Jahaa!

Ännu en vecka har gått utan att jag har uppdaterat :P hehe.. Får skylla på att jag inte haft tid (a) hehe..

Har inte jobbat så mkt sen sist! Och nu vet jag inte när jag kmr jobba nästa ggn hlr, för jag är just nu arbetslös.. Fick ett sms av min arbetsgivare att jjag skulle skicka in timmarna som jag jobbat för att dom inte hade mer jobb åt mig! Hur kul är det liksom.. Men! Det jävliga är att jag hade jobbbat på dan, men han kunde inte förmå sig att säga det till mig då utan skickade ett sms på kvällen istället! Håller med Lollo, han är säkert konflikträdd ;) hehe.. Men om han nu inte kom på detta förrns på kvällen så hade han iaf kunnat ringa mig.. Blir så sur bara!
Så nu är Ida på desperat jakt efter ett jobb! Har två stycken som ska prata med gårdar om dom behöver ngn hjälp! :P hehe.. För trots allt så är det faktiskt kor som jag vill jobba med :)

Men men! Vad har hänt mer!? Inte så jävla mkt faktiskt :P Var mer Peter och Jönsson inne på Vallen i fredags.. Träffade på Robin därinne med :) När Peter och Jöns bestämde sig för att dra bort till O'learys så stannade jag kvar på Vallen, för jag är för liten för att komma in på O'learys :P hehe.. Eddie var en ängel som kom och hämtade mig inne i stan :) även att han skulle upp och jobba dagen efter! Tkr vi mkt om..

Ikväll ska jag hem till Nybro över natten :P För imorrn ska jag ner till Amanda, för vi ska gå på Sailet :D Kmr bli så skojj! Har ju liksom inte träffats sen Studenten.. Men iaf, vi kmr äga hela Sailet ;) mahaha! Synd att man missar kräftskivan hemma bara, och sista Björket.. Men folket där kmr man ju träffa på Sandra i höst så ;)
Nu börjar få lite skrivtorka :P venne vad mer man ska sriva om.. Så nu ska jag sitta och glo tills Eddie kmr hem, för då ska jag äntligen få komma hem till Nybro igen! :DMen vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


Jag vill känna din kropp emot min! </3

Suuck!

Och jag som sa att jag skulle bättra mig med detta :/ Det märkte vi ju (a) hehe..

Aja, sen förra inlägget kom har det inte hänt så mkt.. Vi har vart ute, och jag har jobbat och vart ledig och knäckt iordning min rygg :) Så livet leker lite just nu faktiskt.. Var på Lammet & grisen i lördags med :D muchos trevligt var det allt..

Imorrn blir det Stadsfestivalen :) venne än om det blir att kolla Rix, men det är sånt som märks.. Blir iaf Scotts och Highlights på Larmtorget :P på fredag blir det Vallen :D om jag så ska dit själv ;) hehe.. Får väl alltid med mig ngn :)

Dom senaste veckorna har jag bara fått jobba två-tre dagar i veckan.. Visst, det är skönt det med, men jag saknar 5 dagars veckorna.. Behöver ju pengarna liksom! Och letar febrilt efter ett nytt jobb, för detta jag har nu är bara tills nu i höst ngn gång.. Mer vet jag inte! Så är det ngn som vet om ngt jobb hör av er till mig :D jag är öppen för det mesta!


Nehee, om man skulle ta och fixa ngt till lilla magen kanske :P
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3Jag vill känna smaken av dina läppar en gång till! </3

RSS 2.0