Måndag/tisdag!

Vrf äre alltid så att när man träffar den perfekta killen, som dessutom är singel, så händer inget!? Blir så störd.. Han säger tom att "Jag blev grymt attraherad av dig", och det är ordagrant! Fattar inte problemet..
Elr aa, jag vet vrf men aa! Han "har något".. Men även om han inte lovat denna tjejen ngt så vill ha inte göra något med ngn annan! Även om han, som sagt, blev grymt attraherad av mig..

Skulle kunna hänga ut med namn och grejjer, men nej! Är inte en sån person :P och även om jag vet att det sket sig i fredags så ger jag inte upp ;) för han har även sagt att jag ska höra av mig denna veckan! And i will :) redan imorrn/idag faktiskt, och till helgen..
Hoppas ni hlr med om att denna människa faktiskt kan tänka sig att träffas för att prata iaf! om inte nyktert, så åtminstone till helgen :P hehe..

Aa, asså jag venne! Denna pojk är verkligen allt jag letar efter.. Lång, snygg, mörkt bruna ögon och en väldigt härlig personlighet :) Sen att han är grek och kysser som en (grekisk ;) gud är ju bara stora plus i kanten :P hehe.. Väldigt svårt att hålla fingrarna borta från hans namn i telefonboken för att skicka så lite som ett hej! Elr det har vart än sålänge.. Men kan inte hålla mig! Måste få prata med pajken :) Gick hela fredagskvällen och log, just för att denna människa fanns i mitt blickfång (a) sen att han sjönk i mina ögon och jag tom fällde en tår skiter jag i.. Hur man nu kan gråta över ngn man inte ens känner vet jag inte, men det gjorde jag tydligen!


Men jag tackar Mackan för att han tröstade mig iaf :) För Malin hade bestämt sig för att bli dålig och ligga på toaletten xD haha..
Men med tanke på allt som hände så blev min helg ganska bra! Även om min fina vän Kerstin bestämt sig för att sova när jag ville prata :P hehe.. Var på Sjösjukan f.ö för första ggn! Blir nog absolut inte sista :) Vart ett trevligt ställe med massa studenter, aa det drivs ju av studenter så :P haha.. Men runt tolv drog jag till O'learys för jag ville inte vara kvar! Träffade Johannes och hade svinkul i typ två timmar innan jag hamnade i Funkabo där jag sov..

Lördagen vart inte lika rolig, för vart grymt bakfull :P och att då ha en femårig gangster på besök är inte det roligaste ;) hehe.. Spenderade dagen i sängen! Sov ett par timmar, var nere och åt, sen tog jag med mig Tappe och slog igång Mysteriet på Greveholm :P hehe..
Kvällen spenderade jag med Mackan i Kalmar för lite bakishäng! Då båda vart ganska dåliga vart ingen av oss spec pigg :P Men lilla Mackan vart nog ändå värst ;) haha..


Kalla mig patetisk, men även om jag skrivit av mig lite irritation över denna gudagåva till pojk, så kan jag inte sluta tänka på han.. Frågan är om man ngnsin kmr somna, och vad man kmr ha på tankarna hela natten! Hoppas på att vakna med ett leende på läpparna, för det var länge sen jag gjorde och jag saknar känslan..
Tur jag kunde dumpa lite på Kerstin i lördags, för annars hade det blivit vääldans jobbigt!

Ska dock försöka mig på sängen nu! Sova that is, för sängen ligger jag redan i :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3 I'm ready to take the step out in the real world again! 'Cause now I live in a bubble..
 

Onsdag/Torsdag!

Nu blidde det ett litet uppehåll igen! (a) men men.. vi kan låtsas att jag haft bättre saker för mig :P hehe..

