Tisdag/Onsdag natt!

Trodde att uppbottet mellan mig och Mattias skulle kännas bättre och bättre, men ack så fe jag hade!
Känner mig handikappad och tom.. Har legat och försökt sova ett bra tag, men har bara haft Mattias i tankarna! Så tårarna rinner och tankarna snurrar, så det är omöjligt att sova :S
Jag har inte en aning hur jag ska klara mig nu, för allt känns så meningslöst på ngt sätt! Mattias betydde allt och lite till för mig, och nu är han borta.. Känns jäkligt overkligt!
Inget alls i mitt liv har ngn mening känns det som! Bara ett stort jäkla kryss i taget att jag har kört på som vanligt med fotbollen.. Men det är på kvällarna elr nätterna som det är jobbigt, och det är rejält dessutom!
Trodde allt skulle kännas bättre efter att jag vart inne och pratat med pojken i måndags, men inte det! Känns snarare som att det skulle vara värre nu :S vill inte ha denna tomheten och hopplösheten inom mig.. ngn som vet hur man blir av med den!? Isf är jag jäkligt glad över att höra hur man gör..

Mattias, läser du detta!? Isf vill jag bara säga att du förändrade mig.. Och det till det bättre! Jag är rädd att jag faller tillbaka till den gamla Ida nu när jag inte har dig.. Jag sa till dig att jag tyckte jag hade livsglädje, men jag ljög nog! För just nu känns det inte som det iaf..  Snälla tänk och känn efter igen! Är det detta som är bäst för oss, för jag tror faktiskt inte det!
Jag älskar dig fortfarande! </3Ska göra ett försök till att somna nu, och hoppas att jag lyckas!
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
 How great it was to be loved by you! Please let me feel that way again! <3 

Lördag!

Igår splittrades mitt liv i tusen bitar.. Mattias gjorde hastigt och lustigt slut med mig, så nu är man tyvärr singel igen! Elr aa, hastigt och lustigt är väl kanske fel ord :P men venne annars vad jag skulle kunna skriva..
Kristin Johansson blev dagens hjälte då hon fixade så jag kunde komma till henne! Och efter ytterliggare ett tag kom Mimmi och hämtade oss!

Mina 7 mån med Mattias var dom bästa i mitt liv! Just nu känns allt förjävligt, men jag hoppas på att det blir bättre.. Jag vet inte riktigt hur han känner över allt detta heller! Jag hoppas mest att han ska komma underfund med att han har gjort ett misstag och han ångrar sig.. Men risken kanske inte är så stor :/ Vad vet jag..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer  om detta! Är det ngt ni vill veta elr bara prata med mig äre bara att höra av sig! Har ni mitt nr så har ni, annars är det synd om er ;) Finns ju på fb med så..


Ikväll bliire Rolandz med Mimmi! (y) Kmr bli kalasbra tror jag.. Hoppas på att träffa lite annat fint folk också! Elr hoppas gör jag inte, jag har bestämt att jag ska träffa annat fint folk (y) Tyvärr är ju inte Kerstin elr Jessica i Kalmar ikväll, men jag klarar mig nog finfint iaf ska ni se..Börjar bli dags att göra sig iordning för ännu en kväll i Kalmar!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3

 There's no reason to live, if i'm not loves by you! </3 

Fredag!

Vet egentligen inte vad som pågår i mitt liv just nu! Allt känns upp och ner på ngt sätt.. Känns fel när jag umgås med vissa personer och dylikt! Och det dumma är att det SKA inte kännas dumt med dom, för det är sånna personer som jag har nära mig.. Elr iaf har haft :S Jag vet inte alls längre..
Känns som ens vänner överger en och sånt! Jag som trodde jag hade ett bra liv, men jag är inte så säker på det längre :/

Stadsfesten pågår i Kalmar, och änsålänge har jag inte satt en fot därnere.. Elr aa, jag var nere och kollade på dansuppvisningen som Spinnrockarna hade igår :P Men det var för att Norton var med, så ngn fick hjälpa Elin hålla koll på han! Sen åkte jag till Trekanten för match.. Ikväll hoppas jag på Nelly High heels tour med Kerstin på Vallen :D har sett framemot kvällen ett tag nu, så hoppas man får pengar av mor och far! Annars kmr jag sitta hemma och tjura tror jag.. Är sjukt trött på att vara pank nu :( Ge mig ett jobb ngn..
På lördag äre iaf Rolandz, och då ska jag stå på Stortorget och bara vara lycklig ett tag! :) För när dom står på scen är det total lycka som gäller (y) Får förhoppninsvis med mig folk som jag inte träffat pålänge och som jag vet bryr sig om mig! Det är just den sortens vänner jag tror jag är påväg att förlora av ngn konstig anledning..
Men nog klagande nu! Ska ragga upp ngn som vill besöka stan med mig elr ngt tror jag! Är trött på att sitta här och glo..Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3


Mattias Thunberg - Vart är vi påväg!? <3

RSS 2.0