Fredag!

Tjohoo!
Idag har jag som vanligt inte gjort ett piss! :/ Skulle gjort teori och fört över pengar till körskolan, men inte blev det ngt av det inte.. Vad ska jag vara så jäädra lat för!? :S

Imorrn är det iaf utgång som gäller :D Bowling och grejjer på Harrys! Hoppas på en mkt trevlig kväll.. Och får hoppas att det inte blir alltför hårt ;) haha..
På söndag är det biodags :D Och jag är mkt glaad! :P hehe.. men jag kmr inte skriva vrf ;) hehe.. Det får ni kanske reda på efter bion på söndag ;) men bara Kaanske :P

Var på Lindex igår och köpte mig en ny outfit tills imorrn :)




Nehee, blir nog kanske att kolla en film elr ngt innan sängen kallar! Ska peppa tills imorrn med ;) hehe..
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3












Börjar nog bli lite mer säker! :)

Onsdag!

Tråkigt liv jag har! Har typ aldrig ngt att skriva om :P haha.. Såå, vad har hänt den senaste veckan!?

I fredags var det en liten kort lektion i skolan.. Sen hände det inte så mkt den dagen! :P haha..
Lördagen var det full rulle hela dan! Först var det lite städning innan jag vart tvungen att sticka ner till station för att hämta Kristin :) Sen var det bara sista städningen, elr finslipen kvar.. Senare kom Jessica! Även Malin, som var lite av dagens huvudperson :P hehe.. Hon jobbar på Mary-Kay och skulle ha hudvårdskonsultation med oss :) Det var mkt trevligt..
Efter den var det massa prat och vi åt lite! Sen började alkoholen förtäras ;) hehe.. Det blev lite Sing-Star också :P Åkte med mamma och pappa ner till station för att åka in till Sandra lite senare :) Den kvällen var helt jävla galen :P haha.. Hade sjukt roligt och behövde verkligen den kvällen!
Dan efter var jag och Kerstin lite döda :P hehe.. Elr aa, jag var iaf (a)
Vid tre halv fyra åkte vi in till Kalmar och lämnde Kristin, sen fortsatte jag och pappa upp till Rockneby för att hämta Petra hos Timmy..

Måndagen bestod av skola och träning! Blev lite stressigt :P hehe.. Var hemma typ lite innan fem, och bussen till Trekanten skulle gå vid kvart över sex! Hade ungefär en timme på mig att käka och byta om innan jag var tvungen att dra till station.. Men jag hann iaf ;) hehe.. Men som sagt, stressigt var det!
Igår var det lite skola, sen var det dags att besöka Ingelstorp! :D Åkte dit med Jannice, vilket var trevligt! :) Pratade lite med Kerstin, och dom nere i lagårn! Ska gå anställningsintyg därifrån väldigt snart :) Bättre sent än aldrig :P haha.. Christer skulle fixa det åt mig ;)
Kallt så in i hel hela dan med :/ Höll typ på att frysa ihjäl när jag cyklade hem kändes det som :P

Idag var jag på ett snabbtmöte på AF, sen var jag och beställde tid hos Unisax för klippning och färgning nästa vecka :D Så nu ska vi få ordning på kalufsen som kallas frisyr :P haha..

Imorrn är det skola, sen inget inplanerat! På fredag är det lite skola igen tror jag.. Sen är det nog Chili på kvällen! Våga vägra sommaren då :) Billys spelar! Ett Gyllene Tider coverband.. Riktigt duktiga är dom! Ni som brukar åka ner till Bergkvara på Vattenfestivalen borde ha hört dom ;) hehe.. På lördag är det dags att "fira" att Karin kmr hem på ett litet besök! Blir tydligen bowling, sen puben :) Hoppas på en trevlig kväll!

Nästa vecka börjar uteträningen, samt ett styrkepass i veckan! Måndagar blir det styrka + teori inomhus! Tisdag och torsdag blir det fotboll utomhus.. Ska nog bli bra! Har inte kmr på vad jag ska ha på mig under uteträningen :P haha.. Men det kmr nog lösa sig det med :)


Känner att det börjar bli dags för sängen nu! Så man orkar upp imorrn med..
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3











Snälla, kan ngn berätta för mig hur jag ska göra! :/

Mahaha!

