Tisdag!

Nu händer det grejjer ska ni veta!
Jag ska flytta den veckan/helgen! Har fått en stuga inte alls långt från jobbet :D Så jag är nöjd iaf!
Så gäller att införskaffa cykel och en tv först och främst :)
Så nycklen hämtas i veckan, och om jag har tur så kanske jag och mamma kan börja på att fixa till därinne innan jag börjar jobba om dagarna :)

Detta ska bli sketkul rent ut sagt :D Äntligen har jag fått ngt eget som jag drömt om så länge! Och stugan är ju perfekt för mig med.. Nu är jag pepp!
Sängen och min stereo ska med till Öland iaf :) sen får vi se vad man köper för soffa och liknande! Och bara så ni vet så kmr jag ha inflyttningsfest när jag kmt iordning därinne! Så håll det öppet några helger framåt! Kanske tom blir förfest innan första Sandra :D Sånt som märks..


Men foten har inte blivit någe bättre.. Faktum är att den gör ondare idag! Kanske började jobba för tidigt!? Men nu behöver jag verkligen alla timmar jag kan få! :P Bara att bita ihop och hoppas på det bästa!
Men nästa helg äre jag som ska spela match! Det finns det inget som kan ändra på.. Det är ju returen mot Madesjö då :P Även om det var i den matchen jag skadade mig så biter jag ihop! Jag har ju mitt fotskydd ;) hehe..


Nu börjar det bli dags att göra sig iordning för jobb! Bla hämta mina arbetsbyxor som hänger på tork i lagårn (a) hehe.. Kom på det nu!
Nehee, korna mjölkar inte sig själva :P Så jag får väl ta Fina med mig ut i lagårn och fixa det om en liten stund! :)
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3
 Jag är säker på vad jag vill! Är du!? 

Söndag!

Hoppsan säger jag bara :P
Fattar inte vrf jag inte ägnar mig åt bloggen längre :/ Får försöka bli bättre på den fronten.. Säger jag återigen ;) hehe..

Har iaf hunnit med att både vara sjuk och få jobb :D Jobbar numera i Jordtorp på Öland.. På en mjölkgård med runt 200 kor :) Passar mig som handen i handsken! Trivs riktigt jäkla bra måste jag säga :D Fast jag bara vart där en vecka.. Som det kändes i fredags så kanske jag kan börja jobba själv ganska snart! Vilket känns ganska bra :)
Bor gör jag på gården i en liten stuga :) Passar mig alldeles utmärkt, men jag vill ju hellre ha ngt eget liksom.. Stugan jag bor i nu känns ju inte riktigt som min egen, eftersom att den ligger på gården och ägs av chefen :P
Jobbet gör dock att jag inte kan träna lika ofta som innan, för jag slutar mjölka mellan sex och sju om dagarna! Så får se om Bosse går med på att jag tar åtminstone en morgon i veckan så jag kan träna :) Får se hur det blir med den saken..

Jag venne vad mer jag kan skriva :P Hoppas bara på att allt kmr lösa sig för mig nu! Att jag kanske äntligen kan få som jag vill och bli lite lycklig.. Glad det är jag ju, men det är i princip bara över jobbet! Känns inte som att jag har så mkt mer att vara glad över :/ Men som sagt, jag hoppas att det vänder nu! För jag har haft för mkt motgångar på kort tid..

Ska göra mitt bästa för att hålla bloggen vid liv, men förvänta er inte för mkt (a) haha..


Dags för sängen snart med! Ska bli gött, och imorrn åker jag till jobbet igen :D Can't wait!!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


 Du finns i mina tankar och mina drömmar! Du finns med mig hela tiden! <3 

RSS 2.0