Yey!

Gott nytt år på er folket =D

Om ett par timmar sitter jag i bilen påväg ut till Björn =) Vilket jag tror och hoppas kmr bli vääldigt trevligt! Ville bara säga detta, och imorgon kommer alla detaljer att komma in här på bloggen ;)

Men vi hööres hörrni! =)Kyss och smek! <3
Jag tkr om dig jättemkt! <3

Nyår! =)

Imorrn smäller det, det är nyår imorrn =)
Hoppas man kmr över till Persnäs imorrn, för det skulle vara det ultimata =D hehe.. Men framförallt hoppas jag att få fira med den bästa, och det får jag nog förmodligen göra med =) Jag vill absolut ha det lika askul som förra året, och jag hoppas jag kmr få det!

Mitt nyårslöfte är att jag ska ändra på mig! För det kmr behövas för ett bättre år.. Jag vet att förra året var jättebra, framtill sommaren! Jag och Jenny hade iofs en bra sommar, men detta året hade kunnat bli det bästa ngnsin.. nu blev det inte så och det var mitt fel, det vet jag om! Jag ångrar mig så himla mkt för det jag gjorde, och det vet du om..

För att göra en kort sammanfattning av mitt år så kan man säga såhär:

Det började på bästa tänkbara sätt och fortsatte så.. Jag var den lyckligaste människan på jorden, och jag ville att det skulle vara vi föralltid! Sen kom sommaren och midsommar, och det var då min flopp kom! Jag har aldrig gjort mig själv elr ngn annan så illa som jag gjorde då.. Sommaren fortsatte och jag och Jenny hade världens bästa tid på Vallen, och de dagar det var Björket! Vi jobbade och slet, och sen var det hux flux dags att börja trean..

Denna hösten har gått fort men ändå långsamt på ngt sätt.. Antar att det är för att jag inte har haft dig vid min sida, men jag har ändå klarat mig igenom det! Sen nu under senare delen av året har jag börjat prata mer med dig och till och med fattat tycke för dig.. Jag vet att du vet om det men jag vet inte vad du tkr om det! Och jag litar på Jenny när hon säger det hon sa idag, kanske är det ren vilja men det känslan vill jag inte tappa =)


Jag vill helt klart fira en av årets höjdpunkter med dig, och du har ju sagt att du skulle vilja detsamma! Så vrf inte =) Jag tkr om dig ngt så fruktansvärt mkt.. Och som sagt, det tror jag du vet om =)


Men men, nu ska jag se färdigt på Naked mile som just nu visas på Sexan ;) hehe..

Vi hööres hörrni! =)Kyss och smek <3

Jag tkr om dig så himla mkt! <3


Puust!

Fooortfarande sjuk! Ska man aldrig slippa denna jädra förkylningen :S Fast det börjar ju iofs bli bättre nu iaf, som tur är =)

Tkr dessutom att du borde jobba lite närmare hemma än vad du gör just nu ;) för du är allt bra tråkig när du är däruppe =P Jag vill vara hos dig typ hela tiden, för jag ärså glad när jag är det.. Jag trivs i din närhet helt enkelt =) Och jag hoppas att jag får spendera nyårsafton med dig!

Och här hemma är det ngn idiot som har smällt smällare i typ två veckor elr ngt nu! Och det tkr inte vovven min om =( Kan dom inte hålla sig tills imorrn åtminstone!?

Men men! Vi hööres hörrni =)


Kyss och smek <3

Jag tkr mkt om dig! <3

Fortfarande sjuk!

Sitter här och är fortfarande sjuk! Att man aldrig kan bli frisk.. Fast det börjar ju bli bättre nu som tur är =) 
Idag fick man ju en lockande inbjudan till nyår också.. Får se vad som händer!
Vill helst av allt vara med dig sötnos =)    

Och imorrn vill mamma in till Kalmar och kolla på balklänning till mig.. Som om jag inte hade panik för student och shit innan :S Detta är helt sjukt.. Och så ska man ju ha ngn att gå med på balen! Trodde jag hade det, men nu blir det förmodligen inte så! =( Hoppas dock på att du vill gå med mig nu..   

