Året 2009! :)

Tänkte skriva en liten sammanfattning om vad som hänt iår :) Läs och njut!

Januari:
Nyåret firade jag ute i Sjöahult med tre mkt trevliga pojkar :)  sen dröjde det inte många dagar innan jag och Petra hade hela huset för oss själva! Mamma och pappa bestämde sig för att åka ut på böljan den blå för en natt :P Fick lite trevliga presenter..
Skolan började :) Elr aa, hade fyra veckors praktik först.. Två av dom var på skolan! Det var trevligt.. Jobbade sista helgen av skolpraktiken! Fick vara med Patrik och mixa foder ;) Nästkommande veckor var jag på ATG kliniken :) Det är en av dom bästa praktikerna jag ngnsin haft måste jag säga..
Det var också redan i jan jag började fundera på en tatuering! Men vi vet ju alla hur det gick med den (a) hehe.. Tog ju ett tag till innan den kom!
Hade en underbar person i mitt liv i början av detta året.. Men vet faktiskt inte om det var rätt för mig, elr vad man ska säga! Klart man kände det då, men nu när jag tänker tillbaka på det så är jag inte lika säker längre..


Februari:
Februari månad började med att jag var sjuk :P haha..  Var ganska mkt sjuk också! Men det gick fram och tillbaka! Jag köpte min balklänning i februari med :) Och jag älskar den fortfarande! ;)
Jag åkte på en väldigt otäck lunginflammation som höll i sig i typ två veckor elr ngt.. Fick hostmedecin som jag däckade av ;) hehe..
Men den stora händelsen i feb var nog att vi bokade våran utlandsresa :) en vecka till Cran canaria!
Var och hälsade på Joel i hans lgh också! Alltid lika kul att träffa den pojken :D
Mitt projekt blev lite panikgjort känns det som, och kunde ädå inte göra klart allt :( tack vare att disken vi hade min film på gick sönder, så kunde jag inte redigera den klart för den försvann!


Mars:
Det var i mars jag började använda redigeringsprogrammet Picasa! Och idag använder jag det typ varje dag nästan :P
Men det var också i mars som paniken inför student och bal gjorde sig påmind när vi beställde våra studentmössor..
I mars hade jag filmat klart allt jag behövde till mitt projektarbete, men som jag nämnde förut så sket det sig ganska så totalt :/
Jag tycker själv att jag tog tag i skolan bättre sista terminen på skolan! Bättre sent än aldrig dock ;) hehe..
Men viktigast av allt – vi var utomlands! :D Den veckan på Cran canaria är oförglömlig! Så skönt att komma bort ett tag.. Men missade ju E-tuna veckan med klassen.. Fast iofs, jag ångrar definitivt inte att jag åkte med ;) hehe..
Hade ju inte tackat nej till att åka iväg igen, men får bli när man har fått ihop lite mer pengar..
Avslutade mars med att skaffa mig en ny tlfn :P Behövdes verkligen!


April:
Min månad då ;) haha.. Lite skämt men :P April var rätt lugnt, och bestod mest av tetaterrep! Kollade igenom massa gamla bilder :P Skulle ju hitta en till min studentskylt! Och guud så mkt söta bilder jag hittade (a) jag var faktiskt ganska söt när jag var liten ;)
Spenderade ganska mkt tid på djurparken i april, då vi gjorde klart kurserna vi haft där..
I april fick jag mer och mer ångest över att jag skulle ta studenten och behövs lömna Ingelstorp! För inget har gjort mig mer gott än Torpet..
Jag fick chansen att börja lära känna en helt underbar person också, och det är jag så himla glad för <3
April avsutades på bästa tänkbara sätt, nämligen uppe i Gelebo hos Jonas! :) Och Jessica var med mig <3


