Tisdag!

Hopp, då vart April-månads höjdpunkter avklarade!
Gotland på träningsläger, Seriepremiär, och så klart - jag har fyllt år :)

Som jag skrivit innan så var Gotland helt awesome! :D Hade svinkul med grymt mkt skratt och en del fotboll! Precis som ett träningsläger ska vara..

Seriepremiären skedde ikväll! Och även att vi hade 80% bollövertag så får vi inte in den jäveln i mål!! Men vi gjorde en toppenmatch iaf.. Hoppas bara att detta hlr i sig tills nästa match med :)
Och jag har dessutom gjort det mesta på plan idag.. Spelade yttermitt, forward, ytterback och mitt mitt ;) hehe.. Men inte utredde jag mkt mer för det! Visst, jag gjorde personligen en ganska bra match också.. Fast jag veet att jag kan bättre! Bara att släppa dagens match och göra det bättre nästa match :)

Påskhelgen har ju avklarats också! Den firade jag med Mattias släkt :P hehe.. Massa mat både lördag och söndag :) Men gott gott gott vare iaf, så det vart inte fel (y)
Lördagen var vi hos hans mamma på Öland, för Micke har fyllt år.. Så då käkade vi typ grillbuffé med kyckling, fläskfilé och fläskkarre (?) :) Till det fick vi en sallad, potatisgratäng och en asgod pastasallad! Sjukt mätt blev jag :P sen så vart det ju självklart tårta till efterrätt ;)
Söndagen vart det kalas igen! Hans pappa som fyllde år :P så då var vi ute i Lindsdal hos hans farfar pch farmor på påskmiddag/påskbord! Blev typ äckligt mätt igen (a) hehe.. Och så självklart tårta till efterrätt ;)
Drack ju vin till maten också, så börjad dricka vid ett typ.. Så när vi kom hem runt fem så kände vi för att gå ut elr ngt :P så det gjorde vi! Gick och satte oss på Krögers ett tag.. Sen kom Sonberg och Gefors en stund med :) En mkt trevlig påskhelg som avslutades på ett kanonvis faktiskt!

Men nu gäller det att börja träna på allvar igen.. Nu när jag kan köra för fullt igen :D Så jäkla underbart äre! Så blir nog kanske ngn löprunda i veckan, och nästa vecka blire nog Malkars tror jag :) Känns vääldigt bra måste jag säga.. Saknat träningen en del (y)
Fast nu ska jag lyssna lite på Gerts värld innan jag somnar in för inatt :)
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


 Mattias Thunberg - Du anar inte hur mkt du betyder för mig! <3 


Lördag!

Gotland är fuckin' awesome :D Ni som inte är här missar ngt vill jag lova.. Iofs äre ju bara VIP i Trekantens damlag, men vafan :P hehe..

Första dagen var ganska chill! Och inte så mkt träning för min del, eftersom Trasan stängde av mig och Annie ifrån em träningen :P Fråga mig inte vrf, för jag har inte den blekaste om det.. Blev lite "löpning" för oss (a) hähä..
I em väntar träningsmatch mot Stenkyrka IF! Ett nystartat ungt lag här på Gotland.. Får se hur det går! Och hur pigg jag hlr mig! Kunde iaf träna hela morgonpasset idag (y) Alltid ngt liksom.. Så kanske är påväg att få tillbaka mitt normala blodvärde igen! Det hade vart awesome :D

Saknar dock Mattias.. Bara tanken på att jag får träffa honom på måndag, gör att tiden går alldeles för långsamt! Vill ta vara på tiden vi har med laget, men samtidigt vill jag hem till min kärlek :) Vi har vart ifrån varann på tok för länge nu faktiskt.. Men han är ju hemma nästa vecka, och det är skönt! Får se hur länge man är där bara :P Helst hade jag velat stanna hela veckan, men får se hur det blir med den saken..
Älskar dig Mattias <3


Nu äre dags att börja tagga match och så nu! :) Bara mat först, sen smäller det!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 Mattias Thunberg - Du betyder allt för mig! Mer än du tror <3 

Onsdag!

