Tisdag!

Ussa!
Hatar att må dåligt.. Andra dan i rad nu :/ Det värsta är ju att jag inte ens vet vad som är fel med mig.. Det var likadant förra veckan! Mådde dåligt två dgr i rad.. Jag har en person som är väldigt orolig över att jag är gravid, och det är nästan så man börjar fundera själv..
Skulle det var så så vet jag inte huur jag skulle reagera! Paff skulle jag bli, men sen då!? Jag har inte tid med en unge, jag har knappt tid med mig själv :S Aja, får bara hoppas på att det inte är så..

Imorrn är det en ganska fullspäckad dag! På morgonen ska jag först på möte på Komvux här i Nybro.. Ska träffa deras Syo och lägga upp en eventuell studieplan! Går det vägen kan börja plugga redan i vår :) Och det betyder pengar.. Det är bara en hake, jag har IG i maB vilket betyder att jag egentligen måste läsa upp den först! Men vad jag vet så är det inte spec mkt i den kursen jag måste läsa in.. Kanske kan börja göra det direkt :P Man kan ju alltid hoppas ;) hehe..
Sen får jag hoppas att det inte drar ut för mkt på tiden, för vid elva ska jag ha körlektion, och jag känner på mig att jag kan behöva äta ngt innan det :P
På kvällen är det dags för sista träningen ute! Och sista träningen innan sista seriematchen..
Hoppas på en vinst, då det är Ingemar och Fredriks sista match :) Söndag klockan ett i Mönsterås, det är då det händer :P
det bli kul när man har vart ute dan innan :P haha.. För det är ju första ggn i höst på Sandra :D Det blir nog en rätt så trevlig tillställning :P haha.. Sen ska man ju fira Jonas på söndagen med, lillpojken fyller 23 :) Så det blir att bli avsläppt påvägen när man åker från matchen..

Ser ut som att denna helgen kmr bli en mkt bra helg :) Och jag hoppas för guden att jag kmr må bra resten av veckan iaf :P Nästa vecka har ju jag och mina pinglor träffas.. För det blidde inget denna veckan! Så jag vill helst slippa må dåligt ett tag framöver nu:/
Nehee, nu ska jag fixa ngt att äta.. Och hoppas att det stannar kvar i magen!
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3










När får jag träffa dig igen!?


Fredag!

Det är fredagkväll och jag sitter hemma! Det ni ;) hehe.. Har inte vart hemma en fredagkväll på jag venne hur länge (a) Skulle ju vart hemma förra veckan, men då blev det ju Palace på kvällen, vilket jag inte ångrar :D Men men.. Känns skönt också på ett sätt, men jag har sån lust att dra in på en sjuhelvetes pubrunda! Men man får säga nej.. Jag har inte ens pengar till mina tlfn räkningar nästa månad :/ Hur ska detta gå ihop!?
Gaaah! Om man skulle ta och gå och vinna ngn miljon :P hehe.. Hade ju inte vart fel! ;)

Jag vill ju börja plugga igen och då får jag ju pengar! Men får nog ändå vara en del sparsam, så jag inte slösar upp allt direkt, vilket är ganska lätt hänt (a) Iaf när det gäller mig :P haha.. JAG VILL HA PENGAR!! Dagens problem är hur Ida ska skaffa fram pengar! :P

Men men! Jag, mamma och Petra var iväg idag.. Först vart vi i Färjestaden på Köpstaden :) Var inne på H&M där jag fick två nya tröjor :)
(kmr bild på bdb) och lite så.. Mamma köpte ngt och sen åkte vi in till Kalmar.. Vart inne på Glitter och Gina :) Hittade en tröja jag ville ha, men så blidde det ju inte!
Käkade på Fyrkanten a.k.a Zappas med! Träffade på Kaorin :D Det var en hel del trevligt.. fast hon jobbade ;) hehe.. Pappa kom dit så vi åkte vi till City Gross för att handla.. Sprang in en sväng på Media Markt :) Pappa köpte en GPS! En liten skit är det.. Men den duger för oss :P Vi skulle köpt den för ngn vecka sen när vi skulle till Götet :P Fast dom skulle väl säkert haft den till tävlingen som övriga familjen skulle på!
Aja, men nu sitter jag här och ska väl snart sova :) Har hela huset för mig själv imorrn ;)
Är det ngn som vill hälsa på är det bara att höra av sig :P Funderar på om man inte ska göra en massa teori när man väl har det lugnt här hemma..

