Måndag!

Dagen D idag :P hehe.. Har pratat med Ottenby idag, verkar väl sådär! Men typiskt att jag inte får tag i Odensviholm.. Får försöka snart igen!

Match ikväll :D Hemmapremiär för min del! I serien då.. Var ju inte med mot Bodabruk när laget hade hemmapremiär :P Ska piska sönder Lessebo ikväll! Ska försöka göra det utan att få gult ikväll med ;) hehe.. Men runt elva kan ni kollla min andra blogg, för kmr sammanfatta matchen där, eftersom det är träningsbloggen då :)
Adressen är http://idarvidsson.blogg.se/traning
Är rätt pepp nu! :) Hoppas dock det blir bättre väder :/ Blåser föör mkt nu, och hörde talas om regn med.. Vill inte!! Bra väder ska det vara när det nalkas fotboll :)


Aja, snart dags att åka :)
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3 Can't you see, you belog with me! <3 

Söndag!

En helt vanlig söndag i min mening! Men är ju trots allt Mors dag :) Så grattis till min syster och mamma idag!

Gårkvällen var helt sjukt kul! Började med att vi åkte båt ut till Grimskär
(!?) och grillade och så :) Blev lite alkohol därute med.. Sen åkte vi tillbaka till land, och det började gå utför för mig (a) hehe.. Kerstin hade med sig min sprit-flaska! Så den tog väl slut med :P hehe.. Vi drog oss bort till Franska vägen med, och kollade racet :) Träffade på Peter, Elli, Molly och Simon! Trevligt trevligt :) Fick för oss att vi skulle spela fotboll, så vi åkte bort till Funkabo och lirad lite.. Jag fick gräsfläckar på mina byxor xD Det var faktiskt halt i gräset ;) hehe..
Vid elva tiden elr ngt drog folket hem, men för mig var ju kvällen bara barnet ;) haha.. Så jag drog bort till Kenny på förfest :P Sen blev det KM och O'learys resten av kvällen :)
Jag och Simon tog bussen ihop hem till Nybro! Träffade på Lotta med ;) hehe.. Alltid lika
*host*trevligt*host*  haha.. Och när jag kom hem hamnade jag visst hos Rickard en stund :P elr aa, typ 1,5 timme (a) hehe..

Idag mår jag som jag förtjänar, helt klart! :P Har ju iofs bara mig själv att skylla.. Men jag skulle helt klart kunna göra om kvällen asså!
Dagen består av en massa funderande för min skull.. Har så svårt att bestämma mig :/ Båda ställena är såå lockande, men jag kan ju bara välja ett liksom.. Ska ju som sagt försöka ge besked imorrn hur jag ska göra! Men som det ser ut just nu, så lutar det mest åt Ottenby faktiskt :) Men vi får se!


Nehee, ska försöka göra lite nytta tror jag..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3
 Why can't you see, you belong with me! <3 

Fredag!

Och så var dom bara två.. Har minskat ner jobben till två nu iaf! Tackar nej till Virserum, så nu återstår den svååra frågan.. Odensviholm elr Ottenby!? :/ Jag vet ju inte hur länge jag kan vara på ngt av dom.. Så det ställer till en del faktiskt! Och båda är ju lika lockande också.. Samtidigt som Ottenby kanske lockar lite extra pga av alla mina underbara vänner som bor härnere :) Flyttar jag upp till Odensviholm blir det ju liksom 20 mil innan man kmr hem igen.. Är ju inget man åker för en kväll kanske :P hehe..
Är lite jobbiga arbetstider på Odensviholm också.. Jag skulle jobba mellan 14-23 isf :S Fast det är ju en vanesak det med!
Asså jag blir inte klok på detta.. Hur fan ska man göra egentligen!? :( Hjälp mig här!! :P haha..
Tänkte ge besked på måndag elr ngt.. Så kmr ha en del i huvudet i helgen om man säger så :/

Längtar tills imorrn! Kmr bli så naaijs :) Men nästa helg, då jääävlar :D Faan så skojj vi ska ha!
Nästa vecka kmr gå så jäävla långsamt :P haha.. Bara för att man längtar efter ngt! Men men, sånt man får ta :)


Om man skulle ta och göra ngn nytta kanske.. Men vad!? Orkar inte så mkt kan jag lova er :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

Can't you see, you belong with me! <3


Fredag!