Aja, ska kolla Mission impossible 3 nu iaf =) 
Men vi hööres hörrni!     

Kyss och smek <3
Jag tkr mkt om dig! <3

Sjuk!

Idag håller jag mig til pyjamasen, för jag känner att jag vill kurera mig lite.. Har vart jätteförkyld i typ en vecka snart!
Och nu har lillasyster blivit sjuk, och mamma känner sig lite småsjuk.. Jag lever i en sjukstuga =P haha.. Men snart är det dags att skita i om man är lite förkyld, för då blir det party iaf ;) Fråganär ju bara vart man ska vara för ngnstans.. Har ju ingen skjuts ngnstans :S Fast det löser sig alltid på ngt sätt =)

Jag vill träffa dig snart! Blir så glad när jag är med dig =)

Men men.. Börjar tröttna på datorn nu =P
Men vi hööres hörrni! =)


Kyss och smek <3
Jag tkr mkt om dig! <3


Faan!!

FAAN!! Jag hatar denna skiten! Alltid händer sånna här saker mig :S Och alltid ska man få reda på saker i efterhand! HATAR sånt =(
Det var iofs skönt att få reda ut saker och ting med dig idag, men det gjorde ta mig fan inte saker lättare att tänka ut.. Tvärtom, det blev bara värre :S Jag har fått en annan att koncentrera mig på, men så länge du känner som du tydligen gör så är det inte så lätt att sluta tänka på dig.. Jag vill hata dig för det, men det går bara inte! Vårat förflutna har för mkt bra stunder.. Jag tkr trots allt fortfarande om dig! Jag trodde jag hade släppt dig, men jag märkte idag att det hade jag tydligen inte gjort.. För hade jag gjort det så hade jag inte reagerat som jag gjorde..
Jag hoppas att det jag fick höra inte är sant, för är det så så vet jag fan inte vad jag ska ta mig åt.. Då har jag gjort alla uppoffringar i onödan =(
Jag vill kunna lägga all min fokus på dig, men det kmr bli svårt när jag vet vad han har sagt till mig.. Och det är synd, för du är en sån underbar kille!

Aja!
Det var Sandra igår iaf! =) Wizex var det som spelade, men man örde ju inte så mkt av dom när man satt inne i discot =P Jag hade en underbar kväll, fram till typ sista timmen :S Men men, det är mitt fel att det blev så från början.. Men det blev rätt bra sen iaf, för jag klagar iaf inte, sen om du gör det vill jag inte veta ;) hehe.. Som jag skrivit här innan, så vill jag hitta ngn som jag kan vara lycklig med.. Och jag tror faktiskt att jag kan vara det med dig =) Det känns bara så bra.. Jag blev glad av det du sa, men det kanske du märkte (a) du blir bara bättre och bättre ju mer vi umgås =) Hoppas du känner detsamma om mig!

Men men.. Börjar tröttna på detta nu, blir bara så deppig av att skriva om detta :S
Men vi hööres hörrni =)


Uppdatering [23:11]
Jag saknar dig, får jag göra det!?
Var bara det jag ville ha sagt =P

Kyss och smek <3
Jag tkr mkt om dig! <3

Juldagen

Idag har jag för det mesta tagit det lugnt.. Släkten har varit här med =) fick en burk med pepparkakor av syster min =P Hon tyckte att jag ska bli lite snällare, hehe!
Ikväll blir det förmodligen Sandra =) Hoppas på att träffa sötnosen!
Men nu ska jag utmana min syster på Singstar ;) hehe!

Uppdaterar förmodligen sen =)Kyss och smek <3


God Jul!