Haha, kom på att jag glömde skriva en sak xD
Jag, Emelie, Linda och Angelica var på Chili i lördags.. Vi började kvällen hemma hos Emelie! Och när vi var ute på hennes balkong så blev vi vittnen till en MKT möjlig avsugning xD haha! Helt sjukt :P
Upplyst i hela rummet och persiennerna uppdragna! Vrf gör man ngt sånt när man veet att folk kan kolla in :P haha..
Efter en stund gick dom nog förmodligen in i sovrummet! För dom försvann :P haha..

Tyckte det var en kul historia som ni kunde få ta del av :)


Kvällen på Chili var för övrigt väldigt lyckad! :) Tack flickor <3

Torsdag!

Hopp torsdag igen då :P
Har börjat skolan "på riktigt" nu.. Har haft lektioner hela veckan! Det flyter väl på bra, bara matten som är jobbig.. Men jag visste att det skulle vara så! Bara att kämpa på med den också! Den kursen som kmr bli lättast är väl biologi b :P Det är ganska mkt repetition från mikrobiologin jag läste på Ingelstorp!
Men som sagt! Bara att kämpa på så ska detta nog gå finfint :)

Imorrn händer det grejjer vetni :P Imorrn ska jag åka och kolla på ett eventuellt jobb! Ska ner till Påboda, som ligger mellan Söderåkra och Torsås.. Hoppas på det bästa :) Väntar även svar från ett annat jobb! Jag vill jobba och flytta just nu, allt jag vill ;) hehe.. I Påboda var det tillträde i mitten av mars tror jag han sa.. Och tillsdess ska jag ha mitt körkort också!

Påtal om körkortet då :P Måste bara komma ifatt med teorin, annars är det i princip klart tror jag! Känns hur jädra gutt som helst måste jag säga :) Och på tiden om inte annat ;) Och bara för att jag skrev om det så kom jag på att jag kanske skulle ta och göra lite teori (a) hehe..

På lördag kmr Kerstin, Jessica och Tina hit :) Jag ska vara värdinna för en hudvårdskonsultation! Kmr bli naijs :) Sen blir det pizza och förmodligen bowling innan jag, Jessica och Kerstin ska in till Sandra :D Black Jack och Zekes som står på schemat! Sen ska faktiskt Krestin nana över hos mig.. Känner på mig att det inte kmr bli jättemkt sova den natten :P haha.. Men men!


Aja, teori var det :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3











Hur ska jag göra!?

Torsdag!

                                      



                           




Har än en ggn drömt mig bort på Nellys hemsida bland alla underbara klänningar! Blir så himla kär bara man kollar på dom.. Synd man inte är rik :P

Hade min första lektion i skolan idag :P Matte b! Såå typiskt att man ska börja med det också.. Aja, skitsamma! Är ledig imorrn med :P haha.. Sen är det matte på måndag! Läge att hämta ut en bok då kanske :P om det finns ngn kvar! Annars blir det att köpa en billigt :)

Träningen igår gick bra :) Och ryggen samarbetade näästan hela träningen! Så det är positivt.. Nu är snart inomhusträningarna slut också! Börja träna utomhus i Smedby i februari, och då blir det tre dgr i veckan också :) kmr nog ge bra resultat! Ska få träningsställ snart med :) Testa ut dom på måndag.. Då ska vi få kolla på ett ev nytt matchställ också :) Känns som att det blir en bra säsong iår!

Ska kolla klart på Den där Mary nu ;) bloggar väl ngn annan ggn!
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3










Hur ska jag göra!?

Tisdag!

Hopp! Två första dagarna avklarade i skolan.. Iofs har dom inte vart jobbiga, då det bara har vart info typ :P hehe.. Imorrn är jag leedig :) Och på torsdag är första dagen med lektioner.. Men det ska nog gå bra hoppas jag!

Har vart inne och fyllt i min tatuering också! Tror att han kan ha gjort ngt med min axel, för den gör ont :S Men men, det sved mer idag iaf :P hehe.. Elr jag tror det iaf, kmr inte riktigt ihåg hur ont det gjorde sist! Men nu är den helt fix, så nu är det bara att spara in pengar till nästa ;) haha.. För jag är jättesugen nu! Blir House of pain då med skulle jag tro.. Tkr dom är bra!

Träning imorrn med, får se hur det kmr gå! Tror jag trivs mer på konstgräset vi har på måndagar.. Har gått bättre dom två träningarna, men bara att göra det bästa av situationen.. Om jag fattat saken rätt så ska vi lämna hallen i februari och gå på och börja träna ute! Tkr det känns lite kallt :P men vafan, man är väl viking ;) hehe.. Ska dela med herrarna på lördagar tror jag (a) hehe..

