En heelt vanlig dag!

En helt vanlig dag i mitt liv..
Började på Ramp, heelt onödigt om ni frågar mig! Vi gjorde inget alls.. Handlade lite innan man landade i soffan innan maten!
Sen vart det in till Trekanten för att möta upp oss spelare som skulle kolla på Damderbyt på GFA mellan Lindsdal och IFK Kalmar i Söderettan :)
Blev en bra match där man märkte att IFK hade lite mer rutin på spel i högre divisoner än liffen! Slutade 2-1 till IFK :)
 
Har kmt tillrätta hemma och fixat fransk manikyr på naglarna och beställt hem nytt lämp :P är väl faan om man inte ska kunna få det där satans körkortet ngn ggn nu! På onsdag äre jag som går och skriver in mig på nytt, och förhoppningsvis ska det gå snabbt nu.. behöver inte göra spec mkt mer än teorin så!
 
 
 
Nu ska jag upp i sängen och slänga mig framför teven en stund :)
Men vi hööres hörrni! :)
 
 
 
 
 
Kyss och smek! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I feel the energy between you and me, baby it's alright! <3

midsommar!

Har haft en kalasbra helg med kalasbra folk! Och den kunde ju knappt avslutats bättre än med mys i soffan och träning ikv :) mkt glad tjej sitter och skriver detta inlägg i bilen..
Stort tack till alla mina fina vänner :D <3

Nu jäklar!

 

Nu ni, finns ingen återvändå längre! Betalt och anmält till Viktorialoppet den 15 juli :) det långa på 9km dessutom.. Så nu har jag ingen anledning att Inte träna iaf ;) haha.. Får se hur detta kmr gå! Kmr säkert dö efter halva vägen elr ngt xD

 

Men nehee, ville bara säga det! Nu blire mer fotboll och sen sängen och fira en massa trevlig midsommar imorrn! :)

 

 

 
 

 

 

 

 

 I feel the energy between you and me! <3 

 

Tjihoo!

Att en person kan göra en så glad :)
Trivs verkligen i ditt sällskap, och jag vet att det är ömsesidigt! Hoppas att det slutar lyckligt bara, för jag känner att det är detta jag verkligen behöver efter det senaste året :)

Känns som att en del rullar på dessutom! Högst troligt att jag hittat mig ett jobb under vissa helger i sommar, med start redan på fredag.. Så om det blir så, så vet jag vad jag ska göra hela midsommarhelgen :P hehe.. Men det är gutt, lite klirr i kassan!
Träningen går också finfint minsann :) Högst troligt att det blir en anmälan till mitt första lopp på flera år också.. Siktar på Viktorialoppet den 15 juli, på 9km (y) kan bli en utmaning, men kul och se om man klarar det!
Vi är dessutom serieledare i fotbollen med, vilket känns förbannat bra :D hoppas det förblir så när vi går in i sommaruppehåll också! Två matcher kvar tills dess, så nu håller vi detta tkr jag..

För att sammanfatta allt så känns livet ganska bra just nu :)


Jag vill vara lycklig igen! <3

  


Åååh!

Hur kan allt kännas bättre och bättre när man bara sms'ar med ngn!? :P
Så känns det för mig just nu nämligen :) men det känns riktigt skönt att känna känslan igen, och det känns som att det är åtminstone liite ömsesidigt ;)
Lovely :D

MEN! Jag ska ändå inte ta ut ngt i förskott, och det är ngt jag har svårt för (a) hehe.. Ni som känner mig vet vad jag pratar om ;) Är nog världens otåligaste människa när det gäller sånt här! Inte bra, inte bra :P
Meen, återstår att se trots allt :) hoppas bara att jag också får mitt lyckliga slut ngn ggn!

Om ditt hjärta slår kommer jag känna av din själ vart jag än går! <3

Lördag!

Asså jag är fortfarande en sjukt glad tjej :P Ovh jag gillar känslan.. Nu hoppas jag bara på att det slutar perfekt också!
Imorrn avslutar jag en hittills bra helg med en match
(och självklart en vinst helst), och kanske lite mys i Tegelviken på det :)

                                             
                                                Blir typ såhär glad om det blir som jag hoppas! :)

Glad tjej!

Jag älskar att ligga och prata med dig!
Jag älskar sättet du kramar mig på!
Jag älskar att somna bredvid dig!
Jag älskar att vakna bredvid dig!
Men men mest av allt älskar jag att vakna av en puss och ett leende från dig :)

Tålamod nu fröken Arvidsson :)

RSS 2.0