Tisdag!

Hopp, då vare dags med ett litet blogginlägg igen :P

Har kmt iordning riktigt bra i min lilla stuga nu! Dock måste jag bli bättre på det där med diskningen (a) hehe.. Bara att ta tag i det, men det är ju det som äre svåra :P

Har gått riktigt bra på jobbet sen jag var sjuk :) Hela förra veckan var jag klar runt åtta varje dag! Och det har inte hänt sen jag började jobba själv (a) Kan bero på att alla sinkor är borta från gropen, och att massa kalvar har blivit avvanda! Fårt gåre iaf, och jag är nöjd!
Måste bara berätta om min helvetesdag igår (a)
Det går jättebra tills halva mjölkningen ungefär är klar, då har jag vart uppe i mjölkrummet och när jag ska tillbaka ner i gropen så halkar jag i trappan! :S Så jag skrapar upp min ena armbåge, slår i ryggen och får allmänt ont! Men bara att bita ihop tänkte jag.. Kort därefter så får jag en spark av ett as till ko! Träffade ena kinden, men mest näsan :S Så har ett rött märke där nu.. Hade god lust att gå hem då, men insåg att det är ju bara tre grupper kvar i gropen, så snart äre slut på eländet.. När sista gruppen är inne så får jag även ett mjölkorgan i huvudet! Inte skönt alls kan jag lova!! Så då vart jag riktigt nöjd med att mjölkningen var klar..
Efter den lilla incidenten flöt allt på riktigt bra, förutom motvinden påväg hem :P Men det hare ju vart i princip varje dag så! Så igår hade jag ingen bra dag.. Men det ändrades idag, då allt flöt på utan missöden :) Gillar sånna dgr..
Har Paxa med mig i gropen också, och det går bra sålänge hon stannar hos mig :P Har stängt alla dörrar så hon inte kan springa iväg, men hon gör det iaf! Men då gömmer hon sig nere vid foderblandaren, så jag vet vart hon är iaf :P hehe.. Fina har ett sår på benet, så hon skulle inte vara med i lagårn på minst hela denna veckan iaf! Så det får läka ordentligt..

I helgen är det kalas som gäller :D Sandra öppnar äntligen, och det kmr väl kanske lite folk hit till mig innan! Som det ser ut som iaf.. Kerstin det aset jobbar väl dock, men förhoppningsvis hinner hon hit en stund innan vi drar till staden och röjer :) Hoppas också att in syster kmr! hade vart skojj, och hon kmr inte undan alkoholen ;) hehe.. Planerna finns på lite lakritsshots, och det ska hon minsann ta åtminstone två :P Även jag ska vara ordentligt på lyset, för det kan jag behöva känns det som.. Har inte druckit på riktigt länge nu, så det ska bli gött att komma ut och träffa folk igen!
Blir lite isolerad härborta på Ön :P Men det är mitt val, och jag ångrar det inte en sekund! Förutom dagar som dessa då det känns som att hela stugan ska lyfta och blåsa iväg :S Men men! Är man på Öland så är man ;) hehe..

Har bestämt mig för att börja gymma med :D Har införskaffat mig ett gymkort på Malkars :) Första passet blir på måndag! Då ska jag köra ett kondition/styrka pass.. Känns bra! Och ska boka in en tid för instruktion med.. Så jag kmr använa rätt maskiner för att stärka upp min rygg som är målet framför allt :) Sen äre ju bara pos om man får bättre kondis och att det blir resultat på vågen ;) hehe..


Nu blev det mkt tjöt om inget alls :P Ska försöka bli bättre på det här.. Har jag sagt många ggr nu :P hehe.. Men det känns som att jag inte har ngt att skriva om, tills man väl börjar! Då blire sånna här långa inlägg :P Men jag har ju trots allt ett jobb att sköta! Då kan man inte sitta och skriva 10 inlägg om dan! Det får räcka med minst ett i veckan som är mitt mål ;) hehe..
Låter som att sängen ropar på mig med.. Dags för den nu! Måste försöka ordna lite här hemma innan jobbet imorrn :)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

 Jag kan bli riktigt lycklig med dig! <3 

Lördag! Elr söndag!?!

Tredje veckan i stugan har gått.. Shit vad det går fort! Men jag trivs fortfarande lika bra :D

Denna veckan har dock segat sig fram en del.. Har legat sjuk hela veckan! Det började i måndags med att jag fick förjävla ont i ryggen, så fick gå hem :/ Sen på kvällen började jag må lite dåligt och så.. I tisdags åt jag typ inget alls, så fort jag fick ngt i magen så började jag må illa.. Skitjobbigt! Så på hela veckan har jag typ inte ätit ngt alls :S Så har som sagt vart hemma hela veckan.. Men nu är pigg och kry igen! :D