En lättnad finns i min kropp just nu! Jag har en lektion kvar på komvux :) Och det är idrott! Men där skulle vi bara ha kul idag typ.. Blir nog antingen kubb elr brännboll :)
Och jag har klarat G i mina kurser :) Känns såå skönt.. Hon vill iofs ha in så många labbrapporter som möjligt innan måndag, men jag får se om jag orkar skriva hela rapporter (a) kanske skickar in halvfärdiga och säger att jag inte hann klart ;) hehe.. Har ju lite för mig i helgen :P

På lördag ska jag kanske in med Kerstin till Media markt :) Titanix och Rebound :D <3 Får ju inte missas.. Sen på kvällen nalkas det grillning och förmodligen lite alkohol :) Kmr bli häärligt! Söndag blir det kanske en lätt löprunda igen! :) Får se hur det blir med det, eftersom det är match på måndag!

Startade en ny blogg igår med :)
http://idarvidsson.blogg.se/traning
Ska ha en träningsblogg tänkte jag! Kul att testa ngt nytt.. Så glöm inte att gå in och kika där ibland :)


Nehee, måste ha ngt i magen känner jag! Blir nog en baguette på statoil elr ngt ;) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3
Can't you see, you belong with me! <3


Torsdag!

Idag har jag vart leedig :) Men har jag vet hemma och tatt det lugnt!? Naaae :P hehe.. Har vart på Ööland av alla ställen ;) har vart på Ottenby och kollat in stället.. Kanske kan få ett jobb där :) Fast vet inte hur länge elr ngt :P

Har tre jobb på ggn nu! Först inga, sen helt plötsligt så har man tre jobb på halsen ;) hehe..
Odensviholm ligger högt upp på listan, dels för att jag vart där på praktik och trivdes asbra :) och dels för att dom är med i ett utvecklingsprojekt åt DeLaval.. Hade vart lite spännande att vara med på faktiskt :) Men minus är att det är vääldigt långt, och jag venne hur länge jag kan få var kvar där.. Först och främst till september, men möjlighet till längre! Där finns det ju dessutom en liten lägenhet som jag kanske kan få hyra under tiden.. Den ligger jättenära gården, så det är jättebra :)
Ottenby verkar jättebra :) Det är närmre och verkar vara bra arbetstider och allt.. Men där vet jag inte hlr hur det blir efter sommaren! Elr med boende för den delen..
Sista jobbet är uppe i Virserum! Det är på två gårdar, så det är 50% på varje gård.. Men det tvekar jag en del på! Mkt pga av att det är två gårdar, och att det är långt!

Jag har en del att tänka på nu mina vänner! Sa till Odensviholm och Virserum att jag skulle höra av mig i slutet på veckan, och det är det ju typ nu så :P Det är snabba ryck som gäller :P Men som det ser ut kmr det stå mellan Ottenby och Odensviholm! Har ni något att säga om detta får ni gärna göra det :P Jag har det inte lätt med detta och sista rycket i skolan asså :/ Uscha!

Och ingen träning blev det ikväll hlr, så blir nog en löprunda rätt snart! Rensa tankarna lite och så :) Kan behövas just nu.. Får se hur det blir :)
Men  vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

Why can't you see, you belong with me! <3

Tisdag!