Faast, ska jag vara ärlig har jag inte haft spec mkt för mig :P har mest tränat! Vart lite i skolan, och tränat lite mer ;) Men det är ju inget fel med det heller!
Men tanken är att jag ska försöka hålla igång träningsbloggen också, så blir inte så mkt mer om sånt just här :) Dock så måste jag ju självklart nämna lite fotboll såklart!
Det är nu det drar igång! Allt som vi jobbat för i vinter ska ge utdelning.. Den 2 mars spelar vi första träningsmatchen :D ska bli såå skönt att komma ut! Iår har det vart en sån säsong när jag inte vill spela inomhus :P vill liksom vara kvar ute på gräset.. Men nu äntligen börjar vi igen :) dock betyder detta att jag måste börja springa mer så jag orkar med jobbet ute på min vänsterkant :P om jag nu får vara kvar.. Vilket jag hoppas! Antingen det elr forward hoppas jag ju på :P
I Smålandscupen har vi fått Högsby, BodaBruk och Smedby :) kmr bli ett intressant gruppspel, och kanske hoppas på att vi går vidare :P hehe..

Om allt går som jag vill kommer jag ta en tur upp till Uppsala i slutet på mars :) elr aa, kanske får Tna med mig också ;) Får hoppas på att det blir så, för det hade vart riktigt trevligt faktiskt.. Och jag kmr inte säga mer än - to be continued ;) hehe.. Tina och jag vet, kanske Kerstin! Fler behöver inte veta i detta skede :P
och där tog nog orden slut :P
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


 Should I give my heart this time, or maybee wait!? 


Onsdag!

Väldans vad dåligt det är på bloggandet nu då.. Är väl dec senast om man inte minns fel :P hehe..

Och vad jag kan minnas så hare inte hänt så mkt hlr! Firat jul, nyår, spelat cup och vart på en ny partykryss! Och börjat träna mkt mer, samt börjat en kurs på Lnu :) fast den är snart slut också :P hehe..
Jul och nyår vart precis så mysigt som det ska vara! Trots att vi inte hade ngn snö :P Juldagen var det Sandra ofc, och det var awesome! :D som vanligt iofs..
Nyår var lugn och skön här hemma hos mig! Och det vart jag, Kerstin och Hanna :) Och så Maximus såklart :P haha..
Trettonhelgen blev vit för mig, för det vart fotbollscup som väntade :) En sjätteplats i Nyårskulan blev det, och vinst mot Madesjö! Den vinsten var jäkligt skön ;) hehe.. Firade med en lagfest på kvällen :) Mkt lyckad kväll med alkohol och pizza!

Partykryssen denna ggn blev till Riga :) där det var jääkligt kallt och svårt att hitta :P hehe..
Det var jag, Peter och Jönsson som åkte.. Och jag tror inte jag hade kunnat ha bättre sällskap, för det var attans så kul vi hade :)
Lagom mkt alkohol förtärdes under helgen med.. Och träffade massa skönt folk :) både från förra kryssen och nytt folk.. Mkt trevlig kryss på alla sätt och vis :)
Återstår att se om man åker på Elite-kryssningen i april elr inte :P är ju trots allt en del som händer då..

Kursen på Lnu är en kurs i optimal styrkeutveckling! En väldigt intressant med jobbig kurs.. mkt nfo som trycks in i huvudet under föreläsningarna! Men så är det ju lite högre nivå än gymnaiet också ;) haha.. Examen är en Webbtenta och en skriftlig uppgift som görs i grupp :) Jag och tre till ska skriva om styrketräningen i ett fotbollslag, passar bra :P hehe.. Kan bli bra! Vi är en sjukgymnast, en ambulansförare/tränare och en som läser till Idrottslärare :) Aa, och så jag då!


Fast nu börjar börjar det bli dags att försöka få lilla skitungen i säng :) som är på besök för en natt! Just nu sitter han i min säng och tittar på Mysteriet på Greveholm :P hehe..
Men ska försöka bli bättre på detta hörrni! :)Kyss och smek! <3


 I'm afraid to follow my heart again! </3 

RSS 2.0