Gaaaah!

Vrf kan folk inte svara i tlfn när man ringer för!? Blir så suur!!!!!
Skulle ju tatuerat mig idag, men Jockejävel svarade inte när jag ringde.. Höll på i typ 1.5 timme elr ngt :/ Jag vill tatuera mig!! =( Hatar när det blir såhär.. Tkr han kan komma in på msn så man kan skälla lite på han ;)

Har inte ork till mkt nuförtiden! Har ett par stora uppgifter som ska göras nu.. Såå jobbigt! Jag vill bara stoppa tiden, göra uppgifterna och sen fortsätta med skolan! Kan behöva ha lite sån tid.. Egentligen kanske man inte borde dra ut imorrn, men jag måste ta avbrott från skolan redan =P Har liksom gått tre dgr och jag är redan trött på det..


Har inte energi till detta hlr.. Ville bara skälla lite på Jocke ;) hehe..

Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek! <3









Jag kan inte släppa dig! :/


:/

Psykologidags då! Bara en massa jobbiga analyser hela tiden.. Vrf ska man göra massa sånt!? Man tjänar ju liksom inget på det ;)
Denna gången handlar analysen  om Hitler ;) hehe.. Ngn från min gamla högstadieklass som känner igen sig =P Det var ju vissa som var lite vääl glada i honom.. Jag menar, det är ju inte alla som har en Hitler i garderoben xD haha.. Det ni!

Igår hade jag tänkt vara nyttig och göra den förra uppgiften vi fick till psykologin.. Men det var ju en viss Ida Arvidsson som somnade när hon kom hen och vaknade runt nio tiden elr ngt (a) Då var det ju inte så stor mening att sätta igång med ngt arbete.. Så det får väl bli ikväll då istället!

Och idag ska Ida tatuera sig!!! =D Äntligen blir det av! Tobbe ska följa med som moraliskt stöd, för jag har en känsla av att det göra ont! Bara för att jag tror det kmr det säkert inte göra det, men iaf =P


Nehee, om man skulle ta och försöka göra lite nytta dårå ;)
Men vi hööres hörrni! =)


Kyss och smek! <3








Jag ångrar mina misstag! :/

Suck!

Nu sitter man här på skolan igen =)
Har inte lektion förrns typ halv tre elr ngt.. Lite segt så! Men då ska vi rida så det är värt att vänta på ;)

Har haft en vääldigt meningslös lektion idag.. Typ 10 min information, sen fick vi sluta :/ Vrf kom man hit överhuvudtaget!? Men men, ngt ska man ju ha att göra om dagarna ;)
Ge mig tips på vad man hitta på.. Har trååkigt!



Ska se om jag hittar Marie nu, så man kan få den däringa religionsuppgiften som jag helst vill slippa :S
Men vi hööres hörrni! =)





Kyss och smek! <3









Förlåt för mina misstag! :/

Hemma i sängen..

Klockan är nu två och jag är vaken :/ känns inge bra..

Idag åkte jag hem från Joel =( hade gärna stanna hela veckan, men har ju tyvärr skolan som måste skötas..
Jag och Joel låg i sängen till typ elva tiden idag =P det var riktigt skönt kan jag lova ;) sen kände jag att jag vart tvungen att ta lite penicillin så det inte skulle bli så sent ikväll.. Aa, men meducinen alltså =P Vi bestämde oss för att ligga kvar ett tag till och kolla på film.. Det blev Sissela Kyles dvd, vilken jag starkt rekommenderar till alla Sissela fans ;) Askul var den!
Dags för Joel att åka på arbetsinterjvu sen.. Men den gick inte så bra :/ stackars Joel.. Sen vart det dags att handla lite för att sen laga mat! Det blev wok med kycklingfile och kokos =P Massa gott var det.. Det gjorde Joel bra (a) hehe.. För jaa! Joel lagade mat, och jag satt med datorn (a)
Till maten blidde det ännu en film, nämligen Temptation Island! Den var mkt trevlig.. Med Amanda Bynes och Jonathan Bennet bland annat! Jonathan Bennet är het ;) hehe..
Sen hann vi inte med så mkt mer innan det var dags för mig att åka hem  =( Denna dagen ska helt klart göras om snart.. Trivdes faktiskt rätt bra i Joels lilla lägenhet! Mysig var den..
Jag var väl hemma runt elva elr ngt.. Men har jag somnat än!? Nae, precis.. Fuck it! :S

