Nyårsafton!

Gott nytt år på er allihopa! :)
Kan ju inte bryta traditionen jag har att skriva en summering om vad som hänt under mitt 2010! Så det ska jag göra, fast inte idag :P hehe.. Kmr under helgen tror jag!

Ikväll ska jag fira med Mattias! :) (y) Känner på mig att jag kmr få en trevlig kväll! Även om jag kommer sakna mina flickor <3 Får ses alla tre snart tkr jag..
Har iaf vart inne i stan och fixat det sista tills ikväll, så allt är klart nu.. Så innan Mattias kmr ch hämtar mig ska jag hinna äta lite, byta om och göra mig iordning :P Men det är lugnt, är ju ändå typ 1.5 timme kvar!
Först ska vi kolla fyrverkerierna inne i stan, och då kmr jag typ frysa röven av mig och lite till :P hehe.. För vi skulle tydligen inte hem innan vi drar vidare till destinationen för kvällen! Och vart det är har jag glömt (a) haha.. Men det är sånt som märks :)

                                                            



Nu börjar det bli dags att sätta igång med allt!
Gott nytt år på er allihopa :D







Kyss och smek! <3








The way you make me feel! <3

Onsdag!?

Hoppsan, hamnade visst här igen! :) Blir iofs aldrig för mkt bloggande elr!?
Julhelgen har gått över..

Fredagen börjades med jobb på morgonen.. Mkt snökottande bev det innan vi kom fram med mjölktaxi och ensilagekärra! Fick hacka loss massa is framför dörren hemma med, annars hade jag inte kmt in :/ Emma och Martin kom och hämtade mig innan det bar va hem till Nybro där årets julfirande som vanligt skulle gå av stapeln :)
Fick lite nödvändiga saker: dammsugare, mikro
(:D), playboykudde, ljus & hållare, nagellack, dunsockar och sist men inte minst - Nybros brandmanna kalender :P Den kmr nog sitta fint på väggen i sovrummet (a) då får Mattias säga vad han vill ;) hehe..

Juldagen var vi först hemma hos moster Bibbi i Lindsdal :) Massa mat blev vi bjudna på! Så kvällens alkoholintag skedde ju knappast på tom mage :P
Spelade ngt spel också, men det är för krångligt att förklara så det skiter jag i :P Men kul var det iaf! :) Tkr om min släkt <3 Ibland är dom för härliga! (y)
Kvällen började iaf i en kö utanför Sandra med Mimmi och Malin! Men vi tröttnade efter ca 45min och gick tillbaka till Mimmi med tanken att vi går tillbaka sen.. Vid halv elva ungefär fick vi reda på att dörrarna till Sandra var stängda :S Så då började tankarna snurra hos oss tre flickor! Vi slutade till sist på The Rock.. Har aldrig tyckt om det stället, men det vart väl helt ok! :)
På bussen hem blidde jag bjuden på efterfest hos Jonathan :P Så gick dit en stund när vi kom till Nybro.. Elr trodde det skulle bli en stund, somnade visst där (a) haha..

Söndagen kom och jag skulle åka hem till Öland :) Kunde inte längta mer!
Så vi packade in alla mina saker i bilen och begav oss över.. Och när jag kom hem ville jag bara att klockan skulle gå så att Mattias kunde komma hit :)
För hela kvällen bestod av mys med honom, och så invigde vi min mikro med att göra popcorn ;) hehe..

Sen började jobbveckan igen! Men har hunnit med att träffa Mattias också :) Måndag, tisdag och idag har vi setts.. Blir inte förrns på fredag nu! För jag kmr fira in det nya året med honom, och det ser jag mkt framemot :) (y)
Tror dock det börjar bli dags att laga sig ngt att äta nu! Ska ju jobba i em igen! :) Blev dock ledig i helgen, skulle egentligen jobbat med slipper det! :) Tar nästa helg istället..
Men vi hööres hörrni! :)







Kyss och smek! <3








Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag!  M.T <3  

Juldagen!

Sitter hos Mimmi och funderar på vad vi ska göra.. Dörrarna på Sandra är stängda nämligen :/
Ngt lär vi väl hitta på! Antingen blire en hemmafest elr stan :)

Blir ett längre inlägg typ imorrn elr ngt.. Ville bara säga att jag lever :P




Kyss och smek! <3










Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag! <3

Torsdag!

