Onsdag!

Näsan känns sju ggr värre idag! Huvudet känns bara tyngre och tyngre.. Vrf ska man vara sjuk för!? Det är ju inte ens kul.. Fast iofs, det lär väl inte bli så stor skillnad på mi vardag om jag är sjuk elr frisk :/ Men då kan mamma inte klaga på att man sover länge (a) haha.. Men det är faktiskt inte alltid jag kan somna på nätterna! Och det kan ju inte jag hjälpa.. Men men!

Om en stund blir det att dra sig inåt Kalmar för att barnvakta lilla monster-Tappe :P hehe.. Får se hur det går! :P Det är inte så lätt att hålla reda på han alltid.. Men nu är vi ju iofs i en lägenhet, så det blir nog lite lättare än i vårat hus ;) hehe.. Ska iaf bli skojj att träffa monstret igen :)


Nehee, ska klä på mig och göra mig lite iordning nu tror jag!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3Kan vi göra allt bra igen!? :/

Tisdag!

Inte sådär på humör för ngt alls idag känner jag! Vaknar och är tung i huvudet och tjock i hela näsan.. En förkylning på G med andra ord! Vi får hoppas att det är gris-feber ;) lite dumt, med tanke på att jag ska vacc mig på fredag :P hehe..

Igår vart jag på körskolan och rättade mtt prov jag gjort, det gick bra.. Sen gjorde jag ett vägmärkes-test där jag hade typ 3 fel på typ 20 frågor.. Klart godkänt om ni frågar mig ;) tehe.. Idag ska jag ner och rätta ett test till och kanske gör ett vägmärkes-test till :) det börjar lossna nu! Jag vill ha det däringa satans kortet ngn ggn!

Ska iväg på äventyr idag igen också :) hoppas på att det går bättre idag än vad det gjorde sist.. Jag hoppas jag hoppas jag hoppas jag hoppas jag hoppas!!! :D

Nehee, nu ska jag ner och stoppa ngt i magen och sen ta en härlig dusch :)
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


Jag vill ha dig i min närhet! :/

Torsdag!

Idag blir det en städdag! Förhoppningsvis ska jag väl hinna bli klar med det nu..
Har vart på ett litet äventyr med, men det får ni veta mer om när jag vet mer :P hehe.. Vill inte ta ut ngt i förskott, men jag hoppas att det går bra med det :)

På lördag är det Rosenström på Sandra :D Jag hoppas för guden att jag kan dra dit.. Har sett framemot detta så länge nu.. Förhoppningsvis så har man lite pengar med! Det är väl en anledning till att jag städar (a) hehe..

Denna veckan har vart så tråkig!! Men det är lite mitt eget fel.. Hade jag ansträngt mig lite mer så hade det vart bättre! :/
I måndags var jag och Emma S inne och kollade bandy.. Det var mkt trevligt tkr jag allt! Lite roligt att det är 5 års skillnad på oss ;) hehe.. Men ändå kmr vi så bra överens! Men det är trevligt :)

Nehee, om man skulle ta och sätta igång med städandet :)
Men vi hööres hörrni!

Kyss och smek! <3

Jag vill att allt ska bli bra igen! </3

Lördag 14/11 -09

Hade helst bara sovit bort hela dan idag :P hehe.. Men iofs, då hade jag inte sovit ngt inatt och det är ju träning imorrn så! :)
Snart är det Dansbandskampen :D Och ikväll ska vi rösta sönder oss på Date och Highlights! Så ikväll får Date sin andra guldstjärna, och Highlights går vidare :) Och nästa vecka får dom en stjärna.. Jag har redan bestämt allt ;) haha.. För det ska vara Date, Highlights och Blender i final med Zekes! Blender tävlar den 12 dec, så då kmr vi rösta en massa :D
Men ikväll är det som sagt Date och Highlights som ska få röster,så ni vet det :P

Idag är det grattis Jonas som gäller! Och det är Jonas i Trekanten och ingen annan Jonas :P hehe.. Synd jag inte kunde ikväll, men det får bli ngn annan ggn! :) Grattis iaf!

Sandra ikväll med.. 80/90 tals fest igen, denna ggn med Black Ingvars.. Hade vart skojj, men har ju inga pengar :( Får bara hoppas det går vägen nästa vecka när kungen själv kmr.. Björn Rosenström på Sandra nästa lördag den 21/11 :D Då blir det ös kan jag lovar er!!


Nehee, nu ska jag ner till teven och Dansbandskampen! :D bloggar om resultatet sen!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


Trevligt att träffa dig! :)


Fredag den 13:e!

Är ett bra tag se jag skrev sist igen! :P men men.. Orkar inte med det iblad bara (a) Har väl inte hänt så spec mkt..
Haft en massa körlektioner mest! Men det har lönat sig för idag sa Marita att jag kan ha mitt körkort i Januari! :D Det var verkligen vad jag behövde höra just nu.. Så nu ska jag snart ner till stan och lämna in mina stövlar för klackning, sen ska jag ner till körskolan igen för att försöka klara av en och annan pärm tänkte jag! Elr aa, Marita sa jag skulle göra det men iaf :P hehe..
Så nu hinner jag inte skriva så mkt mer..

Elr bara måste säga en sak! Nästa lördag smäller det :D Då kmr kungen själv till Sandra! Ingen mindre än Björn Rosenström :D <3 Då blir det fest vill jag lova mina vänner :) Det längtar vi till.. Men nu måste jag sticka..
Kyss och smek! <3

Trevligt att äntligen få se dig! :)

RSS 2.0