Imorrn är det skola igen =D Yey! Jag läängtar verkligen.. Ska bli så skojj och träffa alla igen! Fast J07 är ju på praktik nu :/ känns som att det kmr vara ganska tomt utan dom.. Men man klarar nog det med! Dom kmr ju tillbaka iaf =P hehe..

Nehee, om man kanske skulle ta och försöka sova kanske.. Fast det vore ju elakt mot Filip! Lämna honom helt ensamen.. Nae, jag är nog uppe ett tag till ;) hehe..
Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek! <3







Förlåt för mina misstag! :/

Joooel!

Nu sitter jag hos Joel! =)
Sitter i hans kök med Marika och pratar.. Fast hon ska typ hem snart tror jag hon pratade om =P Då ska nog jag och Joel kolla på film elr ngt..

Jag har skickat in mitt projektarbete som inte är halvfärdigt ens.. Men eftersom Kerstin ville ha det så fick hon det! Kan ju inte jag hjälpa ;) hehe..


Nu blir det fiilm =P
Men vi hööres hörrni! =)






Kyss och smek! <3






Jag gjorde bort mig, förlåt mig!?

Back to school!

Aa, elr snart iaf =P

Var som ni kanske vet på Sandra igår.. Hade asskojj! Behövde verkligen den kvällen.. Har knappt haft så kul när man har vart onykter (a) haha.. Träffade som vanligt på en jäädra massa ingelstorpare =) Tog till och med en svängom med lilla Sebbe ;) haha.. Dom där kurserna ger resultat =P Hade lite fullt upp där ett tag, elr vad säger du Malin ;) tehe.. Hade lätt kunnat ta ngn av dom två andra (a)

Fick ju träffa på dig med.. Och det med blandade känslor! Visst klart det var kul att ses igen, men på ngt sätt känns de som att jag fick falska förhoppningar :S Hatar detta, vrf ska det vara såhär!? Kan ngn svara på det åt mig..

Ska fan glömma allt vad ni båda två heter och börja om på nytt! Kmr bli jäävligt svårt, men det får gå iaf.. Jag vill bara vara lycklig igen!


Nu ska Ida kolla på Beck! =)
Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek! <3








Jag tkr fortfarande mkt om dig!

Lördagkväll!

Har vart hemma själv hela dan, vilket har vart skönt.. Behövde det =)

Ikväll blir det Sandra =D Även om mamma och pappa inte vill det, med det skiter jag i! Behöver träffa massa folk =P hehe.. För det är inte så jävla kul att ligga hemma i typ tre veckor utan att träffa ngn! :S Jag är en social människa, jag måste träffa folk =)

Så nu ska jag gå och äta, sen blir det dusch och det vanliga innan bussen till Kalmar går..


Jag vet att Du kmr till Sandra ikväll, men jag lovar att försöka hålla mig undan.. Jag gör inget om inte du tar första steget :/ Även om jag vet att det inte kmr bli så.. Men man kan ju alltid få hoppas! Jag har försökt att dölja hur mkt jag tkr om dig, men det är inte lätt =( Du betydde mer än du kan lista ut.. Men jag tror inte du förstod det!



Nehee, nu får Ida slita sig så hon får ngt gjort ikväll =P
Men vi hööres hörrni! =)





Kyss och smek! <3







Jag har mina känslor kvar! :/


Fredag!

Fredag idag, och jag har sovit bort typ halva dan =P Vaknade runt elva tiden som vanligt, sen efter typ ngn timme kände jag att jag behövde ta hostmedecinen så mamma kom in med det till mig.. Efter typ en halvtimme när den började verka så somnade jag, och sov bort typ två-tre timmar av dagen =P Så mamma har nu förbjudit mig att ta medecinen på förmiddagen, fattar inte varför ;) hehe..


