Tisdag!

Hopp då vart veckans jobb igång igen! Och det kändes som att det var typ flera dagar sen jag jobbade sist när jag kom igång igår :P Men två dgr är ju inte spec mkt.. Men skönt att ha jobbet igen! :)
Idag ska jag börja jobba tidigare än jag brukar tänkte jag! Ska ge kalvarna ensilage innan mjölkningen så man kmr in till stan ikväll :D Tror nog att kvällen blir kalasbra! Elr aa, jag hoppas på det iaf (y)

Känns inte jättelockande att dra till jobbet när man kollar ut genom fönstret och ser att det snöar ganska rejält igen :/ Uscha för denna jääkla snö asså! Har sjukt mkt snö härute.. Skulle dessutom behöva skottas lite, men det är sånt som jag inte orkar med :P haha.. Hoppas på att grannarna mina fixar det (a) Kmr knappt fram längre :P hehe.. Då äre ganska illa!


Nahe, nu ska jag fixa mat innan det är dags att dra till jobbet! Kallt som en eskimåröv äre ute :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3








 The way you make me feel! <3 

Söndag!? Måndag!?

Så var jag här igen :)
Veckorna springer förbi utan att jag egentligen hinner med denna s.k blogg :P
Jobbar mest tkr jag.. Och det går bra, som vanligt :)
Käkat julbord med jobbet har jag hunnit med också! Vilket var både trevligt och förbannat gott ;) haha.. Har ju aldrig ätit julbord "ute" elr vad man ska säga! Bara hemma liksom.. Elr nu ljög jag lite (a) Åkte ju kryssning med Cinderella för ngt år sen och käkade julbord! Men det kanske inte räknas!? Elr!?

Har väl inte hänt så mkt egentligen när jag tänker efter..
Snöhelvete har hittat till Ön, och det är fullt härute! Bakom huset äre nästan snö ända upp till fönsterkarmen :S Då äre en del! Och det värsta är ju när det blåser så skiten yr runt liksom.. HATAR SNÖ!!!!! Den kom på tok för tidigt iår.. Den hade kunnat vänta ngn vecka till ;) hehe..
Vart ute båda fredag och lördag denna veckan! Så det har vart en hård helg, så man är ju lite seg idag faktiskt :P Hade så jääkla kul igår asså! Men vafan, jag tkr jag jämnt skriver det när jag vart ute :P Är nog för att jag har så underbara vänner som gör mina utekvällar så förbannat roliga :) Älskar er <3
Hade en lite halvmysko bussresa hem lördagnatt med :P haha.. Träffade lilla Patrik på hållpatsen, så då gjorde vi ju sällskap på bussen :) Sen hoppade en kompis till han på, och jag är glad att jag faktiskt var ute den kvällen för annars hade jag inte träffat Mattias :) Riktigt trevlig och go pojk måste jag säga! Bio tyckte han på att vi kunde gå på också, och då säger man ju inte nej :P hehe.. Alltid skojj med bio! (y)
Så blir kanske ett besök till Biostaden i veckan.. Får se hur det blir med jobbet, om jag kan byta pass och lite så! Det är ju där skon klämmer va :/ Ännu en anledning till vrf jag ibland inte gillar mitt jobb.. Men dom pos sakerna väger över faktiskt :D Me lööv mitt jobb (y)
Men iaf! Bosse är ju upptagen med snökörning, så får väl ta det med Camilla antar jag! Elr aa, är kanske Daniel som mjölkar! Jag har ingen aning :P haha.. Sånt som märks :) Antingen blire tisdag elr onsdag tror jag.. Beror på passen som sagt!


Fast nu tror jag faktiskt att min säng ropar på mig och vill ha sällskap! Så börjar bli dags att dra sig dit nu.. Ska ju hinna med ngt annat än jobb imorrn liksom! Har tex fortfarande inte städat undan sen helgen (a) haha.. Så står lite disk i köket, och tomflaskor i vardagsrummet! Men det är klart på en halvtimme elr ngt.. Tidsoptimist!? Javisst ;) haha..
Men vi hööres hörrni! :)







Kyss och smek! <3














 The way you make me feel! <3 

Fredag!

Haft en toppendag på stan med min syster idag! :) Massa prat blev det, men mkt trevligt vare..

Hade morgonpasset på jobbet idag med, så fick helg tidigt (y) Har jobat utan hjälp av hund hela veckan, så det har tatt lite längre tid än vanligt.. Men inte så jättemkt, så det är skönt! Hoppas på att Fina är fit for fight nästa vecka, så det går ännu fortare ;) hehe..

Imorrn korkar vi upp för ännu en kväll på Sandra! Och denna ggn är det Rosenström själv som står på scen (y) kmr bli awesome som vanligt! Och förkröket blir ute i dom småländska skogarna hos Björn & Jessica ute i Sjöahult :) blir buss därifrån och in till Kalmar sen..
Så imorrn är det upp tidigt igen för att fixa iordning sig innan avfärd till Kalmar för att möta upp kusifinen Kerstin :) ska fixa lite grejjer.. Sen blire väl förmodligen lite häng i Norrliden hos Emma innan vi åker hem till Nybro :) Det känns som att det kmr bli en bra dag och kväll imorrn! Så det hoppas vi på..

På måndag ställer vi in oss på en fyra dagars vecka, sen blire jobb på helgen! Känns bra, för jag får två jobbhelger till lönen (a) hehe.. Och jag vill ha lön nu!! Börjar sina en hel del i kassan just nu :S Men men, inget att göra! Bara att stå ut..


Dags att hoppa i säng nu, för jag vet ngn som blir sur på mig om jag försover mig imorrn :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











 You can make me really happy! <3 

Söndag!

