Faaaan!

När blev mitt liv så in i helvetes fucked up!? Alltid ska jag bara hålla på och förstöra allt som jag ger mig in i..
Håll er borta från mig, jag kmr bara såra er annars :(

Måndag!

Jahaa, så har det dröjt en del sen jag skrev igen då :P hehe..
Förra veckan spenderades mestadels nere i Krankelösa hos Eddie :) Muchos trevligt.. Var även hemma i Nybro och var hårmodell! Är mkt nöjd med resultatet, även att det är väldigt annorlunda :P För er som inte sett resultatet så finns det bild på både facebook och bdb :)
I torsdags var jag på möte hos Arbetsfömedlingen.. Blev inte så spec mkt klokare, men det är ju en sån grejj man måste göra så!
Träningen igår var jobbig, men det var skönt att springa av sig en massa energi även att man blev riktigt trött :P hehe.. Och vi tackar Emmas pappa som har bestämt sig för att träna oss nästa år :D Kmr bli hur bra som helst.. Hoppas bara på att folk engerar sig nu också! Nu när vi har en riktig tränare :P

Denna veckan blir väl lugn som det ser ut :) Hade körlektion idag, och blir ännu en imorrn.. Sen ska jag köra nästa måndag och sen blir det risk-ettan nästa vecka med :) Så då har man den gjord med.. Har bara lite kvar på stadskörningen nu! Sen blir det lite mer på landsväg innan vi går på motorväg, mörker och ska göra Halkan också! Hoppas att det inte dröjer så mkt innan jag blir klar med körkortet nu.. Måste göra massa teori med, för den ligger jag efter med :/ Det är teorin som är den jobbiga biten faktiskt.. Men känner på mig att jag inte är ensam om att tycka så iofs :P

Blev ett lite bättre inlägg än sist när jag klagade en massa ;) Visst jag skulle kunna klaga nu med, men jag orkar inte med det hela tiden.. Känns bara som att inget går som jag vill nuför tiden.. Men men, bara att bita ihop och kämpa vidare!

Nu ska jag kolla på Unga mödrar, sen blir det säsongsavslutning på Färjan :(
Och imorrn kmr Emma och Tappe hit :) Det gillar vi (y)
Men vi hööres hörrni :)
Kyss och smek! <3


Spelar mina känslor mig ett spratt elr är dom äkta!?


Fredag!

Jag hatar mitt liv!!! :@
Aldrig blir det som man vill elr ngt alls.. Jag hatar det verkligen! Ska jag ngnsin få ett bra liv!? Känns fan inte som det..
Ska det ngnsin bli bra, ska det ngnsin lösa sig det här.. Just nu känns det som att jag aldrig kmr få ett bra liv :(
Vill bara gå och dö just nu.. Kmr aldrig bli bra det här!
Fan vad jag klagar, men just nu är allt bara skit :'(

Kan inte ngn bara dyka upp och rädda mitt liv! Typ ge mig ett jobb och egen lägenhet elr ngt.. Hoppas bara att jag kan få som jag vill ngn ggn i mitt liv :/ Nu ska vi se klart på Idol och hoppas att det slutar med att Calle åker ut ;)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3Jag vill få det som jag vill ngn ggn i mitt liv! :/

Onsdag!

Jahaa!
Vart nere på stan idag, men utan framgång.. Kärringen på arbetsförmedlingen sa att jag inte alls var inskriven! Jag var där för en månad sen och gjorde det.. Men det var jag tydligen inte alls :/
Så jag får gå dit igen imorrn tydligen.. Men jag venne riktigt vrf! :S Hoppas på förbättring då.. Sen ska jag hitta på lite annat imorrn, men jag hlr det hemligt änsålänge ;) hehe..
Får se om jag berättar :P Vill nog hålla det hemligt sålänge det går..

Vart på spinning ikväll och jobbigt var det! ;) men kul! Kanske ska fortsätta ;) hehe..
Kan behöva träningen :P Får se hur jag gör..

Nehee, nu ska jag se klart på True blood! Får se om jag skriver imorrn igen..
Men vi hööres hörrni :)

Kyss och smek! <3När ska jag få ordning på mitt liv igen!? :/


Måndag, elr kanske tisdag..