Så idag har jag inte gjort så mkt annat än ngn annan dag..
Nu ikväll blir det mys framför teven med Let's dance! =D Go Morgan!

Imorrn hoppas jag på att kunna åka in till Sandra! Tkr jag kan behöva det efter typ tre veckor hemma i sängen elr soffan =P För den veckan jag var frisk nog att vara i skolan hade ju vi på djurparken, så jag träffade inte spec mkt folk den veckan ;) haha.. Så nu är det dags att bli social igen =P Att Black Jack är på Sandra gör ju inte saken sämre hlr..


Nu ska Ida göra ngt annat innan Let's dance börjar! =)
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek! <3









Kan du förlåta mitt misstag!?


Suuck!

Nu börjar jag få huvudvärk :/ ska ta panodil så den försvinner..
Svullade lite pizza när pappa kom hem, det var mumma ;) hehe.. Och nu är jag jättesugen på cola :S faan att man inte har ngn hemma =P kanske kan få pappa att köra och handla det åt mig.. Hoppas på det (a)

Nu blir det snart Dukes of Hazzard ;) hehe.. Me like den filmen =P Men sist jag såg den filmen var jag lycklig :/

Jag har gjort ett misstag, och jag hoppas du kan förlåta mig för det.. Det är trots allt dig jag vill ha, och det har jag kmt på försent :S som vanligt! Hoppas du kan förlåta mig, för jag vill ha det bra igen!


Nu ska jag titta klart på dom dåliga bilförarna xD haha..

Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3







Förlåt mig för mina misstag! :/


Torsdag!

Mår äntligen mkt bättre! =D Bara hostan och nästäppan som ska försvinna nu =P Som det ser ut nu så kanske det blir Sandra på lördag iaf <3 Yey! Men de blir ju nyktert för Idas del isf.. Går ju fortfarande på penicillin, och är inne på fjärde dagen just nu, så ingen idé att riskera ngt.. Men klarade jag mig i somras så ska jag klara mig denna ggn med =)

Har kollat på The Notebook idag! Massa bra var den =) rekomenderar den starkt.. Den var precis så bra som jag trodde den skulle vara.. Jag blev definitivt inte besviken! =)

Kanske skriver mer under dagen.. Ska nog äta lite nu, för det har jag börjat göra igen =P hehe..
Men vi hööre hörrni! =)



Kyss och smek! <3







Jag gjorde ett misstag, kan du förlåta mig!?

Sjuuk!

Var hos läkarn idag och konstaterade att jag har lunginflammation :/ så nu går man på penicillin och hostmedecin som innehåller morfin ;) haha..
Det märks att det är morfin i den där meducinen, för jag har legat astrött hela kvällen =P Så ska nog ta det lite lugnt med den ;)


Ska in till skolan i veckan, kanske onsdag och filma klart projektet.. Så då kanske det blir klart i helgen =) Måste bara skriva och spela in tal.. Hoppas vi har till fredag vecka nio till oss på projektet =P för jag är ledig måndag och tisdag efter lovet ;) hehe..


Förhoppnningsvis blir det Sandra på lördag! =D Fast får ju hålla sig nykter då =( Jäävligt onödigt med penicillin just nu faktiskt.. Men men, venne vad jag ska skriva mer =P

Får snart hem The Notebook =D och så ligger Simpsonsfilmen och väntar att kollas på ;) så denna veckan kmr nog bli ganska bra ändå =P hehe..


Men nu ska Ida sova snart så..

Men vi hööres hörrni! =)




Kyss och smek! <3












Jag har gjort ett misstag, kan du förlåta mig!? :/


Sjuk igen!

Denna veckan har spenderats på djurparken, vilket har vart både segt med soft =P Har fått sluta vid lunch nu tre dgr i rad ;) hehe.. Och så kunde man äntligen pusta ut efter att man fått reda på att projektet till slut blev flyttat till vecka nio! Vilket var väldigt skönt =)

Jag har kanske som ni fattar blivit sjuk igen =( fått feber och har ont i huvvet.. Mamma tror det är en lunginflammation, men man kan ju hoppas på att det inte är det! Så då blev det ingen utgång varken idag, eller imorrn.. Och jag som skulle haft förfest hos mig med :/ Får ta det ngn annan gång helt enkelt!

