15 december :O

Hoppsan så fort tiden gått! Tänkte att mitt nästa blogginlägg skulle handla om Judgement Day kryssningen som jag och Tina var på :) Nu är det snart en månad sen den var, så kanske är dags :P hehe..

Allt börjar med att Tina skriver till mig i slutet på sept och frågar om jag vill åka med på kryssning i nov! Självklart säger ju jag då ;)
Så det var bara att börja planera, boka bussbiljetter och väänta.. väänta.. och väänta lite till!

När det äntligen var dags så sov jag självklart dåligt, och med en bussresa på 6.5 timme kändes sömnen kirrad! Joo, tjena.. sov kanske 10 min :P så jag vart duktigt trött och seg.. men när jag väl kom in på terminalen i Sthlm och ombord på båten så vaknade jag till liv, och partypinglan i mig vaknade till liv :D

Vi festade med världens bästa Mariestadspojkar på torsdagen! Och hade svinkul verkligen :)


                            
Hela glada partygänget!

Det var Tina som pratat med dom innan, så det var så dom hittade upp till oss.. Asså det hände såå mkt sjuka grejjer denna kväll! Men en sak jag inte kmr glömma är när "Jesus" ger mig en lapdance xD haha.. Asså jag har inga ord kvar.. Mina ord har tatt slut! Sjukt är ett ord som ganska bra kan sammanfatta allt :)
Sitter och funderar på om jag ska lägga in en bild på dansen :P återstår att se.. Vad gjorde vi mer denna dan!?! Spenderade pengar i taxfreen såklart ;) där vi fick köa för att komma in!! 

 
                                 
Taxfree-kö!!

Vi var ju självklart nere på dansgolvet och dansade också! Galet kul med Sebbe och Stefan :)
Men vi spenderade nog ändå mest tid i hytten, för vi hade så sjuukt bra plats på den.. Kmr bild på det lite längre ner!

På fredagen vart vi iland i Finland/Helsingfors för att kika lite och käka.. Vi fastnade på en pizzabuffe! Det vart riktigt fint faktiskt :) sprang runt och fulade oss med Mariestadarna såklart :P hehe..
Väl ombord igen så tog Tina och jag en tur i taxfree'n igen (a) senare vart jag och Sebbe och tog oss en tur i bubbelpoolen! Förbannat fint vare måste jag säga..
Sebbe förresten, han gled in i vår hytt under torsdagen ngn ggn.. Sen visade det sig att han bodde bara en hytt bort :P haha.. Kul hade vi iaf!
När festen väl drog igång lämnade vi aldrig hytten :P vi satt i hytten och såg både Cascada och ItaloBrothers som spelade..

 
Bra hytt ;)     Sjuukt mkt folk!!
                              

Ångrar iinte att vi satt kvar, för med så mkt folk blire bara jobbigt! Men ItaloBrothers var så jääkla bra live!! Kmr INTE att lägga upp filmerna som blev på ItaloBrothers, för våra samtal som hörs är privata :P haha..
Som sagt så stannade vi i hytten heela kvällen, elr aa vi sprang runt i korridoren en del också ;) Om torsdagskvällen var sjukt braa, så vart hela fredagen galen, sjuk you name it! Oförglömligt :) Filmer från denna kvällen finns på facebook!

När lördagsmorgonen kom, och det var dags att åka hem så infann sig en ångest! Varken jag elr Tina ville lämna denna båt där vi haft så sjuukt kul.. Men vi vart tvugna och vi lämnade inte Sebbe och Davids sida förrns vi kom till deras buss hem! Tråkigt att säga hej då, men förmodligen kmr vi ses igen :) Vi hängde på Markus så jag och Tina kom till Cityterminalen ordentligt.. Och tog även en frukost/lunch/middag på BK! Detta vart det enda båda jag och Tina åt denna dag :P
Väl på Terminalen mötte vi upp Jonas och träffade även på lite fina Jönköpingspojkar :) Väntan på bussen var dryg, men tillslut kom vi på och vi rullade hem..
Efter ett samtal till både Kerstin och mamma så sov jag stora delar av resan hem, vilket behövdes eftersom jag endast sovit typ en timme på natten (a) haha..

Hemma i Kalmar vart det bara att ladda om med Mimmi inför Drängarna! :D Awesome kväll redan då! Och fick träffa fina Kerstin som jag saknat :) Och bara så ni vet så tyckte sångaren att jag hade snyggast röv ;) haha..


                            
Awesome! :D

Vart svintrött hela söndagen, precis som jag visste! Riktigt jävla skönt att jag inte mådde dåligt.. Då hade jag tatt självmord elr ngt xD haha.. Nae, men jag hade typ hatat mig själv iaf :P

Som tur är så hare vart relativt lugnt med alkohol efter det! Har bara druckigt en ggn sen kryssningshelgen.. Dock blev jag äckligt förkyld! Det är typ tre veckor sen, och jag är inte heelt frisk.. Helt sjukt! Måste haft jäävligt kuul ;) Elr aa, det vet jag ju.. Men tog nog musten ur mig eftersom jag blev så sjuk :P

Men nu flyter allt på igen! Träning och allt funkar som det ska.. Och det gillar vi :) Håller bara tummarna för att jag kan åka på nästa kryssning den 26 jan! Hytterna börjar ta slut, och jag vet inte vem som kan åka med :P Tåls att tänkas på! Men kan inte boka förrns nästa vecka, så vi får se..


Nu när jag har vart uppe tidigt och allt kanske man ska ta tag i lite saker som måste göras.. Typ städa rummet och tvätta typ! Får se hur det blir.. Kan inte säga att det blir av, men kanske :P
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


                   Älskar denna bilden !
                   Tack Niclas Åhs! :P

RSS 2.0