Aja, ska glo runt lite till innan sängen kallar!
Men vi hööres hörrni! :)



Kyss och smek! <3









Jag saknar dig! <3




Torsdag!

Skitdag! Har legat i sängen hela dan och mått dåligt.. Inte kul alls! Vettifan vad det beror på hlr :/
Var ute på skolan igårkväll! Var ganska trevligt, men grillplatsen har tappat sin karaktär ;) nu har ju allt roligt folk slutat :P
När jag satt och väntade på att Peter skulle komma och hämta mig, så körde det förbi två brandbilar! En med blå-ljus och siren och en med bara blå-ljus.. Men venne vart dom tog vägen sen!
Missade bussen hem på kvällen så sovade hos Peter.. Sen tog jag bussen med han vid kvart i sex, och åkte med mamma hem efter att hon jobbat!

Blir en kort blogg, för det har inte hänt så spec mkt idag! :P
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3













Jag saknar dig! </3

Tisdag igen, elr möjligtvis onsdag :P

Ibland vill jag bara försvinna härifrån och flytta in hos ngn!
Nästa år åker mamma, pappa och Petra utomlands igen.. Och vem skiter dom som vanligt i!? Joo, Ida!!! Är så jädra trött på detta.. Vrf alltid jag!? Så fort jag fått mitt körkort ska jag söka ett jobb långt borta så man får börja om från början..
Visst man kmr sakna alla här hemma men det får jag ta! Dom får komma och hälsa på ;) hehe.. Bara jag kmr härifrån!
I sommar har det vart skönt att inte bo hemma, men ändå skönt att komma hem på ngt sätt.. Men oftast vart ju inte resterande familj hemma då :) det var mer i slutet av sommaren dom var det!

Saknar min katt gör jag med :( Satans Hugo att inte tycka om henne.. Vad skönt det hade vart och ha henne här nu.. Hon lyser upp dagen :) min lilla fjant! <3
Saknar ngn att ligga och mysa med i soffan om kvällarna också! :( Och vrf ska det vara så svårt!? Kan inte kärlek vara lätt.. Så skönt det hade vart då! Men vad ska man då kämpa för om allt blir som man vill!?
Vrf ska man alltid hitta ngt som gör saker och ting så svåra :/ Man tror man har framtiden fixad, men så hux flux så händer det ngt.. Är det ovanligt!? Nae, inte i mitt liv.. Ngn som vill byta!?
Jag tkr om dig ganska mkt, men jag vet att du inte vet om det.. Men vill jag ens att du ska veta!? Jag tror faktiskt inte det.. Det skulle antagligen bara försvåra mer saker :S elr det vet vi ju iofs inte! Men ska man våga ta chansen!? Jag vet inte.. Jag vet inget längre! :/

Nu har jag bara klagat en massa men det har jag rätt till tkr jag :P har sökt jobb idag :) Och aktiverat mig på vikariepoolen på af.se! Så duktigt har jag vart.. Får se bara om man gjort allt i onödan! Ska ändå till Komvux nästa vecka har jag bestämt.. För den där etologi och djurskyddskursen skulle vara jävligt intressant :) så nu är det bara att jobba på, så kanske jag flyttar upp till Skara! Vem vet.. Inte ens jag ;) hehe..
Ska nog sova nu faktiskt, ska till körskolan imorrn och sen är det träning på kvällen :) längtat lite faktiskt!
Just det! Har tagit upp mitt One tree hill tittande igen :P Så nu har jag börjat om med säsong 1 och ska se alla :) Me like One tree hill!
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











Gör allt lätt för mig, jag orkar inte mer! :/



Peyton Sawyer ritar denna bild i säsong 1, avsnitt tre elr fyra :P


Tisdag!

Jahaa, vad har man gjort idag då!? Inget alls! Som vanligt i mitt liv :( vill inte ha ett tråkigt och händelselöst liv.. Ngt måste hända innan jag kryper ur skinnet!
Detta är en aledning vrf jag vill börja plugga igen! :) Ja, ni läste rätt.. Jag vill läsa upp mina betyg för att sen läsa etologi och djurskydd på SLU i Skara!
Så nästa vecka elr ngt ska jag till komvux för att höra hur jag kan göra för att läsa upp de betyg som krävs! D.v.s matte, fysik, kemi och biologi! Kmr bli jobbigt, men det får man tåla.. Bara en försmak till vad som kmr!
Jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu, så det är väl en anledning till vrf jag vill detta också :P Finns ju inga kurser elr program i Kalmar som jag vill läsa.. Fast det skulle vara kul att läsa till sjukgymnast på djur! Men frågan är ju bara vad man ska plugga då! Antagligen är det ju djursjukvård och sen ngn inriktning där, men jag venne..
Men men, det ska jag ta tag i nästa vecka som sagt!