Kmr ni ihåg svackan jag pratade om förut!?! Jag kom ur den :) men sen så halkade jag ner igen, och där befinner jag mig nu..
Så svårt att hitta motivation till saker och ting! Vill bara sitta hemma och göra ingenting.. Men det funkar ju inte riktigt så! Och till råga på allt så är jag ju utan Mattias veckan ut :( Men det gör inte så mkt, för han är bara min hela nästa vecka (a) hehe..

Jag är faktiskt lite nervös! Ska börja träna till helgen igen.. Och vrf är jag nervös för det!? Är väl pga mitt dåliga blodvärde, och hur det kmr gå att träna med det! Visserligen är det förhoppningsvis mkt bättre än det var för en vecka sen :P
Men asså! Kanske är lite dumt att börja träna efter ett 4 veckors uppehåll på ett träningsläger, men vad gör man inte :P har ju faktiskt dessutom inget val.. Ska bli sjukt kul att spendera helgen med bästa laget på Gotland dock :D Och sen fortsätter lyckan med ett par dgr med älsklingen (y) Hoppas bara att min svacka försvinner! Träningsglädje efterlyses!!!

Mitt och Mattias förhållande känns bara bättre och bättre! :D Det här med att endast ses under helger kanske inte var så dumt iaf (a) vart ju inte alls glad över det till en början, men nu när man tänker på hur det bra det blivit sen han började så är det faktiskt värt det :P
Fast hade inte världens bästa uppfinning, mobiltelefonen, funnits så vet jag inte hur jag hade klarat mig :P Visst nu när dom vart ute på sjön så har väl mottagningen vart lite si och så.. Men så fort man hört av han så är man lugn igen :)
Allt som allt så känns det just nu sjukt bra mellan oss, så vi hoppas på att det fortsätter så! För jag älskar dig Mattias Thunberg <3


Men ska väl se hur det går med tvätten och börja packa till Gotlandsresan tror jag.. Och fortsätta prata med älsklingen (y)
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3 Mattias Thunberg - Du betyer allt för mig! <3 

Söndag!

Sitter i Mattias lgh och har det trevligt :)
Har inte gjort alltför mkt idag.. Fått mitt förmodligen sista järndropp! Skönt att slippa det, för jag känner mig som en nåldyna nu (a) hehe.. Har haft lite dåligt blodvärde nu efter jag var sjuk av ngn anledning! Får se om man kanske tar ngn av mammas järntabletter om det skulle behövas.. Det enda dumma är att jag får lov att vila en vecka till pga detta nu :/ Men men, bara att bita ihop! Blir roligare ju längre man får vänta ;) hehe.. Den som väntar på ngt gott liksom :P

Och bara för att jag har dåliga blodvärden så blidde det inget Högskoleprov skrivet för mig igår.. Blev yr och matt i hela kroppen påväg ner till Åkrahäll! Hade aldrig klarat sitta och koncentrera mig en hel dag.. Bara att hoppas på att man kmr in på det man vill iaf :) Ska nog inte vara några problem hoppas jag!
Läste dock på Barometerns hemsida att det utbildas ganska så många fler Sjukgymnaster än vad som behövs.. Och det är ju just en av utbildningarna jag sökt, sjukgymnast.. Men vi får vi vart jag hamnar i höst helt enkelt :)

Kändes som jag skulle ha jättemkt att skriva om, men det hade jag tydligen inte.. Sjukt vilket tråkigt liv man lever egentligen! Får vi göra ngt åt :P hehe.. Frågan är ju bara hur! Tål att kluras på ;)

Nu väntar jag och Mattias bara på att Stina och Albin kmr på besök ikväll, sen är helgen över och han åker tillbaka till K-krona för en veckas jobb till! Och när han kmr hem fyller jag år :D Wohoo!! Men han har ju inte köpt ngt än den lilla grisen ;) Han får fredagen på sig också, för på lördagen åker jag tillbaka till Kalmar och min lilla älskling! :) <3


Ska försöka roa mig med ngt annat nu när Mattias har snott teven för att spela en massa :P Bara att gilla läget, eftersom det ändå är hans lgh :P
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3Mattias Thunberg - Du är hela min värld! Inga ord kan beskriva hur mkt du betyder för mig <3

RSS 2.0