Ångeeesst! :/
Jag vet inte hur jag ska göra.. Odensviholm eller inte Odensviholm!?
Där vet jag ju dock inte hur länge jag kmr få vara kvar.. Men minst till sept iaf! Men sen då!? Om jag får ngt på Ottenby så är det ju bara i sommar, och då har jag ju ändå skolan i höst och tre år framåt..
Hur ska jag göra!? Det är ändå 20 (!?) mil upp :S Det är en bit.. Det är ungefärs 2,5 timmes bilfärd!! Hur ska detta gå ihop.. Ngn som har några tips!? Kom gärna med dom isf!
Allt har ju vart klart framtills igår :P Jag skulle hitta ngt jobb i sommar, och sen läsa högskola till hösten.. Men så ringer Odensviholm och stör alla mina planer :P Visst jag klagar inte, men iaf! Villebråd.nu ;) Mamma ch pappa säger Odensviholm, eftersom jag kan få förlängt där.. Jag, däremot, är kluven! Gaah! Jag får paniik här :P Uscha! Men ska nog komma på ngn bra lösning på detta med ska ni se :)

Har precis gjort muntligt omprov i biologi, gick perfa :) Tappade vissa ord, men hittade dom igen :P Funderar på att traska hem och sova en stund till ;) Hehe.. hade vart ganska naijs! Är sjukt trött.. Känns som man skulle behöva en dag och sova ut på! Får väl kanske bli på torsdag som det ser ut.. Elr kan inte sova alltför länge, för ska ju till Ottenby då med! Men men, allt löser sig på ngt sätt så! :)

Och om 10 dagar åker jag och Jessica till ön! :D Vi ska hälsa på hos Kerstin över en helg :) Åker på fredag eftermiddag, eftersom att slynan jobbar ;) hehe.. Sen kmr vi hem på söndagkväll! Kmr bli så satans naaaijs <3 Vi tre kan verkligen roa oss på hög nivå ;) hehe.. Blir lite grillning, och en hel del alkohol ska ni se :P hehe.. Kmr sääkert snakka en massa skit och gamla minnen, som vanligt när vi tre träffas! Men det är det som är så häärligt med dom två tjejorna! :)

Denna veckan ska väl även min"framtid" bestämmas.. Elr hur man ska säga! Jessica och Kerstin, ni vet vad som kmr hända, men det är bara ni med :) Elr aa, personen i fråga också! Ni som känner mig vet definitivt vem jag pratar om dessutom (a) hehe..
Behöver jag säga mer än att
I'm head over heels for you :)

Nehee, ska väl påbörja min promenad hemåt tror jag.. Så man kmr hem ngn ggn idag ;)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

 Magen, hjärnan och hjärtat säger samma sak!   Jag är lycklig! <3


Måndag!

Ny vecka, med nya händelser :)
Helgen var braa :) Var i Borgholm på cruisingen i lördags, åkte runt lite med Jessicas syster :P hehe.. Var faktiskt tom med nykter, men hade match igår så då ville jag ju vara pigg!
Matchen finns inte så mkt att säga om (a) Domaren var urkass, målen vill helt enkelt inte trilla in, vi spelar halvbra i 90 min! Vad mer kan jag säga!? Fixade säsongens första gula (a) hehe.. Gav igen lite bara.. Synd bara att Norra Tång har dålig baland ;) hehe.. Men det kortet var nog det enda rätta domaren dömde i den matchen! Seriöst, vrf får en sån dömma!? Jag vet inte vad jag ska säga.. Så dålig var han :S Men men, nu är det bara att se framemot Lessebo-matchen hemma nästa måndag :)

Haft muntligt prov i skolan, gick väl ganska bra tror jag :) Sen har jag prov imorrn, på onsdag och torsdag :P Sista racet nu..
Fick reda på att jag har fått en möjlighet till ett jobb idag med :D På min gamla praktikplats - Odensviholm mjölk :) Där trivdes jag så himla bra, så det känns kul att dom kan tänka sig att anställa mig.. Dock är det bara juli - sept men det är ett jobb! Sen fanns det möjlighet till förlängt också :) Känns bra!
Ska ju dock ner till Ottenby på torsdag.. Men Stefan
(På Odensvi) förstod mig att jag hellre tar ett närmre.. Det ligger ju faktiskt utanför Gamleby, så det är ju en bit dit! Men vi får se vad som händer :)
Men som sagt känns bra att det har flytit på lite nu :)


Ska nog få ngt i magen, och sen göra lite mer teori tror jag.. Börjar tröttna på det nu :/
Men vi hööre hörrni! :)
Kyss och smek! <3 Hjärtat, hjärnan och magen säger samma sak!  Jag är lycklig! :) <3

Fredag!