Imorrn mååste jag verkligen gå ner till körskolan och boka lektioner! Skulle gjort det i måndags, och jag skulle gjort det idag men jag tar ju förfan aldrg tag i det :/ Jag hatar detta! Så imorrn ska jag tvinga mig upp och sättamig på cykeln ner till körskolan.. Annars kmr jag aldrig få ngt körkort! Jag har ju redan dragit ut på det som jag har så!

Imorrn är det träning igen :) sen är det bara en elr två träningar till innan sista matchen mot Mönsterås som blev inställd i fredags!
Snart börjar inomhusträningen också! Det ska bli skojj :D Det är ibland roligare att träna inomhus än utomhus ;) Dels för att det går snabbare och dels för att det är mindre ytor så man får röra sig mer.. Me like inomhusfotboll :P hehe!

Nehee, om man kanske skulle ta och tänka på refrängen så man orkar upp imorrn! Är ju så lat om dagarna (a) haha..
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3













Jag tkr om dig väldigt mkt! <3


Söndag!

Sitter nere i Krankelösa och har kapat Eddie dator :P han jobbar ju ändå!
I fredags var det modellplåtning i F-staden :) Askul var det, skulle jag gääärna göra om! Fotografen var jättenöjd med mina resultat också! ;) Det ni! Efter det så släppte mamma mig inne i Kalmar, för jag skulle med Emelie och Jessica till Palace :D Det blev en mkt trevlig och lugn kväll! Träffade på lite trevligt folk, men även lite otrevligt :P haha.. Och John var jättegullig som körde hem mig på kvällen sen med :) Tackar vi mkt för..
Igår vart jag jätteseg med! Gick väl upp runt tolv elr ngt kanske.. Sen vid fyratiden kom resten av familjen och Manfred med pizza ;) vilket var väldigt uppskattat från min sida! Eddie kom efter ett tag med.. Kollade leksakerna i garaget. då jag hittade en piltavla som jag satte upp :P så där stod vi ett tag innan vi stack bort till Fina.. När vi kom därifrån så vart det dags för oss att dra oss mot lilla huset på prärien ;) haha.. Men vi gjorde en mellanlandning hos Daniel först! Han var inte så pigg efter festen i fredags, men det får man nästan förstå :P haha.. Men nu blickar vi långt fram! Elr aa, två veckor iaf när Sandra öppnar igen :D

Och altid när man ute ska det ju vara ngt, och det vart det ju självklart i fredags med! Jag tänker inte säga här vad som hände, utan vill ni veta får ni ta kontakt med mig så kanske ni får veta :P Men jag kan säga så mkt att mina tankar ät inte lugna en sekund nu, utan har det och dig i tankarna hela tiden.

When you think you have found your one true love, why does it always come something in between!? I'm sorry for the way that I am :(
Jag vet inte vad jag vill, för just nu är det så mkt att tänka på.. Och det finns andra än du i mitt liv som jag tkr och bryr mig mkt om!

Nehee, kanske ska ta en macka elr ngt! Försöka sova ngn timme med tror jag :P ta död på alla satans flugjävlar först bara! Har sovit sammanlagt 4 timmar inatt, och allt pga flugorna!! :@ DÖD ÅT FLUGORNA!! :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











Åh, vad mkt jag tkr om dig! <3

Fredag!

För en gångs skull ser det ut att bli en lugn helg :P
Ikväll är det Modell för en dag som Another pretty face anordnar.. Den går av stapeln i Färjestaden, så vid kvart över åtta ska jag vara på plats :) Men jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig riktigt än! Men det blir antingen mina jeansleggins och en lång top, elr mina svarta leggins med mitt vita långa lunne :) Får se vad det blir.. Tror jag kör på dom svarta faktiskt :) Så blir det ju självklart heels till det! Nervöst börjar det bli, inte för att jag vet vrf :P

Imorrn skulle det ju vart match mot Mönsterås, men dom hade flyttat matchen.. Så det blir nog om två veckor istället!
Och nu är det snart dags för premiären av Sandra med :P Programmet kmr den 25, och det öppnar den tredje oktober med Black Jack :) så snart kan man börja boka upp höstens helger! :P hehe..

