Söndag!? Måndag!?

Jisses så trött jag är idag!
Men har man haft en helg med två hårda dagar med alkohol i kroppen får man skylla sig själv :P Man mår ju som man förtjänar helt klart!

Annars hare inte hänt så mkt sen sistens.. Jobbar på gör jag, och tränar lite då och då! :) Ska försöka bli lite bättre på träningsfronten dock.. Började bra, men nu börjar det tappas av! Aja baja fröken Arvidsson ;) haha..

Jobbet har gått kalasbra sen jag jobbade helg! Har flytit på så jäkla bra :) Så nu äre snart dags igen dessutom.. Jobbar måndag-torsdag, ledig på fredag sen jobbar jag helgen! Men det tkr vi om, för då blire massa extra pengar (a)
Och nu hoppas jag på att alla våra dräktiga kor väntar med att kalva tills efter helgen, så jag slipper dom då :P hehe.. hatar spannkor! :/ Det räcker med dom behandlade vi har just nu.. Spannmaskinen och jag går inte riktigt ihop va (a) fast när jag har en riktigt bra dag, då har den det med! Men har man en sån dag då allt bara går fel, tro fan att den ska jävlas med en också :P Uscha, spannkor borde inte få finnas ;)
Trivs kalasbra på jobbet fortfarande, spec nu när det flyter på så pass bra :) Och dessutom när det är lön imorrn, elr idag.. Beror på hur man ser det :P

Men när lönen kmr så försvinner den typ lika snabbt! Mkt som ska införskaffas nu tkr jag.. Först och främst äre ju räkningarna som ska betalas! Sen behöver jag nya inomhus-fotbollsskor :P Och lite mer tallrikar, och julpynt
[:O] och så massa mat såklart! Hoppas på att det är en saftig lön som kmr så jag slipper snåla i slutet på mån igen :P
Ska ju förmodligen köpa tv veckan som kmr här nu :) Har hittat två st som jag ska kolla på innan jag bestämmer mig! Beror väl lite på vilka uttag som finns på dom.. Vill ju kunna koppla in datorn i teven då jag har mkt filmer och sånt på den här lilla skiten ;) Men men, får se hure blir med den saken..

Ska inte plåga er allt för mkt med massa skitsnack :P Men jag säger som alltid, måste försöka bättra mig med bloggandet.. Mest för er skull, så ni slipper såhär långa inlägg! Försöka går alltid, sen ska det ju göras med.. Brukar vara där det skiter sig ;) hehe.. Precis som med min instruktion på Malkars :P Ska boka in en tid för att få maskinerna visade för mig i gymmet.. Men det har jag ju inte fått tummen ur och göra än :P haha.. Kanske man skulle fixa imorrn!? Får se hure blir..


Tkr sängen ropar på mig nu, så ska göra den sällskap inne i sovrummet :) Bara älskar min stuga förresten! Om ni inte redan visste det alltså ;) hehe.. Kanske slänger upp ett till inlägg senare, kom på att jag måste berätta lite om helgen (a) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

 Tell me what to do, 'cause I don't have a clue! :/

Torsdag!

Nu hörrni, nu börjar minsann allvaret :P
Imorrn är jag ledig, för att sen jobba min första helg :D Så nu äre upp till bevis för mig själv, om detta är ngt för mig elr inte :P haha.. Hittils hare ju gått kalas, så nu återstår det att se om jag fixar helgen också.. Så är ledig imorrn och på måndag! Härligt härligt (y)

Men imorrn ska jag absolut inte ta det lugnt! Börjar dagen med en runda inne i stan med lilla Simon som jag inte har sett på typ hundra år :D Ska bi massa trevligt..
När jag kmr hem är det dags att packa väskan och bege sig ner till Malkars för ett pass där :) Och efter den dan är jag nog redo för två dagar med jobb!

Och det märks att hösten är här, och vintern är påväg.. Massa kallt äre ute! Och morgnarna äre långfills på ;) hehe.. Men ska försöka se om jag inte hittar ett riktigt bra underställ som jag kan ha och jobba i.. Kan vara skönt :) Och sen äre bra att ha tills man går ut med fotbollen igen.. Kalasbra :D Ska försöka hitta mig en ordentlig jacka med! Skinnjackan börjar bli lite kall :P hehe.. Bra man har Simon med sig :D


Börjar bli dags att sova, så man är pigg imorrn! Och inte går runt som en zombie elr ngt :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


 Börjar mina känslor svalna för dig!? :/ 

Måndag!

Helgen är över och en ny vecka har börjat! :)
Och jag kan ju säga så mkt som att denna helgen var så jäkla bra :D

Den började med ett besök inne i stan på fredag, då jag bla fick mig en ny tlfn :D Bättre sent än aldrig ;) sen vart det bara lugnt resten av kvällen..
Lördagen vare full rulle! Först hade jag resten av familjen, inklusive Tappe och Jesper, på besök! :) En sväng till Almers och jobbet gjordes! Tappe skulle ju hälsa på "Idas tossor" ;) hehe..
På kvällen kom Jessica, Bondesson och Larsson på besök innan Sandra :D Och jag överlevde bilfärden med Larsson in! kvällen var askul, och jag var precis så full jag behövde, och lite till kanske (a) haha.. Träffade på massa trevligt folk! :D Ser framemot nästa besök där, helt klart!
Söndagen mådde man ju som man förtjänade :P Var med Peter nere på Malkars när han pratade med Lena, sen var vi och käkade.. han stannade kvar här en stund innan han åkte hem! Så mkt gjorde jag igår :P haha..

Idag vart det första passet på Malkars! :) Kondition/styrka vare.. Riktigt gött att köra igång dan med ett sånt pass! Var ju klockan nio, så det var tidigt för mig :P haha.. Cyklade hem och fixade mat innan det vart dags för jobb igen!
Och nu börjar verkligen allvaret, om det inte redan gjort det! För nu ska jag minsann börja jobba helg :D Börjar redan denna, för då är jag ledig dom viktigaste helgerna i höst! Det har jag räknat ut! :D

Imorrn äre dags för träning igen, men denna ggn blire fotboll igen :D Förbannat gött! Sen på fredag blire ett pass till på Malkars :D Fan vilken träning jag får denna veckan! Kmr bli riktigt fit ju! :D Asnaijs! Och på tal om det, så mamma och pappa tyckte jag gått ner i vikt!?! Vafan liksom :P Jag har ingen aning :P Ni som träffar mig! Har jag det elr!? :P haha..


Börjar bli dags för sängen nu, för imorrn är det morgonpass som gäller! :) Gillar dom nästan bättre, för då har man hela dan framför sig sen! Men men :) Ett jobb är ett jobb så!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek!  <3 Du kan göra mig såå lycklig! <3

RSS 2.0