Imorrn, elr idag, äre val! Hur ska/har alla röstat!? Jag har ingen aning :S Får se hur det blir..
På eftermiddagen/kvällen äre dags för årets sista seriematch! Jag är pepp som faan :D Har ju inte spelat på ett bra tag nu, så det börjar krypa lite i benen ;) hehe.. Nöbbele står för motståndet, och det luktar vinst (y) Så hoppas på att man kan avsluta säsongen med en vinst! Hade vart förjäkla gött :)
Får se bara hur kroppen mår.. Med en ond fot och en ond rygg får vi se hure går :P Hoppas mest på att foten hlr.. Ryggen kan man alltid knäcka till om det är för illa :P hehe.. Men det ska nog gå bra! Lotta har lovat att massera min rygg så (y) Detta blir kalas!
Gaaaaah! Är så taggad nu :D tkr det kan vara matchdags nu (a)

Jobbet flyter på annars och så :) Jobbar ju helt själv nuförtiden! Har ju iofs gjort det ett bra tag.. Men det enda jag måste ändra på, är att jag måste försöka speeda lite.. Är liite seg fortfarande, men det kmr nog också.. Ganska snart hoppas jag :)
Fina och jag är ett utmärkt team i gropen :P hehe.. Har inte haft med mig Paxa sen hon smet två ggr på samma pass! Hon har ju en tendens att göra det den lilla damen ;) Men när hon kmt in i det så får jag nog med mig henne också tillslut :)

Nu börjar det bli löningsdags också! Så då blire lite mer inköp till stugan :) Men det är för att göra det lite mer hemtrevligt! Dock blire nog Ikea då med (a) Min syster ville ju följa med dit också, så får ta med henne en lördag elr ngt, när man har hela dan på sig :P hehe.. Bara se till att hon är ledig
med..

Blir ju lite ensamt om dagarna här hemma i stugan med! Så förhoppningsvis kanske jag skaffar mig en liten tisse, elr kanske tom en vovve som får flytta in till mig :) Men änsålänge så får det vänta.. Ekonomin måste bli lite stabilare först (a) hehe.. Ska hitta rätt med! Inte lätt det där.. Men så småningom ska det nog kanske bli sällskap till lilla Ida i Hässleby ;) Och då ett litet djur och inte en människa :P haha.. Fast iofs, hade ju inte det vart helt fel det hlr (a) Men det är inte direkt prio 1 just nu..
Det kmr när det kmr! Är ju iofs lite tråkigt att inte ha ngn att krypa upp hos i höstmörkret.. Men som sagt, det löser sig :) Och snart hoppas jag (a) haha..Nehee, sängen nu! Låång dag imorrn :D Men det gillar jag! (y)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3


 Lycklig!? Jaa, på ett sätt är jag faktiskt det.. Men du kan göra mig ännu lyckligare! <3 

Söndag!

Sitter just nu i min egen stuga! :D Förjäkla bra känns det!
Har kmr helt iordning i vardagsrummet, och nästan i sovrummet :) Köket är forfarande lite kaos (a) hehe..

Igår var pappa och jag iväg och flytthandlade :P
Köpte mig ett bord, elvisp, brödrost, galgar, bestick, sittpuffar, tvättkorg, grytset och lite annat smått och gott :) Så det spenderades mkt pengar igår.. 
Sen bestod resten av dan med att packa kläder! Och djävulen vad mkt kläder jag hade :S Jag fyllde två IKEA kassar, en träningsväska och en annan typ IKEA-påse med kläder.. Har inte riktig plats för allt hlr (a) så en del får väl ligga under sängen tills man ska använda det! Typ sommarkläderna tex!

Har lyckats att elda i min spis jag har i vardagsrummet med :D De var lite problem i början, men nu hare lösts sig :P hehe.. Så det är riktigt varmt och skönt härinne :) Men mkt flugor med :/ Men dom dödar jag med radar när jag ska lägga mig ;) haha..

Imorrn äre tillbaka till jobbet :) Ska göra så att jag byter om och allt därborta, så man slipper lukten här hemma.. Ska ta in kläderna inatt bara, så det inte blir fuktigt och så!
Och en cykel efterlyses! Måste ha en typ nu!! :D :P Ha den till jobbet och om man ska åka buss och så.. Men annars bor jag ganska perfekt! 2km till jobbet och 1,5km till buss :) Rätt bra avstånd ändå..

Här är stugan jag flyttat in i!
Här är min stuga! Ska lägga upp fler bilder på fejjan! Så håll utkik
så kanske de dyker upp lite bilder rätt var det är! :)


Återstår att se vad man hittar på innan man hoppar i säng.. Sånt som märks :) Blir ju massa tv iaf! För har en liten tv och en box med standardkanalerna på! Så har 1, 2, 4, 6, Barnkanalen och SVT24 :) Bättre än inget.. Är det ngt annat man vill se får man väl kolla på datorn :P Älskar Play-funktionen ;)
Men vi hööres hörrni!
Kyss och smek! <3


 Vad känner jag egentligen!? 

RSS 2.0