God jul på er allihopa! =) Vet att det kanske är lite sent påtänkt ;) hehe.. Men skitsamma!
Siiter och skriver detta inlägg med en av mina klappar =) Fick nämligen en dator ;) Kmr lägga ut en bild på min bdb, så ni får förmodligen gå in där och kolla om ni vill se..
Har även fått smycken, smyckeshängare, strumpor, hörlurar och en bok med recept på bara kladdkaka ;) haha! Detta har varit en bra jul hittills =) Och imorrn kmr släkten hit med! Det kan ju liksom bara bli succé, för mina kusiner är bara såå bra =D hehe..
Imorrn blir det förmodligen utgång med =) Hoppas på det iaf.. Sandra isf, med massa folk =) Det blir nog en underbar kväll, om man kmr iväg vill säga! Men men..

Jag ska nog knyta mig tror jag!
Men vi höörs säkert snaart igen, med lite mer uppdatering =)


Kyss och smek <3

Du är den bästa jag vet! <3

Jullov!

Jag har fått komma hem nu! =D Har spenderat tid på skolan från måndag till idag! Men det var självförvållat så ;) Har jobbat i stallet och vart duktig faktiskt =) Jag fick jobba dubbelt i fredags med, för My var sjuk så jag tog hennes pass i lagårn =P Så det kmr bli en mkt trevlig lön när den kmr i januari!
Lill ville ge hästarna en julklapp idag =P Så strödde det gjorde hon minsann med råge =D haha.. Gjorde slut på nästan en hel rundbal xD haha.. Det är inte lite halm det ;)
Och jag var jätteklyftig igår med =P haha! Jag lyckades stänga mig själv ute (a) Balkongdörren över köket slog typ igen när jag skulle röka, så det tog en jäädra tid innan jag kom in =P haha.. Alltid jag som lyckas.. Sen tappade jag min tlfn på golvet på balkongen, så baksidan lossnade och flög ner! Men den lyckades jag hitta i mörkret sen iaf ;)

Fick en trevlig dag och kväll med dig i veckan med! Och det är jag glad för =) Även att allt är så komplicerat just nu, så gör du att det känns lite lättare! Du är mitt ljus i mörkret helt enkelt <3
Aja! Ska dra mig nu tror jag.. Men vi hööres hörrni! =)

Kyss och smek <3Jag tkr mkt om dig <3

Splittrad!

Fan! Allt är så jobbigt nu :S Jag vet inte vad jag vill elr vad jag känner längre.. Ska det vara så!? Jag vill bata veta..
Och jag håller med dig! Singellivet är på både gott och ont.. Men mest av allt är det nog på ont =(
Jag börjar tröttna på detta nu :S Jag vill kunna vara säker på vad jag vill, inte gå runt och tänka på allt hela tiden! Varför kan inte jag få vara lycklig för en gångs skull =( För det var länge sen jag var det nu.. Visst, man kanske har haft ngn dag som man var lite glad.. Men jag vill kunna vara lycklig för jämnan! Och jag vet att jag kan bli det med dig, men det kan tydligen inte du.. Är nog dags att gå vidare nu!
FAAAAAN!!! Jag hatar detta livet just nu! ='( Ingen som kan komma och göra mig glad.. Jag skulle kunna göra vad som helst för att kunna åka till dig idag, men det går inte.. Jag vill träffa dig nu på direkten!! Och jag har en känsla av att du känner samma sak, elr det är vad jag hoppas på iaf!

Men men.. Nu har jag klagat färdigt för idag känner jag.. Vi hörs ngn annan dag!

Kyss och smek <3

Gutt sket!