Ska nog slänga ngt i magen och sen sova! Måste vända tillbaka dygnet nu :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3












Du tar mer och mer av mitt hjärta! :S

Söndag!

Sitter i soffan med datorn i knäet efter två mkt trevliga dagar i ishallen här hemma i Nybro :)
Helgen kunde inte avslutats på ett bättre sätt än vinst för Trekantens herrar i Nybro open! Efter två nervkrävande matcher så stod som tillslut som vinnare, efter att ha gett Nickebo storpisk med 6-1 i finalen ;) hehe..
Medans jag satt i ishallen så var det iväg ett lag och representerade Trekanten i Persnäs.. Vårt lag ställde upp i PAIF-cupen! Resultatet blev tyvärr inte det bästa denna ggn hlr, men vi kmr! Ta det bara lugnt.. Vi tar våran tid ;) haha..

Igår var vi i Rockneby och hälsade på Mats och Ingela.. Blev lite skridsko åkning :) Har inte gjort det sen åttan elr ngt :P haha.. Men det gick ju som det gick! Ryggen känns inge bra idag ska jag lova er :( Men jag överlever!

Imorrn är det träning som gäller! Måste börja ta tag i träningen nu.. Annars kmr jag aldrig framåt! Och om det blir en cup i Rälla, då ska jag fan i mig vara med! Så är det bara.. Men imorrn får det nog bli att ta att lite lugnt, beror på hur ryggen känns och så :) Men det ska nog gå..

Börjar skolan imorrn med :) Ska bli trevligt att få ngt att göra om dagarna, och vrf inte plugga :P får hoppas på att det går vägen också.. Och hoppas på att jag får jobb, så jag kan ta lite på distans :) Fick besked från Ottenby idag på tal om jobb, och det fick jag inte :( Så nu står mitt hopp hos bonnen i Hörninge! Jag vill jag vill jag vill jobba!
Men men, det får gå som det går :P

Nu vankas det mat, ska bli gutt! :P
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3












Du är för söt! :)

Torsdag!

Jahaa, ännu en dag till ända!
Kunde inte somna inatt, så det dröjde framåt till sju tiden innan jag kunde somna :S Inte kul alls! Så blev inte mkt gjort idag kan jag lova er.. Enda jag gjort är att träna ikväll, men det blev lite sisådär det med!
För det första så hade jag noll balans :S Och för det andra kände jag mig lika vilsen som vanligt! Detta var en av dom viktigaste träningarna i vinter, och jag sumpar det! Vi hade nämligen uttagningsträning till cupen på söndag, men jag fick ju inte vara med :( var nog inte bara jag och Tina som trodde jag skulle få vara med.. Men men, kanske lika bra med tanke på att jag fick ganska ont i ryggen på träningen! Men klart man vill spela liksom.. Aja, då kan vi kolla finalerna i Nybro open på söndag istället :P Om man inte åker med upp vill säga! Får se hur jag gör helt enkelt..
Och nu börjar det märkas på kroppen att man spelar :P haha.. Har fått lite brännmärken på knäna (a) Men men, så blir det när man engegerar sig :P hehe..

Imorrn är det Kalmarrundan på körskolan som gäller! Kmr vara borta så gott som hela dan tror jag, men har ju tlfn med mig så svarar när jag kan :) Känns skönt att man inte har mkt kvar nu iaf! Ska bara hinna ikapp med teorin med, för just nu är det bara den som måste göras! Får jobba stenhårt med den nu innan skolan börjar..

Och då kom vi in på nästa punkt :P
Ska se om jag hinner ner till komvux imorrn efter vi har gjort Kalmarrundan! Ska hämta mitt schema, och kolla om jag måste dit på måndag :P för det var ngn introduktion då, men kanske skiter i den jag venne! Men tisdag blir det några timmar därnere när man ska gå på introduktion för kurserna jag ska läsa..
Har nästan lite ångest över att man redan ska börja plugga igen, men det kmr kännas bra tillslut :) Hoppas jag (a)
Blev lite deprimerad idag med när man än en ggn inser att man ska inte tillbaka till Ingelstorp efter jul och nyår :S Men men, får åka dit och festa med folket snart :P hehe..

Och snart får man besked om jobb man sökt också :) Ett jobb skulle tillsätta tjänsten i vecka 3, och det andra vet jag inte! Men jag hoppas det blir väldigt snart :P Tänkte faktiskt höra på komvux om man kan läsa på distans, så kan jag jobba samtidigt! Hoppas på det.. Annars vet jag inte hur jag ska göra! Men det är ett senare problem..