Imorrn är det julafton..
Och gissa vem som jobbar!! :/ Aja, lite extra klirr i kassan skadar aldrig ;)
Emma och Martin kmr och hämtar mig här hemma sen.. Och då bär det av till Nybro för att fira jul :D

Var i Färjestaden och handlade klappar med Mattias idag :) Så är helt klar med mina inköp nu! Känns bra.. Vill inte behöva handla julklappar på julafton! Känns lite desperat (a) hehe.. Så min kväll har bestått av inslagning av julklappar :)
Och det nötet kunde ju inte kläckt ur sig tidigare att jag skulle få en klapp av han :P Så nu får han inget av mig, och det känns elakt.. Men hans eget fel ;) hehe!


Dags att hoppa i säng tror jag.. Upp om ett par timmar för jobb! Om man tar sig dit (a) haha..
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3








Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag!  <3  


Tisdag!

Pratade med Camilla om hure blir med jobb nu till helgen..
Dom ville helst att jag skulle jobba julafton, men det är jag inte ett dugg sugen på! Och kunde nog inte jobba torsdag morgon hlr :S Ser ut som att julhelgen bir sådär.. Visst jag kan säkert bli hämtad på torsdagkväll efter jobbet om jag inte jobbar julafton.. Men jag vil verkligen inte det! Visst det är nästan 100kr extra i timmen, men det är julafton liksom!! Får prata med mamma och pappa och se vad dom säger.. Verkar som att dom får köpa julklappar åt mig! Eftersom att jag inte kmr iväg och kan göra det själv :/
Och jag ska nog jobba nyårsdagen som det ser ut som! Fast kanske tar nyårsafton-morgon så jag kan vara ledig morgonen efter.. Är ju egentligen min helg, men vafan!! Tkr inte om upplägget alls.. Men vad ska man göra.. Får väl kompromissa ihop ngt antar jag!


Slutsnakkat för idag tror jag! Börjar bli dags att hoppa in i duschen så det är gjort när Mattias kmr :P Han var påväg hem från jobbet för ngn minut sen.. Han skulle bara hem lite fort innan han kmr hit :) Can't wait! (y)
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3









 Varje ggn jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag! <3 


Måndag!

I'm back bitches :P
Hemma efter en helg i Nybro :) Elr aa, kom ju hem igårkväll eftersom jag skulle jobba idag igen..
Vi gjorde knäck, risbräck och bakade pepparkakor :D Och sen gjorde mamma något valnöts-godis.. Smälte choklad och blandade i valnötter! Såg jättegott ut :P hehe.. Hoppas det är ngt kvar vid jul när man kmr hem ;) hehe..
Knäcken bev sketgoda! Men synd att dom tar slut så fort (a) fick med mig några hem.. Och eftersom Mattias var här igår så tog dom ju slut ;) haha.. Elr inte riktigt, det finns några kvar! Men jag tror inte dom räcker ända till jul (a) Mattias får hålla sig borta härifrån tills dess, för det är ju absolut iiinte jag som ätit upp dom *vissel* haha..
Fick även med några lussebullar hem som mamma bakat i veckan :) Lussebullar är nog nästan det bästa med julen tror jag.. Så jääkla gott :D Men dom börjar också ta slut :P bara pepparkakorna kvar snart! Men dom bev lyckade dom med.. Jisses vad duktiga bagare vi är i fam. Arvidsson :P haha..
Det enda negativa med att åka hem till Nybro är luftmadrassen man får sova på :P Men det funkar ju! Ngn natt är lugnt, men inte en längre tid.. Men somnade ganska skönt då jag fick en pratstund med Mattias innan jag tillslut stängde ögonen för att sova :)

Söndagen bakade vi pepparkakor, elr jag och Petra gjorde det :D skitkul! Sen handlade jag och mamma lite innan jag påbörjade resan tillbaka hit!
Gjorde lite mat när jag kom hem, och sen kom Mattias! Så min helg och söndag avslutades med massa mys :) men det gillar vi (y)

Påbörjade en kort arbetsvecka idag! Förhoppningsvis så kan jag åka hem på torsdag em redan :D Det hade vart skönt.. Och få in lönen då hade ju inte hr vart fel! Har ju bara köpt en enda julklapp än, så får göra stan med pappa på torsdag och göra massa inköp :P hehe..
Frågan är ju bara vad man ska köpa.. Två systrar, en systerson samt mor och far ska jag köpa till :S Jissesvad svårt sånt här är! Aja, det läser sig alltid till slut :) Har ju mina funderingar på vad jag ska köpa så..


Om man skulle krypa till sängs så man är pigg imorrn.. Har ju ingen egentlig anledning till att stanna uppe så :P
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3









 The way you make me feel! <3 

Fredag!

