Tävling!

Gå in här: http://chaosphoto.blogg.se/
Så kan ni vinna tävlingen: Modell för en dag! :)

I fredags tog Åkrahäll studenten och jag var där :P hehe.. Det blev lite jobbigt när man skulle hitta alla, eftersom dom inte kunde gå i samma klass allihop ;) tehe..
Gick sedan med i tåget ner till Badhusparken där alla samlades innan dom åkte runt i stan!
På kvällen så drog jag hem till Elli för att åka in till Vallen :D Det blev en askul kväll, men det blev lite tidigt.. Och det var ju en viss speciell pojk som var lite väl närgången ;) haha.. Men som sagt, det var en trevlig kväll! :)

Lördagen spenderades framför teven och datorn, och sen hem till kusin som har tagit ingenjörsexamen :) Grattis till honom.. När vi kom hem så bänkade jag och far mig framför teven och fotbollen :P Det var ju iofs ingen rolig match att kolla på för Sverige har glömt sitt spel ngnstans! Men men, man kan ju inte alltid vinna ;)

Dagen idag har bestått av teater typ! Kom hem därifrån vid typ halv fyra elr ngt :S Lite segt att vara fast där hela dagarna.. Jag har ett liv utanför tetater, elr försöker iaf! När jag kom hem slumrade jag i soffan en stund (a) det är utmattande att spela kille en hel dag ;) tehe..
Imorgon ska jag in till Kalmar och gratta Micke som tar studenten! :) Han var ju trots allt på min student så! :P På kvällen blir det Vallen igen ;) hehe..
Ska ju in till polisen en sväng med :P hehe.. Så den lilla fittungen kan få sin läxa ngn gång!! Hon ska inte komma ur detta ostraffat! ;)


Nehee, om man skulle ta och göra ngt vettigt istället :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3När ska jag få känna dina trygga armar runt min kropp!? :/

Trött!

Nu har jag kmr hem efter en jobbig arbetsvecka :P men det har vart skojj!
Så vad har hänt i veckan!? Vi har seminerat kor och dräktighetsundersökt kvigor :) Det har kmt två nya kalvar, inatt tom.. Peter och Sten har kört gräs :) Så det är två silos fyllda, och en tredje på gång! Jag har fått köra mer Zettelmeyer ;) kossan som vart sjuk börjar bli bättre! Hon idisslar och äter igen :D Hon kmr nog bli bra igen!
Kattungar har det kmt till Sundtorp med! Fyra stycken nya kissemissar har det kmt.. En blev övergiven av sin mamma som jag tänkte försöka mig på att rädda, men det gick inte så bra så jag tror inte hon/han överleva :S Men man kan ju hoppas..
Har fått blanda syra dom skulle ha i gräset med, det var ju inte det roligaste! Hoppas det klumpar ihop sig och fastnar i silen ;) hehe..

När man kmr hem efter en dag så orkar man ju inte med så mkt :P både jag och Eddie har typ sovit i soffan! (a) Och bara så ni vet så är Eddie en jävel på att massera :) Så det var faktiskt hans fel också att jag somnade :P
Känns skönt med långledigt fram till onsdag nu! Detta på grund av student och körlektion! :) hoppas på att få mitt schema snart så man kan boka fler lektioner snart! Och så man kan planera sommaren lite bättre!

Och jag kom på idag att alla helger i Juni är bokade :P I helgen är det student och examensfest! Min kusin har faktiskt tagit ingengiörsexamen
(stavning) :) Sen är det ju student i Nybro imorrn med..  Aa, men iaf! Nästa helg är det Niclas och Emils 20 års-fest :D och helgen efter det är det midsommar, som förmodligen firas ute i Sjöahult :) och sista helgen i Juni börjar Lundegård! :P Hoppas man kan åka med ngn gång iaf.. Så man inte jobbar hela den helgen och massa dgr den veckan!
Snart kmr det upp bilder på bilddagboken med hoppas jag! :)


Ska ta och vila lite och kolla på tv!
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


Jag saknar dina mjuka armar runt min kropp!
För ingen kan hålla om mig som du! </3

Jobb!

Om en stund ska jag åka tillbaka ner till Krankelösa :) För imorrn är det jobb igen! :D Jag bara älskar det där stället asså!
Pappa skjutsar ner mig till Eddie med sin moppecykel a.k.a motorcykel ;) hehe.. Så det kmr bli skojjsigt, var ju ett tag sen man åkte nu men det ska nog funka!

Förra veckan vart det jobb tisdag-fredag :) hjälpte mest till att förbereda skörden som dom förmodligen börjar med nu! Tvättade silos och plastade väggar och så.. Mjölkade bara lite, men det kmt bli mer nu i veckan för det känner jag på mig :P  Iaf så stortriv jag där :D

Men nu ska jag packa ner lite kläder så man kan åka snart :) slänger säkert upp ett inlägg i veckan!
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3


I'm torn! </3

RSS 2.0