Fredag!

Ibland undrar jag vad man har vänner till.. För uppenbarligen duger man inte som man är längre! Trodde jag hade rktiga vänner som jag kunde prata med och alltd ha nära mig.. Men nu hör man aldrig ngt längre!
Vad jag vet har jag varken sagt elr gjort ngt för att man ska bli bortglömd!
Är det bara för att jag har den situationen som jag har som jag inte duger!? Kan ni berätta för mig, så jag vet.. För jag hatar att bli bortglömd utan anledning :( Snälla gör detta för mig..

I övrigt så känns livet ganska förjävligt för tillfället! Har väl ingen riktig anledning att vara glad hlr känns det som, så vrf vara det liksom.. Vrf ska jag aldrig få vara glad och ha det lätt i livet! Alltid jag som blir utsatt för sånt här :/ Aja, ngn måste väl ta den rollen också antar jag.. Men vrf jag hela tiden!
Tål att tänkas på.. Hoppas bara på att detta vänder så man får det bra igen, så som man haft det innan! Allt som var så bra har bara raserat på några dgr, elr veckor iaf.. Skit är det!


Nog med klagande! Skulle kunna skriva hur mkt som helst, men får tänka lite på er stackare som läser också :)
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 Mattias Thunberg - Jag älskar dig glöm Aldrig det! <3 

Torsdag!

Nu har det visst blivit ett litet uppehåll igen :P hehe..
Men har iaf kmt igång på riktigt med min träning! Känns riktigt skönt.. Men det skriver jag ju som vanligt mer om i träningsbloggen, som också glömts bort lite (a)

Annars hare väl inte hänt så mkt sen sist.. Damerna tog brons i Fotbolls-VM! Dom gjorde en riktigt bra match mot Frankrike, så dom var helt klart värda sitt brons.. Och bara det faktum att dom bara förlorade en match under hela turneringen säger ju sitt ;)
I måndags var pappa och jag och kollade KFF-HIF! En bra match dom första 45 då det i halvtid står 1-1.. Tyvärr så gjorde ju FF en riktigt dålig andra halvlek så det slutade tillsist 1-2! Men men, är det ngt lag dom ska förlora mot denna säsongen så äre ju faktiskt Helsingborg också så :P får bara hoppas att dom slår AIK på söndag :)

Mattias har sen förra onsdagen spenderat tid i Uppsala för att ta fallskärmscert! Och han har bara två  av tio hopp kvar, sen har han ett A-cert :) duktig pojk man har.. Och han kmr dessutom hem imorrn igen! Har saknat honom en del faktiskt :)

Och nu äre bara ungefär 1,5 vecka kvar tills fotbollen börjar igen! Det ska bli jäkligt härligt faktiskt :) och förhoppningsvis ska jag inte sluta träna på Malkars.. Tror att jag utvecklas mer om jag hlr igång med ngt mer än bara fotbollen!
Men nog om det nu! Blir en lite längre utläggning om det sen i träningsbloggen :)
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

 Mattias Thunberg - Du är min klippa i stormen! <3 

Söndag!

Ooops! Typ inte orkat med bloggen ngt känns det som..
Har inte riktigt koll på vad som hänt sen senast :P Serien och fotbollen har iaf sommaruppehåll, men ska försöka hålla igång iaf :)
Mattias är hemma :D Skönt måste jag säga, men han tkr inte om det alls.. Konstiga människa ;) hehe..
Vi har ju faktiskt vart tsm i ett halvår dessutom :) Det "firades" med god mat och dryck på Krögers!
Träffat kompisar en del och vart på student har jag också hunnit med..
Jisses vilket meningslöst inlägg detta blev känner jag (a) haha..

Dam VM är ju i fullgång med! Och Sverige blev idag klara för Semifinal efter en 3-1 vinst mot Australien :D Way to go girls! Lotta Schelin måste vara exra nöjd med matchen eftersom att hon äntligen fick ett  ål registrerat i protokollet.. Hennes måltorka har vart frustrerande, men hennes spelstil har lett till så mkt farliga avslut och även en del mål (y)
Vad gäller Trekantens IF så leder jag assistligan och Josse skytteligan (y) Mkt nöjd med vårens insatser, även om även jag hade kunnat haft ngn boll i nät kanske.. Men hoppas på att det kmr till hösten istället :)
Fick lite små problem med foten i sista matchen innan uppehållet bara, men hoppas den är heöt bra om mindre än en månad då det drar igång med träningar igen.. Vart ute och sprang i veckan och kände av den lite efteråt, men men! Bara att hålla tummarna och vara försiktig :)
Första seriematchen vi spelar till hösten är en hängmatch mot Norra Tång den 11 augusti.. Ska försöka att inte skaffa mig ett gult kort även denna ggn (a) haha.. Måste dessutom jobba lite med mitt temprament som har en tendens att bli lite för hetsigt under matcherna :P Har en masa saker jag måste bli bättre på spelmässigt också, men det behöver vi ju inte ta upp här ;) haha..


Min pojkvän har för tillfället flytt ner i badkaret, så får väl sitta själv i soffan framför en film elr ngt.. För ngt bra på teven är det ju inte!
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

Mattias Thunberg - För mig är du perfekt! <3

RSS 2.0