Fredag!

VALBORG! :D Idag är det Valborg gott folk :P Vad ska alla hitta på ikväll!?
En annan ska återigen upp till ljuvliga Gelebo till Jonas och ha lika skojj som förra året :P Och som det ser ut nu så kmr det nog bli jävligt skojj! Jag längtar som fan tills ikväll :D
Men vad är man!? Joo, sitter i skolan och väntar på lektion som börjar om en timme.. Vill inte alls! Jag vill ligga hemma i min säng, och sen börja fixa tills ikväll! Jag har inte tid med skola idag ;) hehe..

Födelsedagsbarn har vi ju med :) Idag fyller Petter och min älskling Dominika år :) och imorrn fyller min morbor 60! Så imorrn skulle han ha kalas.. Får se om man har ork till att gå dit, om man ens hinner hem :P Men mig spelar inte så stor roll om jag hinner hem! Jag kmr nog ha det bra iaf ;) hehe..

Asså jag kan inte ens beskriva hur jädra pepp jag är för ikväll! Jag sitter typ och hoppar i stolen framför skärmen xD haha.. Tkr klockan kan bli mkt som man kan åka ngn ggn! Åh, vad denna dag kmr gå långsamt :/ Gaaaah!!


Om man skulle ta och göra ngt vettigt istället! Men finns ju inte så mkt att göra i skolan precis (a) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3Me like you alot! <3


Måndag!

Världens sämsta måndag!! :(
Börjar med att dom ringer från Läckeby, men hade lektion så dom fick pappas nr.. Sen ringde pappa tillbaka tilll mig och sa att Ante bara hade lite känsel i ett av bakbenen, och det var allt :(
Efter skolan åkte jag in till Kalmar och pratade med människorna på Telenor, för min tlfn var ju dum igen :P men nu funkar den igen :) skulle träffat Emma en stund med, men eftersom det tog en jäädra tid innan tlfn ville funka igen så fick jag inte tag i henne innan det var dags att gå upp till far min..
När jag var påväg dit så träffade jag Karin som jag haft praktik hos :) så fastnade lite där :P hehe..
Men när jag kom upp till pappa var det bara att sätta sig i bilen och ta sig upp till Läckeby!

Ante var riktigt dålig idag när vi kom upp dit, så även att kändes jäävligt tungt att behöva ta bort honom så var det det enda rätta :(
För er som inte hängt med så blev Ante typ förlamad i frambenen i fredags.. Han har legat på Läckeby över helgen och har inte blivit bättre.. Dom trodde det var en propp i ryggraden, elr ett diskbrock på två nackkotor!
Men idag sa en veterinär att är det ett diskbråck så märks det på bakbenen först, och inte frambenen som på Ante! men hon skulle göra en kontraströntgen för att se var det verkligen var nu i efterhand, sen skulle hon ringa tillbaka.. Så får vi se vad det var :)
Så nu är det jävligt tomt här hemma :( men bara att gilla läget..
Bara att försöka gå vidare och tänka på annat! Det lär inte bli lätt, men man får försöka..

Ska försöka ta tag i min labbrapport! Blir det inte ikväll så blir det imorrn.. Måste få lite teori gjort också!
Och på fredag är det VALBORG! :D Ska firas hos Jonas iår också! Kmr nog bli trevligt tror jag :) Elr det verkar som det kmr bli vääldigt bra :P känner det på mig! Men vrf är en hemlis ;) hehe.. Elr ni som känner mig riktigt bra vet nog vrf :P haha..


Nehee, gäller att göra ngt vettigt känner jag :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3
Me like you alot! <3

Onsdag/torsdag!

Tänkte bara slänga in en snabbis innan jag lägger mig..
Har sökt jobbet på Nya Zeeland idag :) visst, det är klart att det blir lång tid hemifrån och allt.. Men så sköönt att få komma iväg! Det finns till och med chans till helår :D Först och främst är det från augusti till maj, men som sagt med chans till helår! Det hade vart ngt.. Ett år på Nya Zeeland :)

Nehee, nu måste jag sova! Skola imorrn, och måste duscha och plugga innan jag drar.. Kemi och biologi prov imorrn! Ska försöka att åka in till Kalmar och shoppa med min syster också :)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
Let's take it slow this time! </3

Måndag!