Nehee, ska springa in i duschen en sväng :)
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek <3












Jag vet inte vad jag vill! :/

Onsdag!

Hej igen! :)
Jag överlevde helgen i Göteborg, men det var knappt ;) haha.. Efter en tur i Kanonen och uppskjutet så kände jag mig halvdöd :P Men kul hade vi!
Vi åkte upp på lördagen, och kom fram runt tolvtiden kanske.. Då rummet inte var klar riktigt så bestämde vi oss för att ta en sväng runt där vi bodde :) och vi hittade favoritresturangen gjorde vi med! Mätta som as blidde vi på en rätt så liten portion lasagne :) då rummet fortfarande inte vart klart när vi kom tillbaka så sket vi i att vänta, så vi gick till Liseberg istället.. Det första vi gjorde var att åka Balder, och fick ett väldans fint kort också :P haha.. Kmr väl scanna in det, elr ngt! Iaf kmr det in på bdb snart :P Vi åkte rätt så mkt faktiskt! Men det värsta var ju som sagt Kanonen och Uppskjutet :P haha..
På kvällen gick vi ner till avenyn och satte oss på en typ pub/uteservering :) det var riktigt trevligt faktiskt! Har testat på en piggelin också :P hehe.. snakkade med några snubbar också :P haha..
Söndagen bestod av utcheckning, Liseberg, bio och mer Liseberg :P hehe.. Mkt trevlig dag! Blev en aningen sent faktiskt.. Men det var det tamejfan värt ;)
Vi såg The ulgy truth :) SE DEN! Askul var den :P haha.. Helt klart sevärd!

Aja! I måndags vart det träning igen :) mkt trevligt, och jag fick ingen träningsvärk ;) haha.. Så det går framåt.. Synd bara att det är uppehåll ett tag nu! Lär väl bli träningsvärk första inneträningen sen ;) Iaf så är det sista matchen på lördag.. Mot Mönsterås på bortaplan! Samling vid tio i Trekanten :P Och vi som hoppats på puben på fredag! Aja, det ordnar sig väl.. Orkar jag upp och jobba dagen efter så ska jag minsann orka spela match :P hehe..

Har vart på Öland sen i måndags med :) gosat med min lilla fjant! Fast sådär jättekelsjuk var hon inte :P hon tyckte det var roligare att jävlas med Selma tror jag ;) Stackars Selma säger jag bara.. Får inte en lugn stund nu när lilla Snurran är där! Får bara hoppas att det blir bättre.. Sen får man väl sponsra med pengar, om Peter ska ha katten kvar :P Iofs så kanske jag fått jobb i Runsten, så då kanske jag bosätter mig hos han :P hehe.. Då får jag stå för Snurrans mat :)
Nehee, kanske skulle ta och sova snart! Vore kanske en bra idé :P

Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3












Vad vill du egentligen!? </3

Fredag!

Fredag idag.. Om mindre än en timme ska jag till Trekanten för att spela match mot Bäckebo! :P Så ska bara packa väskan, så är jag redo sen :)

Imorrn bär det av till Göteborg :) ska bli skönt att komma iväg ett par dgr så.. Så imorrn är det Liseberg som står på schemat, får se om det blir ngt mer.. Sen på söndag ska vi på bio innan vi åker hem :) The ugly truth ska vi se.. Rätt skönt att ha både Liseberg och biograf på gångavstånd från hotellet faktiskt :)


Nehee, får gå och packa väskan nu så vi bara kan åka när pappa kmr!
Men vi hööres hörrni! :)









Kyss och smek! <3
















Saknar lilla fjanten! <3


Jössös!

Det är det enda jag har att säga :P haha..
Igårkväll var vi hemma hos Jonas ett par stycken och kollade fotbollen! Matchen var väl sådär tkr jag.. Dom spelade rätt så dåligt bitvis! Efter det vart det Idol och Tru blood innan jag och Eddie åkte hem :P Under kvällen fick jag ett sms där det stod följande: "
Hej Ida! Återbud till Fredag, Kan/vill du vara med? (känn själv, inget tryck) Kan du oavsett skicka persnr så jag kan kolla licens. Mvh Fredrik TIF" Men hallå elr! Jag har tränat en ggn på mer än 1½ år och dom vill att jag ska spela :P
Visst fick jag välja själv, men vad gör man inte ;) hehe.. Så nu ska jag spela match imorrn, och just nu sitter jag med en jävulsk träningsvärk i låren och vänstervad! Känns ju inte jättelovande ;) haha.. Men men, ska bli en upplevelse!

