det bästa som hänt mig! <3 

Tisdag!

Oops (a)
Det är snart en månad sen jag skrev ngt :P hehe.. Hoppas ni inte saknat mig ;)

Har väl egentligen inte gjort ngt viktigt!
Var kattvakt hos Mimmi en vecka, så bodde inne i hennes lgh :) Helgerna har jag ju självklart spenderat med Mattias <3 Men annars så äre inte så spec mkt.. Inget intressant liv man har när man är arbetslös :/

Men nu har Mattias flyttat i sin lgh iaf :) Jättefin var den! Och hans fest blev lyckad också :) Alla var supernöjda! Så tumme upp på det (y) Men att han fått sin lgh betyder ju också att han börjat på nya jobbet! Så det har han.. Andra jobbveckan för han nu! Men han är faktiskt hemma hela nästa vecka :D och det gillar jag mkt ;) hehe.. Men kmr inte bosätta mig hos han hela veckan iaf, det har jag lovat honom! Han ska få testa på att bo lite själv och så innan jag börjar invadera stället ;) hehe..

Och träningarna kmr och går! Börjar tappa lite motivation, men jag kämpar på och hoppas den kmr tillbaka! Tkr jag brukar känna av det under vintern och försäsongen.. Men det är nog bara för att man bara tränar utan att se om det ger ngt! För det är ju trots allt på matcherna man ser resultatet av det man tränar för :)
Men nu börjar snart träningsmatcherna dra igång, och om ungefär en månad drar vi till Gotland på träningsläger :) (y) Det ser vi framemot! :D Ska fira Tina när vi är där med, för hon fyller ju 19 den hegen! :) Får väl se om vi får förtära ngn alkohol, elr om det råder alkohol-förbud underlägret ;)

Och inom den närmsta tiden kmr jag genomgå en del jobbiga saker, men jag vet att jag har Mattias vid min sida som stöttar mig! Och det som händer kmr bara vi två att veta om.. Ville bara att ni skulle veta, ifall jag skulle verka lite mer off än vanligt elr så! Så tjura inte, utan det är bara för att vissa saker gör så att jag ändras lite för en tid :)
Lika bra att förvarnas!Men ska nog gå ner och hjälpa mamma med maten tror jag :) Raggisar på menyn idag ju! Kan inte bli bättre :P
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3


 Mattias Thunberg - Du är det bästa som har hänt mig! <3 

RSS 2.0