Nehee, nu ska jag ta och slänga mig i sängen!
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3







Jag vill inte sluta hoppas!

Jahopp!

Måndag igen och ikväll är det träning! :) Ska gå på "konstgräset" i Brännahallen i Kalmar.. Vet inte ens vart det ligger, men det märker vi! Som tur är åker jag med Emma ochTrasan dit så :) På söndag spelar vi PAIF cupen i Persnäs! Så bor ni nära får ni gärna komma och kolla :) Vi ska regera ;) hehe.. Ska väl iaf gå lite bättre än i Mörbylånga (a) hehe.. Men iaf!

Grattis till Tedde idag med! :) Fyller år gör han :P hehe.. Så skynda er och gratta han så ni inte glömmer det, han kanske blir ledsen då ;)

Hade en gratis körlektion idag med :) Eftersom Marita glömt bort mig förra veckan så fick den idag istället.. Och meningen var att jag skulle gjort teori när jag kom hem, men det blidde inte riktigt så (a) hehe.. Men får se om jag kanske tar tag i det nu en stund innan träningen..

Nybro open nu i helgen med! :) Ska dit och kolla när Länsturneringen är tänkte jag.. Trekantens herrar spelar ju :P hehe.. Måste ju engegera sig lite ;) Får se om ja får med mig Emma dit kanske! Fast dom ska säkert dit iaf! Funderar på att kolla damturneringen också.. Kolla motståndet, och vad man missade och slapp förra säsongen! Får se vad som händer :)


Imorrn är det Sandra som är planerna för kvällen :) Skiter det sig där så blir det väl förmodligen O'learys elr ngt istället! Ska bara tjata på Kerstin så hon masar sig till fastlandet och super med mig :P hehe.. Hoppas på en trevlig helg :)




Nehee, nu ska tänka på teorin, kanske göra ngt också :P
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











Ouh, så mysig du är! :)

Allt är åt helvete!

Jag som trodde att 2010 skulle bli bra, men med denna starten så vettifan asså! :S
Av domma tre dagarna som gått så har en halv vart bra! Elr typ max 6 timmar..
Hemma får man ju ingen uppskattning för fem öre, bara en jävla massa tjat och gnat hela tiden! Är det så konstigt att man vill flytta härifrån då elr!? Ingen som har ett boende och jobb till mig!? Är mer sugen på detta än ngnsin nu kan jag säga.. Men det kmr väl aldrig häda det hlr! Jag är dömd att leva olycklig :(
Och planerna för trettonhelgen går väl i stöpet också kan jag tänka mig! Det skulle ju inte förvåna mig ett enda jävla dugg! :/ Men får hoppas det löser sig på ngt sätt..

Men iaf!
Nyåret firades uppe hos Jonas i Gelebo :) Hade en mkt trevlig kväll, men trevligt folk, god mat och god dricka! Hade nog inte kunna fira det på ett bättre sätt! Och det slutade väl ganska bra också (a) men den lilla hemligheten hlr jag för mig själv :P hehe..
Pratade med en mkt trevlig pojk också! :) Det samtalet gjorde mig glad, det kan jag lova er!
Dan efter så kom vi hemåt vid sisådär halv sjutiden! :) Då hade dagen bestått av tv och bakfyllemat ;) hehe.. Var sjukt seg hela den dan kan jag lova er!

Igår var jag fortfarande seg! Men framåt eftermiddagen så märkte jag att jag blidde lite sugen på en utgång, lite sådär halvspontant :P Så jag fick med mig Henke, Märtha och Elinau ut! :) Sen kom även Jonas efter en stund.. Satt och pratade hela kvällen inne på O'learys! Det var väldigt trevligt.. Sen kom Eddie in en stund innan det stängde!
Jag hade en mkt trevlig kväll, som behövdes! Och den slutade på ett ganska så perfekt sätt tkr jag (a) men det ska vi inte prata högt om här..

Idag vaknade jag med lite smått huvudvärk (a) hehe.. Och axeln som fortfarande gör on! Jag vettifan vad jag gjort hlr, men det går nog över snart :P Får hoppas att fortsättningen på året blir mkt bättre och att jag lyckas med det jag sagt jag ska göra..

Nu ska jag hitta på ngt annat att göra! Typ gå och dö elr ngt :S
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3










Ska känslorna spela mig ett spratt ännu en gång!? :/

RSS 2.0