Djurparken!

Idag är det torsdag och imorrn är det sista dagen på parken :P Fast jag stannar hemma för att skriva på mina arbeten som ska in..
Har haft otroligt tråkigt idag! Satt hela förmiddagen och kollade på apor :S Roade mig med att sitta och messa med Eddie i princip hela tiden :) Var mkt trevligare..
Efter lunchen så satt vi ungeför 45 min och tittade på åsnorna, som på den tiden hann börja bråka!! Jävla Webster, hans fel! Stackars Bruno höllt på att få manen avbiten :P Hade gärna hoppat in och sparkat Webster mellan bakbenen ;) hehe.. Men gjorde ju inte det iaf..
Åkte med Ida och Natalie in till stan sen med! Natalie är faktiskt duktig på att köra, så jag lovar att det är ofarligt att åka med henne ;) hehe.. Tog bussen vid halv tre, så var hemma ganska tidigt idag med :)
Har inte hänt så mkt mer under dagen nu! Har suttit vid teven hela dan ungefär (a) hehe.. Skulle kanske börjat skriva på lite arbeten, men så blidde det ju inte! Skulle inte jag ändra på mig!?

Imorrn ska jag göra klart djurparksarbetena och skicka dom, börja på psykolgiarbete och religionsuppgiften! Ligger efter så satan nu! Dessutom tänker jag inte gå på psykologilektionen på onsdag, jag har bara den lektionen och då måste jag åka vid typ ett för att komma i tid och det gör jag bara inte!

Hur skulle det vara om ni brydde er om mig också för en gångs skull! Det är verkligen så att mellanbarnen blir bortglömda, spec hos oss :S Är det inte så att man ska bry sig om den äldsta!? Isf är det ju faktiskt mig just nu, eftersom att Emma flyttat hemifrån.. Det är fan knappt så ni vet at jag finns stundtals! Hur tror ni jag känner egentligen!? Prata med mig, låt mig känna mig som en del i familjen igen :(

Nu är Ida trött så det blir nog sängen efter lite Uppdrag Granskning!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

Snälla, låt det funka denna gången! <3

Sluut!

Nu är lovet slut, och vad har man gjort!?
Nada, ingenting :S Asså vrf slösar jag bort min tid på detta sättet! Borde ha gjort två uppgifter klart, men jag har inte ens börjat på dom :/ Får ta och skärpa mig om jag ska få någorlunda bättre betyg.. Iofs ligger jag ju på VG i en av dom kurserna som är kvar, ska bara lämna in en uppgift till! Och den uppgiften skulle egentligen vart klar nu om jag inte vart så jäädra lat :S
Som jag tatt upp ett par ggr så är jag än en gång efterklok! Vrf är man alltid det!? Vrf inte tänka först och handla sen!? Jag är fan JÄMT efterklok.. Skulle ju ändra på det :/ Får börja med det imorrn! Måste bara komma ihåg det med (a) Får ha en text på mobilen där det står: Tänk först och handla sen! ;) hehe.. Aja, får se hur detta kmr gå.. Kanske borde ha ngn som påminner mig om det också :P  Men det löser sig :)

Snart är studenten här och jag har mer panik än ngnsin just nu! Kom dessutom på att jag kan inte börja jobba ngnstans långt härifrån hlr :S Spec inte i sommar.. Eftersom jag är med i teatern som har premiär den 26/7!! Vad fan ska jag göra!? Jag får inga pengar i juni! Och jag venne hur mkt jag får för maj hlr :S Och dessutom finns det ju inga jobb hlr :( Och det gör ju inte saken bättre.. Får la bli fast på Kvantum elr ngt i hela mitt liv! Hej usla framtid :(
Men jag funderar på att höra av mig till Odensviholm :) För praktiken jag hade där var fan det roligaste jag gjort pålänge! Iaf om man kollar i praktikväg (a) tehe.. Goare människor får man nog leta efter :P Elr aa, ATG var rätt askalas med ;) Så dom ligger typ på första plats över bra praktikplatser!
Se om dom kanske har ngt jobb till mig :) Det hade vart mer än trevligt.. Elr iofs, mjölka 300 kor själv i en karusell kmr nog inte bli det lättaste :P Men man får ju in snitsen på det med! Klarade mig ju rätt bra på praktiken :P dom berömde mig jättemkt för att jag hade så lätt för att mjölka i karusellen! Dom sa det att i början är det lätt att man blir snurrig och så, men det var inte så farligt faktiskt..
Aja, nog snack om Odensviholm :P
Har sökt jobb i Virserum bland annat! Hoppas på att jag får det :) Dessutom kände ju Niclas han som sökte djurskötare så han skulle snakka med honom, men jag venne om han gjorde det! Blir det så så får han sällskap däruppe :P hehe.. Så slipper lilla pojken vara så ensam ;)  Man kanske skulle börjja kolla lägenheter däruppe ifall att! Man vet ju aldrig.. Annonsen gick ut igår med så, det kmr förhoppningsvis ett svar i dagarna :)