Orkar inte skriva spec långt inlägg idag! Är ensam hemma i helgen med.. Kul när man är sjuk! :S
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek! <3







Du var allt för mig! <3

Djurparken :/

Tillbaka till skolan idag, elr rättare sagt djurparken :/  alltid så otroligt tråkigt att vara där.. Men fick ju träffa klassen igen så det var inte så farligt.. Bara Jessica som svek mig, men hon är förlåten om hon bara kan kläcka ur sig hur det gick =P människan var och körde upp idag, men har inte mage att säga hur det gick! Hatar henne ibland ;) haha..

Var med mamma och kollade på balklänning idag! Hittade mig faktiskt en med =D finns en bild här
http://aprilIda90.bilddagboken.se/p/show.html?id=329912176&directlink=1
Känns som att klänningen är sydd för mig =P hehe.. Satt perfekt och precis lagom lång var den.. Me like min balklänning =D

Nu borde Ida egentligen skriva på sitt projektarbete, men hon har ingen ork till det :/ Hej IG på den.. Jaa, ngn gång i livet ska man ju misslyckas.. Vrf inte med ett av de viktigaste arbetena man ska göra!? =S Fitta på den!!


Aja, nu ska Ida sova..
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3






People always leave! </3


Heelg!

Äntligen helg, men inte är man frisk för det! :S Nåja, bara hostan kvar och rätt så tjock i snoken om man säger så ;) hehe..
Kollade klart på säsong 4 av OTH förut =( Helt klart bästa säsongen hittills.. Bara 5 och 6 kvar, men sen är det slut :/ Borde helt klart göras fler säsonger med One tree hill! =D För det tkr vi om ;) men men..

Syster och systerson är hemma med =) dom stannar till söndag, vilket vi också tkr om ;) hehe.. Emma var ju så vänlig och filmade mig när jag tvättade kossa idag.. Och det skulle jag inte skrivit, för nu fick jag komplex för att jag inte skrivit ngt på mitt projektarbete idag! Kanske borde sätta igång med det snart :S Med tanke på att det ska vara inne på onsdag..

Imorrn, elr idag (beror på hur man ser det), är det dags för Melodifestivalen igen.. Och det börjar bra med Scotts ;) hehe.. Har inte koll på dom andra deltävlingarna riktigt än, men vadå, ska det inte vara en överraskning lite!? Elr är det bara jag som tkr det =P hehe.. Lite roligt är väl ändå att Big big world-Emilia ska göra comeback =) Ska bli interessant och se hur hon låter såhär typ 10 (?) år efter hennes one hit wonder ;) tehe..

Den sjunde februari! Hrm, fy säger jag.. Det var en bra dag, men inte längre :S Men det är ju mitt fel..
Vrf ska allting påminna mig om dg för!? Jag vill kunna släppa dig, men det går bara inte :/ Inte när jag ständigt blir påmind om dig.. Minnena med dig kmr aldrg försvinna, det vet jag! Men jag vill kunna ta fram dom självmant, inte för att man blir påmind om hur det var.. Hur bra vi hade det te.x. För det hade vi, det kan du inte säga ngt annat om!
Jag saknar dig helt enkelt :/

Nehee, nu är det nog ändå dags att sova! Klockan är ju ändå 03.50 ;) hehe..
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3






Vi hade allt! </3

Skit skola!

