Fredag!

Tja tja bloggen :P haha..
Har väl egentligen inte så mkt att skriva!

Var på anställningsintervju i onsdags! Gick väl ganska bra, men är inte så säker på om jag kmr ta det om jag blir erbjuden.. Även ett annat jobb som kmr höra av sig om det blir aktuellt med en intervju :) får se hur det går helt enkelt!
Annars så är jag kvar på jobbcoachen hos Lernia, vilket är lite mer givande än jag trodde :P kmr nog bli bra!

Var på triathlon träning med Glasriket i onsdags! Men var bara med på spinningen och löpningen då! :) Men det var kul.. Har testat spinning innan och det är riktigt kul men sjuukt jobbigt! Trodde aldrig jag skulle orka med intervall passet efter, men det gick det med :) men det känns i ben och så att det var ett tungt pass! Men det är bara skönt (y) Blir kanske ett pass på söndag elr ngt, får se hur kroppen känns!
Annars sätter fotbollen igång på tisdag igen :D äntligen! Ska bli skönt att komma in och få upp tempo och svettas på fypassen! Längtar riktigt :)
Men detta betyder ju inte att gymmet ska komma åt sidan.. Ska försöka göra åtminstone ett gympass i veckan! Tror det kmr bli bra :)

Snart börjar också nedräkningen inför Partykryssningen :D Awesome!! Inte ens en månad kvar nu.. Sjukt pepp är jag! Börjar dessutom bli dags att boka bussresa så vi kmr dit också :P hehe.. Har en känsla av att det kmr bli mkt bra :)


Nu ska jag glutta vidare på Sjukhuset nu och kanske lära mig ngt nytt :P
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

 I have to let you go, but i don't know how! </3 

Fredag!

Och bara sådär fick jag reda på det jag har gått och funderat på i flera veckor!
Är bara inte säker på om det är vad jag vill.. Men ngn ggn måste man ju göra saker man inte vill, och detta är en sån ggn!

Imorrn efter bowling och efter Rosenlundska äre ganska möjligt att det blir puben en stund, och eftersom det är lördag så finns risken att även du ska till ut.. Om vi ses och hur det kmr bli vet jag inte! Sånt som märks om det händer..

Så många frågor, men så få svar!

                        
   


 You're still my number one! </3 


Torsdag!

Har vart en runda uppe i Jönköping på Elmia Djur & Inomgård med herr Torbjörn Jönsson :) En mkt trevlig dag med mkt intryck och saker man lärt sig.. Nu får vi se om det blir ngn mer mässa där innan djurmässan om 4 år :P hehe..
Och hur mkt pengar Jönsson spenderade idag, det vill jag inte veta :P haha.. Säkert runt en 2000! Det var hattar, salamis och ostar och gud vet vad ;) Jag själv nöjde mig med en ost och lite nöt- och vildsvinskorv!
Massa fina köttrasdjur har vi sett också! Och hlr med Jessica om att Hereford är nog min favorit :) Men guud vad stora dom är.. Heelt sjukt :P haha.. Men det är ju typ för att man inte är van vid dom!
Och som vanligt äre ju lite folk man känner igen och pratat lite med vissa! :) Som det ska vara på en lanbruksmässa ;)
Hade som sagt i det hela taget en jättebra dag! :)

I övrigt känns livet helt ok nu! :) Får ganska ok med pengar i aktivitetsstöd och mår ganska bra i också! Tränar ganska ok dos i veckan, dock inget pass än (a) får väl dra med mamma imorrn :P haha.. Hade vart skönt och ladda upp med ett träningspass innan helgen..
Och helgen kmr nog bli ganska bra! För på lördag äre avslutning med världens bästa fotbollslag :D Bowling och mat på Rosenlundska står på schemat, är väl kanske inte helt omöjligt att det blir en utgång på det också ;) hehe..
Hoppas på en toppenkväll!Nu har jag tänkt kolla klart på Lyxfällan sen blire sängen, för det är sjukt så trött i skallen man är!
Men v hööres hörrn! :)


Kyss och smek! <3
 I think it's time to let you go! </3 

Tisdag/Onsdag!

Jag är i chock, i obalans, hjärnan kopplar inte!
Sverige har slagit Holland i EM-kvalet och är därmed vidare som bästa grupptvåa!! Helt sinnesjukt :S
Jag satt verkligen och skakade resten av tiden efter Sveriges 3-2 mål! Trodde inte det var sant..
Saknar ord verkligen! Men det är jäkla gött!
Och det bästa med det hela är väl att Tina och jag kmr åka ner till Polen/Ukraina och se minst en match :D Kmr bli fuckin' awesome!!

Annars händer det inte så mkt..
På träningsfronten har jag sagt upp mitt träningskort på Malkars och bytt till Actic :)
Och idag gjorde mamma och jag vårat första "riktiga" pass där.. Kändes bra, och jag kmr ha träningsvärk i tricepsen imorrn :P haha..
Malkars kortet går ut den 27 okt, och känner på mig att jag kmr hinna med ett elr två pass till där innan den dan :)
Imorrn ska jag nog vara med Glasriket på lite löpträning också.. Skönt att återigen komma igång och träna ordentligt! Men gäller bara att hålla i det också.. Förhoppningsvis ska det väl börja ge resultat ganska fort också :D

Har börjat på en "aktivitet" via af också! Lernia erbjuder jobbcoach för dom som är inskrivna i Ungdomsgarantin, så där är jag inblandad :P Varje torsdag kl. 9 ska jag infinna mig, och detta pågår i 6 mån :) Känns bra att ha ngt att göra iaf! Även om jag helst hade jobbat ;) hehe..

Ny mobil är fixad nu med :) Blev varken iPhone elr Xperia! Kom hem med en HTC Incredible S istället :P men gör inte mig ngt, för jag är nöjd iaf!
Och har kanske fxat en mattebok så jag kan läsa i matte B så jag kan tenta av den sen :) eftersom jag har ig i den kursen för tillfället kan jag inte söka utbildningar.. Ska göra på detta viset, och funkar inte det får jag väl gå tillbaka till Komvux elr ngt.. Sånt som märks :)Ska väl försöka mig på att sova nu tror jag! Känns som en bra idé..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3
 You're still my hearts first choice! </3 

RSS 2.0