Nehee, jag orkar inte med detta mer! Skriver mer imorrn, för nu ska jag soova :P
Men vi hööres hörrni :)
Kyss och smek!
You're my light in the dark! <3

Seeg!

Guud vad dålig jag är på att uppdatera här :S
Aja, har inte hänt så mkt på en vecka! Jag har fyllt år och har blivit firad.. Vart på Sandra, varit bakfull, repat teater och sovit :P hehe.. Och nu är det ju lov med så..

Jag har kmt underfund med att jag inte orkar skriva ngn blogg från resan, för det skulle ta alldeles för lång tid :P hehe.. Så jag orkar helt enkelt inte! Så vill ni veta ngt får ni fråga elr kolla min bilddagbok! :)

Hoppas du kmr ihåg vad du sagt och lovat, för det gör jag! Och det du sa satte sig fast i minnet på mig :) Jag tkr om dig mkt, och glöm nu inte det.. Skulle det bli likadant en gång till så skulle jag inte klara mer :S Jag skulle ge upp hoppet om dig och om alla! Jag skulle förbli ensam hela mitt liv! :/

Men men! Måste sluta sura och ta tag i mitt liv.. Har två jobbiga uppgifter som ska göras klart till nästa vecka och jag har inte ens börjat :S Typiskt mig liksom! Har dessutom en känsla av att jag inte kmt hinna komplettera vdj och kre innan vi slutar, så ett betyg i naturkunskap är ju bara att se sig i stjärnorna om :S Aja, bara att göra sitt bästa och säga Hej då till ett privatliv..

Nehee! Ska se klart på min Ronny och Ragge dvd nu :P bara Byhåla 3 kvar, hehe! Efter det blir det sängen för det var värst vad klockan har sprungit iväg :S Aja! Och jag ska försöka att bli bättre med bloggen :P
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

Jag vill att detta ska gå vägen! <3

Sjuk igen!

Har åkt på världens förkylning.. igen! Jessicas fel alltihop :P haha..
Men sitter man mellan två flickor som sitter och hostar på en i en hel vecka får man ju nästan skylla sig själv (a) för det gjorde nämligen jag.. Spenderade förra veckan mellan Jessica och Mikaela, som inte var spec frisk ngn av dom.. Jessica hade samma hosta som jag fick dras med under min lunginflammation, och den har jag u fått tillbaka :/ Känns inte sådär jättekul precis..

Men men! Fyller faktiskt år imorrn gör jag :D Kul att vara dunderförkyld på sin födelsedag :P hehe.. Firandet av mig blir på fredag hos Jenny och Tony och på söndag blir det Black Jack :) Kmr bli en bra helg, det känner jag på mig.. Om jag inte blir alldeles för sjuk vill säga :(  Kanske drar in en sväng till grillplatsen imorrn med, jag menar eftersom man fyller år och det med ;) Kanske får med mig Tobbe så man har skjuts (a) hehe..

Har kommit på att jag inte orkar skriva ngn reseblogg från utlandsresan :P ni får hålla till godo med bilderna på bilddagboken! Och det kmr fler, förmodlogen under lovet.. Och vet ni inte vad jag heter där får ni väl fråga mig :)

Nuu ska Ida sova så att hon blir frisk ngn gång :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

Varför ska det alltid vara så svårt!? :(

RSS 2.0