Fredag igen, men vad gör man!? Joo, sitter hemma i soffan :) Ganska gutt det med.. Blir nog lugnt öht i helgen! Inget direkt inplanerat, förutom match på söndag och pizza med mamma imorrn :P hehe.. Kanske blir en sväng till Borgholm imorrn kväll, på cruisingen :) Beror väl lite på..

Idag har jag iaf vart duktig.. Trots att jag var trött som ett svin efter nattens helvetes väder, så drog jag mig upp ur sängen och cyklade till skolan :) Hade en lyckad friidrottslektion, och cyklade hem igen.. Slängde mig i duschen när jag kom hem, och tänkte utsätta min kropp för lite solljus! Men då började det självklart regna igen :/ Så stannade inne hela dan istället..
Nu ikväll har jag vart inne i Kalmar och spelat Lasergame med min systers kompisar, och hon såklart :P hehe.. Känns som att det blir lite träningsvärk imorrn (a) stretchade inte efter idrotten, så känner mig lite stel nu :P Men men, bara mit eget fel.. Kmr bli gutt och spela match med träningsvärk på söndag ;) hehe..

Ringde lite samtal ang eventuella jobb idag med :) Fick ett pos besked iaf! Sen kanske jag ska på studiebesök på ett ställe i veckan! Känns bra :) Hoppas det löser sig bara.. Vill inte gå sysslolös i sommar! Men jag hlr tummarna :)
Vet inte hur mkt jobb jag sökt, men fått nej ifrån! Börjar tappa lusten till det där nu.. Men men, bara att hålla i och fortsätta söka! Så just nu ser det ut som det blir högskola till hösten.. Men får jag ett jobb, så tar jag ju självklart det istället :P Men men, som sagt! Får hoppas på ett jobb.. Elr ngt (a) hehe..


Inte ett jättekul inlägg kanske, men ville väl mest skriva av mig lite :P hehe.. Blir sängen när jag sett klart på Jerry Maguire tror jag! Känns så.. Sov typ 6 timmar elr ngt inatt, och för mig är det lite! Men har ju ingen tid att passa imorrn direkt så :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3
 Hjärtat och magen säger samma sak!  Jag är lycklig! <3

Torsdag!

Ett helt år sen!
Sålänge sen är det vi tog studenten nu! :/ Känns nästan som igår.. Dagar som dessa saknar man klassen ngt sjukt! Sägs om en klassträff flickor och pojkar!? :) Kanske inte så många D06'are som läser min blogg, men iaf :P hehe..
Hoppas att årskull -07 har lika mkt tur med vädret som vi haft alla andra år :) Det är sjukt att det redan gått ett år, jag kan inte släppa det helt enkelt.. Kanske dra på mössan för att återväcka gamla minnen ;) hehe..

Sitter iaf i skolan nu.. Skrev kemiprov på fm, och ska snart skriva biologi prov med! Kul att man kmr på kvällen innan att man ska skriva prov :/ Men jag har haft så mkt annat att tänka på den senaste veckan, så har inte haft en tanke på att jag kanske ska ha prov snart (a)
Det har vart läger för F-96 och labbrapporter i mitt huvud istället för prov :P Och på tal om labbrapporter.. Dom är ju inte klara på långa vägar! Skulle vart inne igår :S Men får väl skriva det sista ikväll innan träningen helt enkelt..Får nog springa iväg till min lektion nu, så jag kmr rätt (a) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
Huvudet, hjärtat och magen säger samma sak! Jag är lycklig <3


Torsdag, kanske fredag!

Har väl kanske inte hänt så jättemkt sen i måndags :P Var på exkursion på Stensö med biologin i tisdags.. Samlade in vattenprov och sånt skojj! Fick en roligare dag än jag trodde :) Och maten på Stensötorpet var ju inte hlr helt fel kan jag ju lova ;) hehe..