Den obligatoriska söndagsångesten har letat sig till Hässleby :P hehe.. Är förjäkla seg idag, och inte på topp för fem öre..
Trots vissa incidenter igår så hade jag trevligt.. Men jag har trots allt haft roligare :) Men det är sjukt vad alkoholen tog fort igår asså! Venne när det var så sist asså.. Helt sjukt :S

Idag hoppas jag på att kunna åka in och kolla lite bandy :) Hade vart trevligt.. På flera olika sätt! (a) hehe.. Känns som att jag brukar göra det dagen efter :P Sist vi var ute så var jag med in också, och förra helgen var jag för trött efter helgens jobb, så då blidde det inget.. Då hade jag ju iofs haft med mig en praktikant på jobbet, och vi var och handlade efter mjölkningen! Så det var drf med.. Men annars hare vart bandy med pojkarna inne i stan :)

Och det känns som att jag kmr såra en person som står mig väldigt nära! Och det är inget jag ser framemot.. Men vad ska jag göra liksom!?! När hjärtat slår extra slag och munnen får ett leende efter att ha träffat elr bara hört av en viss person.. Jag tkr inte om när det blir såhär! Men som sagt, jag vet inte vad jag annars ska göra.. När kärleken slår till har inte hjärnan ngt att säga till om! :S


Har inget alls jag ska göra idag.. Så ska fortsätta ligga och slöa i soffan tills jag får besked om kvällen! :P
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3









 I think you can make me very very happy! <3 

Lördag!

Ledig nu i två helger, och det känns riktigt bra..
Har strulat till sig två dagar i rad på jobbet med, så denna helgen känns jävligt bra! Har nog aldrig vart såhär glad över en helg :P haha..

Har vart nere på Köpstaden och fixat till frillan och inhandlat lite saker idag.. Ikväll äre ju utgång på schemat! :D Så lite kläder och annat nödvändigt blev det.. Och frisyren var inte den bästa just nu, men nu är den på topp igen ;)
Som sagt så äre utgång ikväll! Sandra med Scotts äre som gäller :) Jag och Kerstin ska stå framför scen och dregla över snygg-Henke (a) hehe.. Kanske lite dans med, elr det lär det bli :P haha..
Förhoppningsvis blire väl lite förkrök inne i stan med! Eddie var gullig och handlade på bolaget åt mig med, eftersom jag inte hunnit det i veckan och det är stängt idag! Så det tackar vi så hjärtligt för :)

Träningen är igång fortfarande :) Känns bättre och bättre.. Var iväg och tränade fotboll i veckan med :D Vart för jädra gött! Men märks att man inte vart iväg där på ett tag, för bollen var inte riktigt min vän ;) haha.. Men det gick bättre och bättre :) Spelet satt någorlunda bra ändå, med tanke på uppehållet som blivit!
Men jag kämpar vidare på Malkars och hoppas på att det blir fotboll snart igen :)


Nu börjar det bli dags att ta tag i dagen och göra det som ska göras :)
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3










 The way you make me feel feels so good! <3 

Måndag!

Härligt med en ledig dag måste jag säga :) Ska försöka få lite ordning här hemma.. Är ett tag sen nu, så börjar bli dags!
Annars har jag inget spec planerat för dagen.. Blir nog en sväng till Malkars med Peter och Lundkvist ikväll :) Blir nog, hrm, skojj :P haha.. Dom två ihop är ju som två småbarn! Men jag gillar dom iaf :)

Jobbat i helgen har jag gjort med.. Drf jag är ledig :) Gick kalasbra alla passen.. Så nu när det funkar så bra alltihop så måste jag bara lägga på lite speed :) Fattar inte vrf det tar så lång tid för mig, men går så fort för dom andra :/ Visst i helgen har jag kmt hem någorlunda tidigt, för jag har inte behövt ha hand om kalvarna.. Dom har haft diarré så, Bosse & Camilla har tatt hand om dom! Venne om dom fortfarande är lite dåliga, men det är sånt som märks..
Börjar min korta jobbvecka med ett morgonpass imorrn med :) Ska åka ut till Trekanten och trääna på kvällen! :D Så jäkla skönt ska det bli.. Ni fattar inte! Har saknat tjejerna i laget ngt fruktansvärt! :( Men nu äre äntligen dags igen! :D Har ju tom köpt nya inomhusskor att inviga.. Så blir gutt som fan!

Annars tkr jag träningen går framåt.. Men konditionen fattas fortfarande! Och styrkan jag en ggn haft i benen börjar komma tillbaka efter ett par Easyline pass och det eviga dragandet av mjölktaxin på jobbet :P Så styrkan till fotbollen klarar jag av iaf, är bara spelet som inte lär vara ngn höjdare! Aaah, jag hatar jobbet ibland! Vill kunna spela som vanligt, och åka på träningarna.. Men jag är ändå trots allt antälld för att ha hand om eftermiddagarna på jobbet! Fast nu i vinter när det inte händer så mkt, kanske jag kan få åka iväg mer :) jag hoppas på det.. fast frågan är ju om Daniel har snökörningen också, för då blire kanske lite tjurigare.. Men men, jag hoppas iaf!
För blire ngn cup i vinter, då ska jag baske mig vara med :P hehe.. hade vart såå kul att spela cup igen, och spela match öht :) Jag saknar fotbollen helt enkelt <3


Börjar bli dags att ta tag i städandet nu, för annars blire aldrig gjort :P hehe..
Men vi hööre hörrni! :)






Kyss och smek! <3










 I think i've found the right one! :) <3 

RSS 2.0