I eftermiddag ska jag äntligen färga håret :) Jag ska färga mammas och hon mitt! Teamwork :P elr ngt! Det ska bli ljusbrunt :) Som jag har försökt med typ ett halvår elr ngt :P Första ggn jag köpte en ljusbrun färg, så blev det mörkare än jag hade innan! Och det är ju verkligen meningen :P haha.. Så nu är det fan sista chansen, sen går jag till en frisör :P hehe..

Nehee, nu ska jag gå ner och fixa diskmaskinen :P
Men vi hööres hörrni :)





Kyss och smek! <3












Jag vill ha min fjant här! <3


Mhm!

Ida har Ida vart duktig! :P Har haft körlektion och sen så var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig.. Så nu är det gjort iaf, så mamma och pappa kan slta tjata på mig ;) hehe..

Har lite träningsvärk idag men är inte så farligt som jag trodde :P hehe.. Träningen igår gick bra iaf! Över förväntan faktisk :) Och chocken kom i slutet.. Trekanten möter Bäckebo på fredag, och efter träningen kom tränaren fram och frågade om jag kunde hoppa in på fredag om det behövdes xD haha.. Jag som inte tränat fotboll på 1½ år liksom :P haha.. Men är det ont om folk så är det! Jag kan lika gärna ställa in mig på att spela på fredag, för då hinner jag förbereda mig mentalt ;D hehe.. Skönt var iaf att jag inte kände av ryggen ngt :) men vänsterknä var det lite värre med :/ Det är samma knä som jag alltid haft prolem med, så nu har jag fått rota fram mitt gamla knäskydd igen! Så nästa ggn jag snörar på mig skorna såkmr det på också.. Får hoppas det hjälper, annars blir jag ledsen!

I helgen ska jag och Eddie dra oss över till Götet :) Ska på Liseberg och bara ta det lugnt en helg.. Vi kan behöva det båda två! Så vi åker på lördag morgon och kmr hem på söndag kväll :)
Och nästa vecka får jag äntligen träffa min lilla fjant igen! :D För nästa vecka åker jag över till Peter några dar.. Så då ska jag och Snurran gosa hela dagarna :) Saknar det lilla energiknippet redan! <3

Nehee, börjar bli lite hungrig nu.. Så ska nog fixa ngt att äta tror jag!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 

 

 

 

Saknar min fjant! <3


Oops!

Det har visst gått nästan en månad sen jag uppdaterade (a) hehe.. Jag har inte orkat riktigt helt enkelt :P
Men vad har hänt sen dess då!?
Jag var hos Amanda i K-krona och röjde på Sailet ;) Och det vart massa skojj, spec att träffa Mandis igen! Hade ju inte gjort det sen Studenten..
Sen så vart det Vallvisning på skolan! Så där var jag och sprang med kameran :P hehe.. Det var kul faktiskt! Träffa massa folk igen :)
Jag har varit i Växjö och tränat F 96 & 97 på deras fotbollsläger! Vilket var skitkul :D Så nu har jag blivit jättesugen på att börja träna igen, så ikväll ska jag till Trekanten och testa träna med dom :) ska bli skönt att komma igång igen..
Har myst en massa med min lilla fjant med :P hehe.. Men nu är hon på Öland hos Peter :( saknar henne.. Kmr åka dit så ofta jag kan :P hehe.. Hade gärna åkt idag, men nu går ju inte det! ;)
Jag, Peter och Jönsson har vart en del ute på skolan.. Och det har vart ganska skojj :) För det blir ju vad man gör det till ;) hehe..
Sen har det ju vart det vanliga :P en del party och utgång! Nu senast hade Malin sin 20 års fest.. Mkt trevlig kväll måste jag säga :) Skulle jag gärna göra om! Får väl ta det ngn gång :P

Har satt igång med mitt körkort på allvar nu! Har kört en del och gjort lite teori, men den måste jag fokusera på med.. Nu är Marita iväg nästa vecka och då tänkte jag koncentrera mig på teorin :) sen blir det hårdkörning! Bokstavligt talat ;) hehe..

Nu tänkte jag vila en stund innan jag ska till Trekanten och träna! :D
Men vi hööres hörrni! :)



Kyss och smek! <3









Saknar min fjant! <3

RSS 2.0