Börjar bli glest mellan inläggen igen nu.. Men men! Tiden har gått skitfort sen i onsdags när jag skrev sist :P men jag har väl inte gjort ngt spec precis..
I Torsdags blev det att kolla
Män som hatar kvinnor med resten av familjen.. Jag fixade även en mumsig fruktsallad :) Hände väl inte sådär jättemkt mer under dan!
Fredagen bestod av körlektion och senare på kvällen begav sig familjen Arvidsson in till Kalmar och Biostaden för att se
Flickan som lekte med elden :) Den var mkt bra.. Så har ni inte sett domma två filmerna i Millenium-serien, så GÖR det! Asbra är dom :)
Lördagen spenderades hemma hos Eddie :) alltid trevligt att vara nere hos dig vännen!
Sen på söndagen var jag hos Emma hela dan och natten :D Vi spenderade kvällen med Disney-filmer, chips, läsk och goodis ;) hehe.. Aa, vi var iväg på Sparta och köpte svensk husmanskost med (a) hehe..
Åkte med mamma hem imorse :) sen var det nästan direkt iväg till körskolan.. Hade dubbellektion, så det vart lite säkerhetskontroller och hastiga inbromsningar och så :) gick bra faktiskt.. Körde en bit på Kalmarvägen med ;) hehe.. Så jag har kört på stora vägar xD haha..
Imorrn är det dags för en körlektion till :) sen så ska jag fixa med lite grejjer på stan.. Vad är hemligt :P haha.. Nä, men jag kmr berätta hur det har gått när jag vet mer :) Hoppas på det bästa iaf!
Onsdag blir väl bara att ta det lugnt tror jag.. Inget inplanerat iaf! Kanske drar sig in till skolan elr ngt :P
Men på torsdag! Då ni, då ska Ida och Eddie kolla på en lägenhet till Ida :D Det ska bli trevligt.. Är fett sugen på ngt helt eget nu.. Är trött på att bo hemma! Och sen när man börjar plugga och det, jag vill ju ha lugnt omkring mig.. Men jag får det inte lugnt här hemma! Alltid ngn som tjatar på en :S Enda ggn det är lugnt, det är när mamma har jobbat för då sover hon hela dan ;)  hehe.. Men men, har ju inte råd med en lägenhet ändå :/ Men kul att kolla iaf :P hehe..

Nehee, Ida måste sova om hon ska vara pigg till körlektionen imorrn :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

När ska jag få ordning på mitt liv igen!? :/


Onsdag!

Ibland orkar man inte blogga helt enkelt, och det blir ganska ofta iband känner jag.. Är ju en vecka sen sist!
Jag har haft en massa körlektioner som går jättebra :) Känns verkligen som att man börjar komma ngnstans nu.. Har även vart på möte på Komvux här i Nybro! Ska börja plugga till våren :) Ska plugga upp mitt maB betyg, plus lite ämnen sen ska jag flytta till Skara och plugga på SLU :) ska bli skönt att komma härifrån.. Kan behöva det! Är lite för mkt skit runt omkring mig just nu.. Skulle behöva ngt eget känner jag! Jag vill ta hand om mig själv, ha mina egna regler.. Inte behöva rätta mig efter alla andra hela tiden! Men synd bara att man inte har några pengar till ngt alls :(

Jag hatar att vara pank! :/
Det vart ju premiär på Sandra i helgen med :) vart en massa skojj, förutom en del som hände som jag inte vill prata om här.. Längtar redan tills nästa ggn vi ska dit! Lär väl bli om typ en månad elr ngt.. Hatar Sandras program i höst! Det är säkerligen på grund av Dansbandskampen.. Skulle inte bli förvånad! Men men. vad ska man göra!?
Vi spelade också sista seriematchen i söndags med ett resultat som vi inte ska prata högt om (a) hehe.. Blev placerad på backen igen :/ Första ggn jag spelade back var förra matchen, och då har jag ändå spelat fotboll i 9 år, men typ 1½ års uppehåll.. Men men, är väl bara att vänja sig! Kmr nog inte komma därifrån i första taget :P Hoppas bara man slipper det inomhus sen :) För inomhus spelar jag faktiskt bättre än utomhus.. Tkr jag iaf :)

Nehee, om man skulle ta och dra igång med lite teori så den blir klar ngn gång..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3

Hur ska jag göra, ngn som kan berätta det för mig!? :/

RSS 2.0