Idag är jag glad! =)
Vi hade lucia på skolan idag och jag var nervös som ett aas!! Så nervös som jag var idag har jag aldrig vart förut.. Men jag var nervös för att jag och Evelina skulle ju sjunga.. Men det gick KANON!! =D Så satans gutt var det! Fast man får ta smällen, i mitt fall höll jag på att svimma (a) benen skakade och jag hade bara lust att blåsa ut mitt ljus och springa därifrån ;) hehe.. Men jag höll ut, stark som jag är =P

Har varit en ganska lugn dag i skolan annars.. Gjort lite som jag ville idag ;) hehe.. Busat med Tobbe en massa =P haha.. Alltid skojj! Och så har jag Äntligen renskrivit manuset till en scen på cabaren! =)

Och jag kom och tänka på en sak idag! Jag vill flytta hemifrån..
Jag kände när jag kom hem efter tre veckor att jag vill inte vara hemma.. Jag trivs liksom inte här längre känns det som! Bara att jag inte vet vart jag skulle bo annars :S Om man skulle flytta till skolan så hade man ändå varit hemma på helgerna, visst det är ju inte samma sak men iaf..

PANIK har jag med.. Elr nästan iaf =P Vecka 2 och 3 ska vi ha praktik, men jag venne vart :S Kanske kan vara hos Peter, men jag venne än! Annars är jag nog på skolan ;) hehe.. Alltid naijs =) I like Ingelstorp <3


Aja, men nu ska jag syssla med annat!

Kyss och smek <3


Update:
Upptäckte nu att Robin Bengtsson och jag har en gemensam kompis!!!! =D Fett coooolt ;) haha..
Men nu ska jag äta varma mackor <3

Pusspuss

Fast!

Sitter fast på skolan!
Känns som att man aldrig kmr härifrån :S Cabare varje kväll fram till nio - tio, sen ska man hem.. Det enda man gör då, det är att lägga sig för att man är helt slut..
Som tur väl är så är cabaren snart slut, och det ska bli skönt på ett sätt men det kmr ju också bli tråkigt att inte ha ngt att göra på kvällarna.. 
Nu är det bara en vecka kvar i skolan ungeför med =P Och det tkr vi om! Sen blir det ett kort jullov, sen praktik i fyra (!) veckor.. Och hur ska man klara sig utan skolan så länge!? För trots allt så trivs jag ju så himlans bra här =)
Jag kom på för ett tag sen att dom flesta av mina bästa och närmaste kompisar har jag faktiskt träffat på Ingelstorp, och hur bäst är inte det!! =D Det gillar vi <3

Snart är det mat och sen är det cabare.. Ska ju hålla på alltför länge, om ni frågar om min åsikt! Jag börjar tröttna på dom här övningarna nu.. Men som sagt, det är snart slut =)Puss och hej <3

Uppdatering:
Jag skulle köpt min Nobelklänning från Asos, har suttit och kollat där nu och blev käär i ett par klänningar! =P Men men, köpt är köpt.. Nästa klänningköp är till Balen =D

Suck!

Tjena hejsan!
Tänkte slänga upp ett inlägg igen =)

Är så trött på allt just nu :S Skönt att det snart är lov iaf =) Så man kan vila upp sig lite.. Om jag inte ska jobba vill säga! Är så mkt i skolan just nu med uppgifter som ska bli klara, cabarén som snart ska visas och luciatåget på fredag! "/ Snart orkar jag bara inte mer känns det som.. Dessutom ska ju projektet vara klart snart :S Iaf den skriftliga delen! Men jag har inte så mkt underlag för det känns det som! Tror att jag borde ta tag i lite saker snart, så jag kan det lugnt över jul iaf!

Helst av allt vill jag bara flytta just nu! Jag trivs så himla mkt med dig i min närhet.. Domma tre veckorna jag har varit hos dig har gått alldeles för snabbt =( Jag vill stanna hos dig..

Hmm..

Ska försöka mig på detta med blogg, får se hur det kmr gå.. Vet inte om den kmr vara så aktiv, men vi får se helt enkelt! =)

Har just nu en psykologi lektion som känns sådär alltså! Men jag har ju aldrig tyckt om analyser sådär himla mkt, så det kanske är därför ;)

Aja, nu har jag ju iaf skrivit ett inlägg, känns bra =P haha..Ha det gutt!

RSS 2.0