Ondagen skulle jag skrivit prov, men råkade kolla fel på tiden :P så missade det! (a) Och på kvällen var det utgång med världens bästa Kristin Johansson :) <3 Var nog den bästa kvällen på länge.. Synd bara att det dröjer typ 5 mån innan vi kmr tillbaka till Sandra! Vi kmr sakna stället :P

Idag har jag inte gjort många knop :P jag och Eddie tog mf:en till Juventus och hämtade upp lite mat :P sen har jag tvättat.. Det enda nödvändiga jag gjort idag (a) Men har däremot har jag haft världens mysigaste och trevligaste kvällen på vääldigt länge.. Och jag säger er kära läsare, att magen, hjärnan och hjärtat säger samma sak :)
Jag är såå lycklig! <3
Asså gud, jag har trillat dit totalt :) Men kanske ska vara lite på min vakt.. Elr jag venne :S Lite jobbigt läge! Men jag är head over heels for you :) Som sagt, jag är såå lycklig!

Imorrn åker jag till Växjö och Gabbe för att på lördag åka till Moheda :) I helgen är det uttagningsläger för F-96, och jag är en av tränarna! Ska bli såå skojj :)
Fast jag måste erkänna att jag ångrar lite att jag tackat ja (a) men det är mitt eget fel.. Jag ska göra denna helgen till en TOPPENHELG :D hehe..
Fast nu ska jag sova, så jag hinner med allt jag ska imorrn :)
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3

I'm head over heels for you! <3


Måndag!

Sitter i skolan och ska snart ha lite biologi lektion..

Helgen har vart fullbokad och helt wunderbar! :)
I fredags hände väl kanske inte så mkt när jag tänker efter (a) Var hos Linus och Tina en stund på kvällen..
Men på lördagen var det rulle full hela dan då Petra hade konfirmation :P hjälpte mamma med lite mat på morgonen innan jag gjorde ett ryck på en sisådär 20 innan det var dags att åka till kyrkan.. Väl hemma hamnade jag på ngt konstigt sätt i köket :P på ngt sätt hamnar jag alltid där.. Men som min kära kusin sa: Det är ju där ni ska vara ;) haha.. Kanske är så, vad vet jag :P
Men iaf så begav sig släkten hem vid tre-halv fyra ungefär.. Och då var det upp och byta om och fräscha till sig lite innan det var dags att dra in till Kalmar med Kerstin och Karin och lite annat folk :) Hade så jääkla skojj! Och nu peppar vi om till onsdag :D Och jag som skulle ha en lugn kväll, det sket sig lite med den saken (a) haha..
På söndagen var det 3 års kalas inne i Norrliden hos min syster :) sen hade jag finbesök på kvällen! Tack så mkt för en helt otroligt mysig kväll! :)

Veckan som kmr ser ut som följer: Idag ska jag plugga till provet på onsdag.. Imorrn är det exkursion till Stensö och seriepremiär borta mot Vissefjärda :) Onsdag är det som sagt prov, och Kerstin kmr till mig för vi ska på säsongsavslutningen på Sandra :D <3 Torsdag ska jag vara trött och bakfull ;) haha.. Kanske besök :) På fredagen ska jag packa en massa, för lördag och söndag ska jag spendera som tränare på Uttagningsläger i Moheda för F-96 :)
Kmr bli en jädrigt bra vecka känner jag på mig :)


Nu är det dags att ta tag i skolan igen och bege mit bort till Åkrahäll där dagens lektion ska vara..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

You make my head spin and my heart beat! <3


Onsdag!

Grattis till Joel idag :D

Har inte gjort många knop varken igår elr idag :P Var med mamma på stan en stund idag.. Och igår tränade jag! Har egentligen mkt att göra, men inte fan tar man tag i det :/ Och det hatar jag mig själv för!

Och idag skulle jag skrivit prov, men ingen omprovstid! Så då blev jag lite sur på mig själv.. Och som om inte det var nog så tog min foundation nästan slut :P Dagens I-lands problem liksom xD haha.. Får se till att fixa det, typ imorrn :P Kan inte gå runt som ett lik på Petras konfimation på lördag :P haha.. Men men!