Tre veckor sen nu, och vilka tre veckor det har vart! :)
Jobbat, myys och lite mer myys har stått på schemat! Det är sjukt vilka hemskt trevliga tre veckor jag har haft..
Trodde inte det skulle gå så långt som det nu har gjort, men det gjorde det! :) Och jag är inte det minsta ledsen för det (y)
Även dena kvällen kmr innehålla massa myys! :) Blir mat och lite hemma hos Mattias, sen åker vi hem hit och sover här! Vrf vet jag inte, men så blidde det :P haha..
I helgen åker jag hem till Nybro, för att vila upp mig och baka massa julgodis :D

Vila behövs verkligen för mig just nu! Har vaknat med migrän två ggr denna veckan, snorar som en tok och kan typ inte prata :S Men hlr på att kurera halsen med lite te iaf! Hoppas på lite förbättring :P Lite jobbigt läge om man ska hem till Mattias ikväll och inte kunna prata ;) haha.. Ska ju dessutom få träffa ahns föräldrar (a) känns lite jobbigt, men det äre ju alltid första ggn..

Få nu inte för er ngt därute :P "Än sålänge" är vi bara kompisar.. Och jag kmr få kommentarer om detta inlägget, för jag vet att Mattias kmr läsa :P haha..
Men det tar vi då! :)


Börjar bli dags för dusch så man är fräsch till kvällen! :)
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3











 The way you make me feel! <3 

Söndag!

Hallå där kött och blåbär! :D

Är tillbaka hemma i kära Hässleby! Har spenderat helgen i Kalmar :) Elr aa, största delen iaf..
Igår träffade jag hela kära familjen i Kalmar! Blev en massa inhandlat på Ikea, och även en sväng in på City Gross för lite mat..
På kvällen var det ju utgång inplanerat, och även om det blev lite ändrade planer hade jag kul! :)
Skulle ju gått till Sandra med Kerstin <3 Men det slutade med att jag hamnade hos Mimmi ett tag innan vi släpade oss bort! En del dans med trevliga pojkar och lite dreglande över Andreas blev det :)
Slaggade hos Mimmi gjorde jag med.. Så idag har vi bara suttit i soffan och jäst som två dönickar :P hehe.. Men det är trevligt det med! Drog bort till Donken för att trycka i oss lite mat med lilla Kerstin :) Så jag fick min dos av lyckopiller från henne även denna helg! :D <3

Ikväll vet jag inte hur jag ska göra.. Är  riktigt sugen på att åka in till Kalmar en ggn till för att spendera kvällen i Spelefanten och kolla på bandy! Men är även riktigt lockande att åka ner till
F-staden och kolla på lite film med Mattias :) 
Har försökt komma fram till ett beslut genom att ställa för- och nackdelar mot varann, men det blev lika där :P Visst det kmr fler chanser på båda fronterna, men ändå! Fast det lutar nog mest åt F-staden tror jag (a)
Måste ju bestämma mig ganska snart då Peter förmodligen kör själv in till stan isf..
Och nu när jag sitter och skriver om det så har jag nog kmt fram till vad jag vill, och det blir faktiskt lite mys och film i F-staden :) Ser vi fram emot!


Ska se till att kanske få iordning lite innan man åker iväg då! :)
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3









 The way you make me feel! <3 


Fredag!

Även jag har fått helg nu.. Och det är jäkligt skönt faktiskt!
Var en jäkligt seg morgon! Jag gick typ i slow-motion kändes det som.. Tappade ett öronhänge i gropen, och en kviga smet ut från kvigavdelningen! Henne hämtade vi på foderbordet :P hehe.. Jag och Therese fick hjälpas åt med taxin, för det märktes inte att Bosse skottat där några timmar tidgare! Hatar denna jäkla snö :/

Sov i flera timmar efterjobbet idag! Var så sjuukt trött.. Men jag kände mig inte så trött iaf! Blev väckt av ett samtal från Peter.. Och då vare bara att dra sig upp och åka ner till F-staden och hämta pizza (y) Och än sålänge är jag frisk ;) haha.. Fick ta tag i lite disk efter det!
Och nu sitter jag här framför Idol i min ensamhet och mumsar chips och godis ;) Mumma!
Får se om man får ngt besök senare! Eddie pratade om att kanske komma över.. Men det nötet har ju slarvat bort sin bilnyckel xD haha.. Hur man nu lyckas med det :P

Imorrn äre Sandra som väntar.. Ovanligt!? Naae :P haha.. Sannex på scen med! Så då är det ju obligatorisk närvaro ;) hehe.. Ngn mer än jag som ska ut elr!? :P 
Ska träffa hela familjen Arvidsson inne i stan imorrn! Dvs mami, papi, Petra och Emma :D Härligt härligt.. Ska inköpa lite julpynt, och kanske lite klappar :)


Asså shiit! Jag är fortfarande trött känns det som.. Blir nog en tidig kväll ikväll! Men behövs det med ibland :)
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3









 The way you make me feel! <3 

RSS 2.0