Det är typ 6-8 veckor kvar av min termin på komvux, och hittills har jag stått ut med matte B.. Men inte längre :( Jag orkar inte med det längre, för jag hatar Kerstin och matten.. Jag vet inte om man kan sänka ett betyg på komvux, men jag vill inte ta chansen! Så imorrn ska jag hoppa av matten.. Då har jag iaf ett IG som jag kan söka högskola på ;) hehe.. Får hoppas det räcker :)
Idag har vart en såndär jobbig dag som måndagarna har vart ibland! Ångest elr ngt, jag venne.. Har haft biologi lab och kemi! Och nu är kemin jobbig med :S Förut har jag fattat någorlunda, men nu är jag typ nollställd :P Aja, bara att kämpa på den sista tiden och hoppas på det bästa..

Har sökt ett jobb till idag! :) Jag ska sluta säga vad jag söker för jobb, för annars kanske folk snor dom för mig ;) Och kanske får jobba torsdag och fredag, men tar inte ut för mkt i förskott :P lika bra.. får besked om det imorrn!

Träning tisdag, torsdag och söndag denna veckan :) ingen match förrns den 11 maj :( Får hoppas på att Trasan hittar några som vill spela en träningsmatch till! Kan vi behöva.. Känns som vi inte riktigt kmt in i spelet riktigt än! Men men, man får väl hoppas :)
Fick nya matchställ i helgen med :) så nu är vi helblå! Men bara det att nummrena är bara 1-16, så då kan jag inte ha 20.. Elr aa, har inte haft det ngn ggn tror jag :/ Skitsamma.. Får hitta ett nytt nr helt enkelt! Undra vad Asllani har :)
Det löser sig nog det med..


Nu ska jag dock sova, så jag är pigg imorrn! Ska väl plugga biologi antar jag :P för matte ska slippa i fortsättningen ;)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
Me like you a lot! </3

Tisdag!

Värst vad tiden går fort :P Två veckor sedan sist nu (a)

Iaf, så har jag fyllt 20 :D vart på intervju och grejjat en massa.. Och snart är det dags för minoch Tinas fest! :D Kmr bli kalas!

Har hittat ett jobb till som hade vart asnaijs att söka :) 10 mån på Nya Zeeland hade vart ngt :) Snd bara det är så dyrt att åka dit.. Men samtidigt som det hade vart skitskojj, så tvekar jag.. Dels för att det är så länge man är borta och dels för att det är vääldigt långt bort :P haha.. Mjölka 1200 kor hade vart en upplevelse ;) dock är det två st 50 karuseller, men iaf! Det hade varit skitskojj! Tåls att tänka på ett tag till :) Sista ansökning är inte förrns 10 maj, så är ett tag till.. Men jag är suugen ;) hehe..

I lördags var det partey i Grönhögen! :D Fetskojj var det! Men jag hade inte förväntat mig ngt annat, jag hade ju trots allt Kerstin och Jessica med mig! :D <3
Det började med att jag åkte här hemifrån vid halv två för jag skulle till Kerstin innan! Vid tre var jag på ön, och lite senare var det dags att åka ner till södra delarna av Ön :) det bjöds på smörgåstårta och glass! Sen var det dans natten lång! Och jag undrar fan vad jag gjorde, för jag hade typ träningsvärk elr ngt i söndags xD haha.. Så om ngn ville tala om det för mig vore det bra! ;) Men som sagt, det var asskojj! Och trevligt på flera sätt (a) 

Känns som jag svävar lite på moln för tillfället! :) Jag är bara väldigt glad helt enkelt! Och det tkr vi om.. Man kan ju hoppas att det fortsätter också! :) Vet dock inte om personen i fråga läser, men om det är så kan man ju hoppas att den fattar! ;) hehe.. Haft trevliga dagar med mkt sms:ande! :) Men men, som sagt - jag är glaad!

Men men, kanske ska göra ngn nytta! Typ lite teori och skolarbete.. Känns inte lockande, men måste ju göras så!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3
I think my luck has changed! <3

RSS 2.0