Maj:
Maj startade lika bra som april slutade :P Nämligen hos Jonas i Gelebo ;) haha..
Jag tog Grönt kort på mjölk i maj också :) Det är jag så sjukt glad över att jag klarade! Det var den årliga marknaden i Nybro på Tappes födelsedag :P hehe.. Så vi var där och han fick en egen ”moppecykel” ;) hehe.. Och poliskläder såklart.. Var på Sandra dom sista gångerna innan dom stängde, och Scotts var sjukt kul :D
Jag stressade för att få klart alla uppgifter som skulle in! Och det var en del :S
Fick reda på att jag fått jobb, och då blev jag också sjukt glad :D Men tyvärr så vart det bara över sommaren..
Sen kom balen då va! Och det är bland det roligaste jag ngnsin gjort! Hade så jääkla kul så det är inte sant :) Tack ni inblandade, ni vet vilka ni är <3 Har inga ord för hur underbar denna kvällen var..
Dagen efter balen åkte jag till Joel :) elr jag och Märtha gjorde det! Den natten dygnade vi (a) sen så var vi hos Helena dagen efter med klassen..
Och på tisdagen var det Sista natten med gänget och det var också jävligt kul! Det är tråkigt att man ska ha allt det härliga just i slutet! Men men, inget man kan göra åt.. Blev att sova tidigt denna kväll, för dagen efter var det dags för dagen D!
Tror jag aldrig har vart mer lycklig men ändå ledsen på samma ggn! För när jag sista ggn lämnade Ingelstorp kände jag en klumpi magen.. Då började tankarna gå! Och jag saknade min klass i princip direkt.. Ni anar nog inte hur mkt ni har betytt för mig! Ni i D06 gjorde mina tre år på Ingelstorp till mina bästa år ngnsin! Och det är jag så evigt tacksam över! D06 för alltid <3
Iaf så vart det studentfest och Bakkenresa innan jag började jobba!


Juni:
Juni kan vi nog sammanfatta med värme och sjukt mkt jobb! För jag jobbade ganska mkt i juni faktiskt.. Var även och grattade annat folk på Åkrahäll och Kagg som tog studenten :)
Petra fyllde år med, så henne firade vi! Även Märtha, Emelie och Thorsell fyller år i juni :P
Det var i mitten av juni som jag fick hem min kära Snurran <3 För er som inte vet så är Snurran min katt, och hon är hur underbar som helst! Tyvärr så kan hon inte bo här hemma, utan Peter har henne.. Men jag vet att hon har det underbart där :)
Vi var på 20 års fest i juni med.. Det var kusinerna Niclas och Emil som firades :) Dom fick varsitt får i present xD haha..
Midsommar blev det också! Då var vi ute i Sjöahult hos Björn & Jessica :) Mkt trevlig kväll.. Tack så mkt för den <3
Vi hade våra teaterföreställningar också :) Måste säga att det var med mkt varierande resultat (a) hehe.. Inte minst med tanke på vädret! Hade regn nästan varje föreställning tror jag :S
Fick även vara med och verka kor för första ggn i mitt liv (a) hehe..


Juli:
Jag började juli med att jobba mjölkpass i lagårn på jobbet! Började vid fyra på morgonen.. Det funkade det med, men det var jobbigt :P
Men i juli jobbade jag nog mest igen :P
Christian fyllde år, så han firades självklart med råge ;) Väckte han med lite hagelgevär på natten :P haha..
Jag träffade Bea igen och vi var på Harrys för att se Rosenström :D Det var en typ magisk kväll, helt fucking lovely var det ;) haha..
Och jag fick även min tatuering i juli också! Den 18 för att vara exact ;) hehe..
Vi var på traktorrace i Persnäs med, det var skitkul :P Har inte vart på ngt innan! Jonas Larsson från J06 var duktig och slutade som trea :)
Men det var också i juli som jag skadade min rygg! Som tur är känner jag inte av den så mkt idag, men det kmr ibland efter träningarna.. Men stort tack till Ulf Borg som fixade in rygg :)
Jag bråkade också med en kompis och vi bestämde oss för att gå skilda vägar! Men det gör inte mig spec mkt, för jag klarar mig faktiskt lika bra utan henne :P
Körde massa hö med, och det kändes i ryggen, trots mitt skydd! Som för övrigt gjorde susen :)