Bara två dgr kvar i skolan, sen är det helg igen! :) Och då är det fullt upp..
Petra har som sagt konfimation på lördag, och Ingelstorp har sin bal.. Så blir nog en sväng in till stan på lördagkväll :) Tappe fyller 3 år också!
På söndag ska vi på 3-års kalas :) och kanske träna om jag hinner, för det blir väl besök med hoppas jag på ;) är dansavslutningen på kvällen med, men jag hoppas den för jag kmr ha annat för mig då som sagt.. Elr jag hoppas på det iaf :)

Jag svävar fan fortfarande på moln! Så jävla underbart :) Haft trevliga konversationer med tre människor dom senaste dagarna! Och dom tre borde veta vilka :P hehe.. Jag är bara så glaaad :D Minns inte när jag var såhär glad sist! :) Åååh!!


Aja, men nu ska jag väl snart umgås med Linus och Tina tror jag :)
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3


You make my head spin! <3

Måndag!

Vad ska jag säga!? Mer än att hela helgen vart fucking aaawesome :D Fast det hade nog vart bättre om Kerstin den lilla slynan hade vart med ;) hehe..
Jag hade svinkul :) Och hade natten bara varat några timmar till så hade det vart ännu bättre! Asså seriöst, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva! Är helt upprymd typ :P Jag vet inte ens om rätt person kmr läsa detta, men det lär väl märkas :)

Men iaf! Vi kan väl försöka sammanfatta helgen lite iaf :)
Fredagen började med skola till tolv tiden! Sen blev jag super stressad när jag kom hem :P Men det enda jag behövde fixa var mat, packa och duscha och det :) vid kvart över fyra var allt klart, och jag hann tom sätta på mig lösnaglar!
Björn och Jessica hämtade mig typ fem, så var uppe hos Jonas vid sextiden elr ngt.. Det var det vanliga med mat och alkohol innan vi spelade lite brännboll :P haha.. Och det gick ju som det gick! Sen vare inga mer påhitt den kvällen :)
Visst, ingen fest utan missöden! Men det skiter jag i, och förtränger för jag vill minnas allt det bra som hände :) Och det gör jag! Svårsmält är det också :)

Dan efter var såklart ingen spec pigg :P Dom flesta gick runt och såg ut som zombies :) hehe.. Men efter ett tlfn-samtal så kom pizzabudet Niclas :P och den maten var efterlängtad.. Blev iofs ingen pizza, utan gyrostallrik :) Men det var gutt det med..
Jag och Annika spenderade typ en timme nästan ute på Jonas balkong :P Satt och snakkade skit! Alltid lika trevligt.. När vi kom in igen så var det Toy story på teven, men jag la mig på golvet istället :P Det var ganska bekvämt faktiskt! Men när den var slut så gick bilen tillbaka hem till Nybro :)
Bestämde mig för att dra iväg till min morbrors 60 års kalas, så var där typ ngn timme! Det var skitdrygt :P haha.. Men god tårta :P När jag kom hem därifrån var det bara att sätta sig på cykeln för att inhandla cola och chips :P Det är ju välbehöveligt dan efter! Sen satte jag igång Den gröna milen och somnade :P haha..

Igår gjorde jag verkligen inte ett sket :P Men ganska gutt.. Simon kom och hämtade mig för en promenad på kvällen, det var allt :) Men idag är det hans fel att jag har feta blåsor på mina lilltår :P Den ena värsta feta blodblåsan! Så tack så mkt Simon, du tyckte jag kunde behöva det elr ;) hehe..


Denna helgen har vart den bästa pålänge! :) Och jag hoppas att det kmr fler sånna! Men som sagt, jag vet verkligen inte vad jag ska säga! Är för glad och upprymd för att komma på några ord :) Men jag hoppas och tror att du vet jag tkr och känner!


Tror det är dags att ta tag i pluggandet, så det händer ngt innan träningen :P Mat måste jag ha med, får väl laga mig ngt lite kvickt!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 I think i'm falling in love! <3 

RSS 2.0