Vrf måste man gå i skolan för!? Det är ju bara en massa skit med det.. Som detta helvetes jävla projektarbete!! Jag har hur mkt som helst att göra och det ska vara klart om två veckor :S Det skriftliga ska vara klart nästa vecka.. Jag har inte skrivit ngt alls! Detta kmr gå åt fanders =(
Det som ska göras:
- Tvätta
- Klippa (ännu mer)
- Styla
- Visa
- Spela in tal till filmen
Asså detta ska jag göra på två fucking veckor :/ Hur ska detta gå.. Jag har liksom inte tid att vara sjuk nu.. Men iofs, jag hade inte kunnat göra mer om jag var frisk för vi har projekttd imorrn så! Ska se om mamma kanske kan följa med in och kanske hålla kameran elr ngt åt mig imorrn, för då ska det tvättas.. Sen i helgen blir det en massa klppning! Ska fan bli klar nu! Ångrar att jag inte jobbat med det innan =(

Tobbe var snäll och kom förbi med papper till mig idag =) Så jag ska kunna skriva ngt på mitt projekt.. Inte för att jag vill, men jag måste ju!

Nehee, nu ska jag nog börja skriva lite så man kmr ngnstans..
Men vi hööres höörni! =)


Kyss och smek! <3








People always leave! </3

Still sjuuk!

Hjäälp! Håller typ på att hosta ur mig lungorna här!! Elr känns som det iaf :/  Ingen som kan hjälpa mig blir frisk?!

Idag fick jag det konstaterat! Projektets skriftliga del ska vara inne på onsdag :S Och vad har jag att lämna in!? Jo, inte ett schmack!! :/ Detta känns inge bra.. Ibland är det bra att man har kompisar som hjälper en, för Tobbe skulle hämta ett häfte åt mig imorrn så jag kanske kan börja skriva lite.. Jag måste ju ha ngt att lämna in liksom! Så nu vet jag vad jag ska göra hela dagarna :S Skriva skriva skriva!!

Men nu ska jag kolla One tree hill och sen sova! Vill bli frisk nu =(
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3








Du var mitt allt! =(

...

Asså jag säger då det.. Vissa människor är bara för mkt!
Du kan vara inna och kolla på min bdb, men skriver man till dig på msn så svarar du inte! Vrf är det så!? Länkar ju hit från min bdb men det kollar du väl nte ens.. Hade du läst mina bloggar hade du fattat vad jag verkligen känner/kände (?) för dig..
Jag håller faktiskt med Jonas på denna! Du vet inte vad du går miste om.. Your los dude!

Ska fan försöka gå vidare nu, frågan är ju bara hur! :/ Men, vad har man annars vänner till liksom =)

Till mina vänner:
Tack för att ni finns där för mig.. Det betyder så mkt för mig! Jag har alltid ngn att prata med när jag måste och det värmer mig =)
Vill bara att ni ska veta att jag finns där lika mkt för er! Vore det inte för er så hade jag inte klarat mig såhär bra genom förra året.. För det hände så mkt som man var tvungen att ha riktigt goda vänner till, och det har jag =)
Älskar er alla <3


Men nu ska Ida sova, och hoppas på att bli frisk =P
Men vi hööres hörrni! =)



Kyss och smek <3








Du var allt för mig! =(

Sjuuk! =(

Nu ligger jag här hemma sjuk och eländig.. Började iofs redan i fredags, men bröt ut i lördags! Hade ont i hela kroppen och shit.. Sjuk och fyllesjuk på samma gång är ingen rolig kombination ;) jag loovar! Igår låg jag i sängen hela dan, för jag hade typ hög feber och kände mig typ halvdöd.. Men knarkade panodil som gjorde saken lite bättre iaf =)
Idag är det lite bättre och febern har sjunkit =) Så förhoppningsvis så kan jag gå till skolan denna veckan! Det ärså typiskt att jag ska bli sjuk just nu! Har inte vart i skolan på 1 ½ månad, om man inte räknar min praktik där vill säga (a) men då var jag ju bara i lagårn, och i matsalen ibland vill säga men ändå.. Jag saknar min klass =(

Peter fick igång sin lilla skitbil idag med =P han har byggt på en volvo 360 i ett X antal år, och nu har han fått igång den.. Jag har lovat att jag ska få åka med, men han tror inte jag vågar =P haha.. Men där tar han fel, för jag tuffare än han tror ;) Får väl bli nästa vecka då, när vi är på djurparken :/ Suuck, vill inte dit..

Aja, orkar inte skriva mer nu..
Men vi hööres hörrni =)


Kyss och smek <3








People always leave! =(

RSS 2.0