Måndag, elr kanske tisdag..

Har bara lite att skriva så jag gör väl det då :P

TVÅ VECKOR TILL 20 :D elr aa, 9 fucking dagar kvar! <3

Inget förändrat på skolfronten, går fortfarande åt helvete.. Måste lägga på ett kol och fixa allt snart, om jag nu vill plugga vidare!

Har sökt två jobb! Ett av dom ska höra av sig nu i veckan om en eventuell intervju :) Sökte ett till nu ikväll och jag hoppas verkligen att jag får det :D Hade vart det bästa! Men måste fixa körkortet om jag ska ha ngn chans till det.. Så imorrn ska jag nog göra ett prov till teorin ;) Och hoppas hoppas hoppas på att jag klarar det, för isf har jag bara ett kvar sen! Och då är det kalas! :)

Och inbjudningarna till min och Tinas fest har kmt ut :) Iaf dom som jag vill ha dit ;)
Den 24 april smäller det! Då blir det lite förfest firande innan vi ska till Sandra! Det är väl dit dom flesta kmr dra iaf.. Men vill ngn annan ngnannanstans så gör inte det mig ngt! Jag kmr iaf inte att dissa Sandra ;) hehe..

Och tänka sig så har jag huset för mig själv hela denna veckan ;) Så är det ngn som vill göra mig sällskap är det bara att höra av sig!
Ska dock fixa och dona hela veckan då släkten kmr på måndag, för vi ska fira mig! Så jag ska faktiskt baka ;) Det ni! Får se hur det kmr gå (a) haha.. Är ju inte säkert det blir ätbart, men det är ju en annan sak.. Är ju faktiskt tanken som räknas :P

Funderar på att sova nu med faktiskt, klockan är ju faktiskt ganska mkt.. Har skola och grejjer imorrn med ju! Ska skriva omprov i biologi A :/ men men, det får gå som det går!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3Kerstins lampa slampa ;) haha! <3

Fredag!

                                                      

Fucking naijs väder det har vart idag elr! 19 grader i skuggan har vi haft idag :) Vi kunde sitta UTE och äta på balkongen utan jacka.. Fett naijs asså! Det är fortfarande mars och vi sitter ute och äter! Och det bästa är att det är inte ens kallt ute än :) Väldans bra start på helgen måste jag säga..

Vi har vart och fixat klart allt inför familjens resa, och min ensamma vecka :) Köpt en massa mat och sånt nödvändigt! Och lite alkohol tills imorrn såklart ;) Så nu är allt fix, så helgen och veckan kan börja!
Jag är så pepp på både match och Sandra så det finns inte! Hlr på att krypa ur skinnet :P haha.. Det enda negativa med imorrn är att vi spelar på grus :/ Nu när det vart så fint väder är man ju inte sugen på grus precis, men wtf! Bara att gilla läget och kämpa på.. Vi kmr ge Mönsterås så mkt pisk så det finns inte :P haha.. Och fira med Rosenström på kvällen :) Åh, vilken toppenhelg detta kmr bli! Jag är så lycklig :D

Och imorrn kmr Kerstin hit till värmen på fastlandet! Jag kan knappt vänta :) <3 Som sagt, fan vad lycklig jag är just nu! Livet leker helt enkelt :) Denna helgen kmr bli så fucking underbar! Tom den bästa helgen på länge! Och det säger ganska mkt ;) hehe..

Men nu ska jag sitta och njuta av min lycka och resten av dagen! Kolla på finalen av Let's dance ikväll med :) Hoppas på att Mattias tar hem det! Men det är en lika jämn final som förra året :P hehe.. Så spelar ingen roll vem som vinner..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

Fucking happy! :D <3

Onsdag!

Är ett tag sen jag skrev igen, men vafan jag orkar inte med att blogga så ofta längre :P Blir väl när jag har ngt att berätta :)

Tydligen ska jag kunna söka Idrottsvetenskapliga programmet på dom kurserna jag söker.. Dom som har hand om utbildningen skulle prata om det och återkomma till Gustav om hur det blir :) Jag hoppas på det bästa och att jag kmr klara matte B så jag kan söka dit :)

Och nästa vecka kmr jag att bestämma datum då jag ska på anställningsintervju :D Ett ställe på Öland som söker folk till i sommar och tyckte mitt mejl lät bra! Så jag kanske blir tillfällig Öläning i sommar.. Får hoppas man lyckats med körkortet tills dess bara!