Augusti:
Vi inledde augusti med att åka upp till Lammet och grisen :) Mkt trevlig kväll, men betydligt lugnare än förra året :P haha.. Det var nog ngn kändiskväll när vi var där! För bröderna Ravelli var där och Daniel DaSilva :P Det ni ;)
Det blev mindre och mindre för mig att göra på jobbet! Gick mest runt och klippte kor innan jag till slut fick gå.. Jag trivdes sjukt bra på Sundtorp, men men! Allt gott har ett slut, så även detta!
Stadsfestivalen var i augusti också! Var och såg Higlights och Scotts på Larmtorget :D men såg inte så mkt av Rix Fm festivalen (a) vi var på puben två dgr i rad istället :P hehe..
Månadens höjdpunkt var nog när jag var på besök hos Amanda och vi var på Sailet! Sjukt kul att träffa Mandis igen och två helt galna kvällar på Piraten och festivalområdet :P Men hade så jääävla kul därnere! Förhoppningsvis kmr hon upp hit trettonhelgen för att göra Sandra osäkert med mig :P Scotts och The Playtones spelar då..
Dom hade valldag på Ingelstorp :) var rätt skojj faktiskt!
Jag var även i Växjö för att vara ledare/tränare på ett av Smålands fotbollsförbund’s fotbollsläger! :) Bodde då hos Gabbe den helgen, och det muchos trevligt att träffa henne igen! Har nog inte gjort det på typ 1½  elr ngt :P Men det gick bra och hade jättekul :)
Augusti avslutades med två dagars festande ;) hehe..


September:
Saknade Holland gjorde jag lite i början av sept när jag kom på att det bara var ett år sen vi hade vart där! Längtade tillbaka lite faktist :)
Malin fylle 20, så henne firade vi en massa :D Den kvällen var skitkul den med! Fick träffa lite nytt folk, vilket alltid är lika trevligt..
September var också den månad jag tog mitt förnuft till fånga och började träna igen! Denna ggn i Trekantens IF :) Jag trivs sjukt bra  laget, och gjorde det redan efter första träningen.. Fick vara med och spela efter en träning, vilket var lite roligt :P haha..
Mamma fyller år i september också, så grattis till min lilla mor :)
Det var nu i september som Snurran fick bli ölänning och bo hos Peter!
Men höjdpunkten i sept är ändå min och Eddies resa till Göteborg :D Hade så sjukt kul, och det var så sjukt skönt att komma bort från allt! Även att det bara var en helg så var det ändå jätteskönt :) Den resan kan jag göra om imorrn om det är så! Och han fick mig att åka Uppskjutet på Liseberg, och jag som är höjdrädd (a) hehe..
Jag fick chansen att ta modellbilder också :) det var också sjukt kul, och ngt jag mer än gärna gör om! Var ute med mina älsklingar Jessica och Emelie också, alldeles för långt emellan vi träffas nu brudar!
I september bestämde jag mig för att jag nu till våren ska plugga på komvux! Ska bli skönt att få ngt att göra igen.. Men har även tagit tag i mitt körkort igen, och nu är det snart klart :D Har bara Kalmarrunda och uppkörning kvar nu! Aa, och uppskrivning såklart ;) hehe..


Oktober:
Oktober var en ganska rörig månad! Och det var då mitt liv började bli som en berg och dalbana..
Spelade sista seriematchen med Trekanten och firade Jonas också :)
Blev sugen på att flytta hemifrån, och är det fortfarande! Tröttnade också på att gå hemma och göra inget hela dagarna..
Vi började träna inomhus redan i oktober, men det var sjukt skönt att komma in så det blir lite tempo i spelet :)
Och i oktober så gjorde jag ngt som jag aldrig kmr göra om :P Jag klippte av allt mitt hår! Jag var hårmodell och dom fick göra vad dom ville! Men jag är jättenöjd med den nya (?) frisyren :) Fast det är klart, man saknar ju sitt långa hår ibland..
Fick hem mina modellbilder och blev sjukt nöjd :) Så nu vill jag bara fortsätta ;) hehe..
Började ta upp kontakten med Frida igen :) Och det ångrar jag inte alls..


November:
Denna månad har väl i princip bestått av träningar och körskola :P Petra bestämde sig också för att börja träna med Trekanten!
Var och hälsade på Kristin med :D Det var massa skojj, satan att det blåste så jävlig bara ;) haha..
Jag var på Halloweenfest, utklädd till cowboy/cowgirl ;) hehe.. Och sen drog Sandra igång igen också! Det gillar vi en massa :P
Eddie skadade foten och hoppade på kryckor när Rosenström var på Sandra, tyckte det var lite dålig timing måste jag säga ;) haha.. Men kul så in uta’ hell var det iaf :D
Som sagt, hände inte så mkt i november..


