Söndag!

Det är snart en månad sen jag skrev sist ju :S Ooops! (a)

Har väl dock inte hänt så spec mkt under den tiden.. Har börjat "jobba" :) Snickrar och har mig om dagarna! :P Elr aa, gjorde det i fyra dgr, sen blev jag ledig i två veckor ;) hehe.. Lite lagom tkr jag!
Det är en grupp med ungdomar som hlr på att göra en vandringsled utanför Nybro.. Och verkstaden ligger härinne i "stan" :P Så där gör dom typ bänkar och hyddor och lite sånt, som sedan körs ut dit :) Det är även några som har röjt och så därute! Så det är jättefint :)
Spenderade tre av mina fyra arbetsdagar ute i skogen vid en hydda :P Rätt gött! Fin utsikt hade man med..

Var på Lundegård över en natt med! Det var skitkul :D Och Andreas var lika snygg som alltid ;) hehe.. Fick han på kort med med två ggr, och han och Emelie en ggn! Sen en massa på scen förstås :P Jag och Emelie var dessutom inne i bussen! :D Haha..
Träffade på några trevliga människor vid namn: Emelie
(nämnd ovan), Johan/Tjohan, Christian och Martin :) Var grannarna på campingen! Kmr från Falköping och var typ bönner :P hehe.. Lite skojj!
Och så mkt som jag dansade denna kväll har jag aldrig dansat på Lundegård innan :P Riktigt kul var det! Hade gärna åkt dit fler kvällar, men nae ;) hehe..

Fick trevligt besök en kväll med! :) Vet ju dock inte vad jag vill på den fronten längre.. Börjar bli osäker! Trots att jag vet vad jag känner, så vet jag inte riktigt vad jag vill :/ Riktigt jobbigt är det.. Får väl se om man kan få ngt sorts svar på det i veckan :)

Förra veckan var vi på Harrys då Rosenström spelade! :D Han var lika jävla awesome som vanligt :P hehe.. Dock vart det ju lite missöden som vi kunde klarat oss utan (a) hehe.. Men det som händer på Harrys, stannar på Harrys! Så glööööm att ni får veta xD haha.. Men det kmr iaf inte hända igen!

Senaste händelsen är väl träningslägret i Kolboda :P Har skrivit lite om det i min träningsblogg.. Men hela helgen regnade bort :( Så spec mkt träning blev det ju inte.. Men som Karin sa:
Det är tur att vi är ett sånt härligt gäng som har kul i vått och torrt ;) hehe.. Och det är fan sant :P Hade riktigt jäkla skitkul hela helgen :D Hade lätt kunna göra om att! Men isf utan regn tack :) Ser ut som att det blir en heldag med träning i Kolboda rätt snart, så vi missade mkt av träningen i helgen.. Det kan bli bra tror jag :)
Nu får vi se hur det blir med träningar i veckan.. Kan vara för blött på plan, så vi inte får beträda! Dessutom är det Trekanten cup nästa helg, så planerna måste ju vara i ganska gott skick.. För dom kmr ju slitas en del under dom två dagarna.. Då ska jag dessutom döma igen :P Ska bli intressant att se hur det kmr gå! Har inte dömt sen.. alldeles för länge sen ;) hehe.. men det ska nog funka bra!
Ska läsa på reglerna lite tänkte jag mig :P hehe.. Så man kmr ihåg lite vad som gäller..


Halmstad elr inte Halmstad!?! Det är frågan..Med ett löfte om att försöka bättra mig, säger jag ju tack för mig för denna ggn! :P Förhoppningsvis ska det inte dröja alldeles för länge tills nästa ggn!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3 This is why i'm torn! </3 

Söndag!

Fasen så dålig jag blivit på att uppdatera :/ Det är när jag har min egen dator tydligen.. Ingen naing om vrf men så illa är det :P
Sen sist har jag iaf blivit frisk från min förylning (y) Vi firade midsommaren i Kulltorp hos Gunnar och Josse, vilket var mkt trevligt :) Midsommardagen var jag på Björket, det var också ganska trevligt..
Sen har det inte hänt så jäkla mkt annat.. Var på Björket igår med, och det var också ganska trevligt tkr jag! Jag gillar det stället ganska mkt! Kerstin var där med, vilket var ännu bättre :D Min babe! Och nu är vi tydligen kusiner också ;) haha.. Det är en mkt lång historia ;) hehe.. Som vi kan ta ngn annan ggn!

Nu sitter jag ute under taket på altan och tar igen mig från solen! Ska snart slänga mig en runda och få lite färg på min rövjävel som är jäkligt vit (a) haha..
Och känner att det är ngn som klippt gräset nu med, så får ta en allergitablett med :/ jävla allergi! Såhär länge har den aldrig hållt i sig..

Hoppas på att jag får en mkt mysig och trevlig kväll ikväll! För jag tkr ju om dig så mkt, vet du det!? Jaa, det gör du nog :P
Dom enda jag tkr om mer är mina flickor! Jessica Johansson och Kristin Johansson, ni är mina favoritflickor och inget ska ngnsin komma emellan oss! Jag älskar er <3

Imorrn bär det av till Lundegård till resten av familjen Arvidsson! Dansbandsveckan har dragit igång, och imorrn är det Sannex som står på scen så då ska vi dregla lite över Andreas ;) haha.. Åker hem igen på tisdag! Rätt gött att ha huset för sig själv måste jag säga ;) Känns lite som att flytta hemifrån faktiskt! Hoppas mor och far förstår att jag faktiskt jag klara mig själv alldeles utmärkt :P Elr det gör dom nog efterso dom lämnat huset åt mig! Det gillar vi (y)

Och en VM update behövs ju såhär i dessa tider! Och jag gillar skarpt att Spanien spelar semi på onsdag! Men dom kunde ju fått annat motstånd än Tyskland.. Men men, semifinal är inte fy skam :P hehe.. Tror ju inte dom tar Tyskarna, för dom har vart jäkligt starka hittills.. Synd att England åkte ut lite tidigt bara :P Och nu kmr jag få en spydig kommentar på detta inlägg bara för att jag skrev det (a) hehe..


Nehee, om man skulle slänga sig i solen en sväng då :)
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3
 Why can't you see, you belong with me! <3 

RSS 2.0