Och pta om körkortet så är det inte mkt teori kvar nu! :) Två prov kvar på nätet, sen ska jag ner och prata med Marita och se om vi ska köra lite till innan jag bokar uppskrivning och uppkörning :) Så nu har det gått fort igen.. Skönt! Hoppas bara att det går bra när jag väl pratar med Marita och bokar sen!
Det kmr nog lösa sig det med :)

Men nu ska jag nog göra lite skolarbete innan vi ska äta och träna! :D Match mot Mönsterås på lördag, och jag ska vara med i truppen!
Kerstin kmr hit på lördag med för vi ska på Rosenström :D <3 Det kmr bli så gaalet! :P haha.. Och så jäädra skojj!

Nehee, får ta tag i matten (förmodligen) så det blir av!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3


I would do anything for love! </3

Söndag!

Sitter och kollar Wallander, men nu är det nyhetspaus :P hehe..

Tänkte väl mest bara säga att jag tror jag har hittat en utbildning jag ska söka :) Det är Idrottsvetenskapligt program på HiK, elr Linnéuniversitetet som det heter numera :P hehe..
Frågan är bara om jag kan söka en utbildning där man behöver naturkunskap B.. Jag läser ju båda biologikurserna samtidigt, och B-kursen är faktiskt en del ihop med naturkunskap B kursen :P Så kanske klarar mig.. Ska prata med lilla Gustav imorrn tänkte jag! Det är min syo på Komvux :)
Förhoppningsvis är det lugnt, och då är det jag som söker den utbildningen till hösten :D Hoppas på det bästa nu när jag hittat en utbildning som verkar skojj!

Igår spelade vi första träningsmatchen också :) Det var Kalmar Södra som stod för motståndet på Fjölebro.. Det gick över förväntan bra :) Och jag spelade typ 75-80 min, så jag är stel idag (a) Så nu väntar änu en träningsmatch nästa helg tror jag.. Tror det pratades om Runsten :P hehe..


Nehee, nu blir det att kolla klart Wallander!
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

I would do anything for love! </3

Torsdag!

Haha, har blivit tillsagd att inte bara skriva på torsdagar men det blidde så iaf :P
Måste bara skriva av mig lite, så vill ni inte höra mig klaga och skit så kan ni lika gärna sluta läsa :P hehe..

Skolan känns som att den kmr gå åt helvete! Elr iaf en del av den.. Matten är lika fucked up som jag trodde, men iofs går allt det andra bra! :) Men vafan ska jag göra i sommar och hela tiden efter det!? Vet ju för fan inte vad jag vill göra med mitt liv :/ Ska jag utbilda mig till ngt helt anat och skita i att mjölka mina söta små kossor!? Ska jag flytta långt åt helvete för att få jobba med kor, och få ett liv som är åt helvete!? Elr aa, förutom korna då men.. Finns inga jobb, och inga utbildingar man kan gå! Vrf i helvete anmälde jag mig inte till Högskoleprovet för!?
Jag vill jag vill jag vill jobba! Och det är nuuu!! :( Jag tar nästan vad som helst fan.. Är så desperat så det finns inte..Inga grisjobb, och inga vårdjobb :P haha.. Annars tar jag typ vad som!

Har ju börjar fundera på att läsa till idrottslärare elr ngt sånt.. Ska jag utbilda mig till ngt annat än djurskötare, så blir det nog förmodligen ngt som har med Idrott och hälsa och göra.. Typ pt elr ngt! Hade kanske vart ngt :) Är fortfarande SJUKT sugen på att bli bartender, men det är så dyrt :( Men det hade vart jääävligt kul.. Vrf i hel har man inga pengar för!?
Ingen som vill bli min privata bartenderlärare!? ;)

Och inget körkort har man hlr! Och snart känns det som att jag skiter i det också, för det funkar inte aaalls som jag vill.. Enda sen jag fick koderna till internet så har den där satans teorin gått käpprätt åt helvete :/ Jag ska ge det ett försök till med boken, men funkar det inte då så går jag ner till Marita och säger som det är.. Vafan ska jag göra liksom!

Som om det inte var nog så har jag fått ngt skit i ögat! Men man ser inget när man kollar, så har det inte gått över imorrn så får vi väl kolla upp att elr ngt.. Jag vettifan! Blir typ suddigt i halva synfältet ibland :S Skitjobbigt är det.. Svider ibland med! Hur ska det gå och spela match, elr fotboll öht med detta ögat!?

På tal om det, så har vi säsongens första träningsmatch på lördag! Ska bli jäädra gutt :) Ska bli skönt att slippa göra premiär som forward i den första matchen ute.. Ska få spela på min kära gamla vänsterkant :) Ska bli skönt! Får se hur det går utan att ha tränat på en vecka :/ Kmr vara helt borta.. Men men, sånt som märks!

Just det, kärleken är åt helvete också!
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


I would do anything for love! </3

RSS 2.0