December:
Jahaa, årets sista månad då :)
Bröjade väl sådär med ett skitjobb som jag provjobbade på! Tänker inte nämna namnet på företaget, men ni som vet vilket det är – ni vet också vrf jag slutade så ;) hehe..
Vi började träna två ggr i veckan, vilket definitivt har gett resultat! Iaf för egen del.. Vi var också iväg och spelade cup i Mörbylånga, men resultatet pratar vi inte högt om (a) haha..
Körde halkan i dec med! Askul var det, och nu känns det verkligen att körkortet inte är långt borta :D Så jääkla skönt!
Linnéa fyllde år, och vi har sett klart Stieg Larsons filmerna och även sett dom två Twilight-filmerna som kmt ut :)
Var en massa stress innan jul och så, men allt löste sig iaf :) Och hade en trevlg och mysig julafton hemma med familjen! Eddie var på besök också, men vi tyckte att det var onödigt att han skulle sitta själv hemma, så vi bjöd in han :) Man ska ju vara snäll i juletider ;) hehe.. Juldagen var ganska galen xD haha.. Stod i kö i två timmar till Sandra, men kom inte in förrns typ runt ett :P Men men, helt klart värd det.. Fick skjuts hem också, aldrig fel ;) hehe.. Sen har det var lugnt, men körskola och slappande!
Och idag är sista dagen på detta året! Jag kmr aldrig glömma året 2009, men jag är förväntansfull över vad 2010 har att erbjuda :) Förhoppningsvis ett mkt bra liv för mig.. För jag känner att jag kan behöva tur i år!
Nyåret kmr vi fira uppe i Gelebo hos Jonas :) Hoppas på en mkt trevlig kväll som vanligt! Förhoppningsvis ska jag kunna bli en bättre bloggare också ;) hehe..


Nehee, nu blir det sängen! För imorrn bjuds det tydligen på nyårsfika hos mormor också :P
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











Jag tror känslorna börjar komma för dig! :/


Fredag!

Testar på att blogga genom mobilen :) Sitter just nu på körskolan! Är duktig och gör en pärm..
Får se om jag gör ett märkestest också!
Blir iaf in till Kalmar om en stund.. Ska träffa Krestin och Johan en stund ;) sen ikväll blir det bio..
Ska äntligen se New moon <3

Nehee, nu måste jag fortsätta!
Men vi hööres hörrni :)



Kyss och smek! <3

Torsdag, kanske fredag!

                                        



Ibland önskar jag att jag vore miljonär elr ngt :P Har suttit och drömt mig bort i kläddjungeln ikväll ;) hehe..
Massa fina klänningar som man vill klicka hem.. Men favoriten är ändå den nedersta till vänster! Helt underbar om ni frågar mig :)
(Kläderna är från Nelly och Bubbleroom)

Har inte bloggat så mkt för att det inte händer så spec mkt i mitt liv just nu! Har en massa körlektioner, sitter med teori, och tränar fotboll :P hehe.. Det är det jag gör just nu!
Fast jag har kanske fått jobb iofs :) har provjobbat i två dgr, och imorrn ska jag på ngn genomgång.. Får hoppas på ett besked snart! Där jag har vart är Telekiosken på Baronen i Kalmar..
Har även sökt två djurskötar jobb på Öland :) Ottenby och ngn i Borgholm.. Men på Ottenby vart det inte tillträde förrns i April :S Jag hoppas nog lite mer på dom jobben, eftersom det är kossor jag vill hålla på med :)
Problemet är ju bara att jag ska börja plugga i vår :P Om jag nu får jobb på Öland kan det nog bli lite svårt.. Men jag kan ändå inte jobba hela veckor till att börja med, inte förrns jag fått körkort och bil! Men det dröjer nog inte så länge med det :) men men, det ska nog lösa sig det med!

Ang. körkortet då :P ska köra halkan på tisdag och så har jag antingen omkörningslektion elr mörkerkörning på måndag.. Med tanke på att lektionen är bokad vid sex så tror jag att det är mörkerkörning men Marita sa omkörning så.. Men men, vi får se! Enda problemet på måndag är väl att pojkarna spelar sista bandymatchen innan uppehållet.. Men men, vi får hoppas på att man hinner :)

Blev ganska mkt skrivet nu, men vafan! Jag har skrivit längre och jag har ju inte bloggat på ett tag nu hlr så ;) Men nu får vi se hur länge det dröjer till nästa ggn! Nu ska jag soova, för imorrn blir det upp tidigt ;)
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3








Vrf känner jag som jag gör!?


RSS 2.0