Fredag!

Sitter och njuter i min sköna säng framför teven just nu! :) Dock helt slut efter kvällens match.. Förkylningen sitter ju fortfarande i! Men men, bara att bita ihop i sista matchen också nu på söndag :)

Jag och mamma har kommit på det perfekta tidsfördrivet för mig nu när jag är arbetslös ;) Jag ska måla om mitt rum! :D Tror det kan bli hur bra som helst.. Har nog redan bestämt mig för en färg dessutom (y)
Det värsta är ju att jag har furu på sängen och tv"bänken.. Kanske får måla om det också! Om mamma tillåter det ;) haha..
Detta ska nog bli bra :) har bara velat detta i typ en 3-4 år elr ngt :P haha..

Ny tlfn ska man fixa sig också! Dock kan jag inte bestämma vilken.. Har velat ha en iPhone ett bra tag! Var inne på en Xperia Ray nu när den kom också, men det var inte så som jag trodde den skulle vara.. Vill ha en mellanstor tlfn som man inte tappar bort i väskan :P haha.. Får se vad man kmr hem med! Tror vi skulle fixa det imorrn elr ngt..
F.ö så vet jag inte vad som händer i helgen! Ska ta det lugnt då vi har match tidigt på söndag.. Några förslag vad man kan hitta på!? :) Vill inte sitta hemma hela kvällen :/ Vill komma iväg och träffa folk ju :)
Men det löser sig väl hoppas jag! Vet bara att jag måste sova hemma eftersom jag ska upp tidigt dagen efter sen :)


Ska nog försöka sova nu, är helt slut i både kropp och knopp för tillfället!
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
 You're still my number one! </3 

Söndag!

En vanlig söndag hade jag kunnat sitta och skriva om hur kul jag hade och hur jag mår som jag förtjänar.. Men istället för att vara ute och partajja så satt jag hemma och kollade på film och mumsade godis :) precis som jag gjorde i fredags, och ikväll (a) haha.. Har haft en väldigt onyttig helg, men det är tillåtet ibland! För dessutom tänkte jag dra till Malkars imorrn :P Så då äre extra tillåtet..


Av bara ett tryck på en tangent så är jag inne på din profil.. Ikväll blev det sådär hemskt jobbigt igen! Hur länge ska jag känna såhär egentligen! Finns det inget som gör att det blir vi igen!? Jag saknar dig och jag saknar oss, jag saknar det vi hade och det vi hade kunnat få! men det spelar ingen roll nu.. Du har fortfarande en stor plats i mitt hjärta, men jag venne om jag klarar av att ha dig där längre! Det bästa vore att glömma och gå vidare, men samtidigt vill jag hålla kvar dig i mitt liv.. Du betyder fortfarande så sjukt mycket för mig, men det borde inte vara så! Jag vet inte vad jag ska göra utan dig :/ Helt ärligt så känner jag mig vilsen just nu, och har gjort det ett bra tag.. Snart äre dessutom ett år sen vi sågs första gången! Men det känns som en evighet sen.. Tiden med dig var den bästa i mitt liv! Nu vet jag varför dom, säger att tiden går fort när man har roligt..Kan sitta och skriva hur mkt som helst känns det som! Men helt plötsligt så tappade jag lusten totalt.. Ska sjunka djupt ner i soffan och bara tycka synd om mig själv nu! Lite B&J hade dock inte vart fel (a)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3 You still mean the world to me, and my heart still belong to you! </3 

Måndag/Tisdag!

Anledningen till att jag typ inte bloggar så mkt är het enkelt för att det inte händer så mkt i mitt tråkiga liv.. Tränar, träffar kompsar och lite sånt! Så mkt mer händer inte..

Idag kmr dock fina Tiniwini med goda nyheter! Den 24 nov ska vi tydligen på Judgement day kryssning :) Hon hade fått en gratis hytt och fick ta med en kompis! AWESOME :D synd bara det är typ två mån kvar.. Hade lätt kunnat åka imorrn ;) hehe..

Om allt går som jag vill har jag dessutom en praktikplats på Nybro Djurklinik dom närmsta tre månaderna :) har vart där och lämnat in lite info till dom om hur det funkar med arbetsförmedlingen och så..
Jag håller tummarna och hoppas på det bästa nu helt enkelt :)


Nahe, kan inte sitta här och ruttna.. Ska väl slöglo lite Idol och sen Spin city innan jag släcker ner!
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

 Du är fortfarande den finaste för mig! </3


Söndag!

It's gameday people! :)
Yees, idag har vi i Trekantens damlag match igen! Efter ett matchuppehåll på ca 2 veckor äre dags igen.. Väldigt skönt! Synd bara man har vart förkyld i veckan, men det ska nog gå bra..

Igår vart det tävling i Kalmar.. Jag och mamma fixade maten till alla som hjälpte till! Så vi spenderade hela fm på klubben :P Sen satt vi bara och kollade tävlingarna.. Petra tog hem segern och därmed blev det en bra uppladdning inför VM som dom ska dansa om typ två veckor..
När tävlingarna var slut var det bara att åka hem och fortsätta med mat och grejjs ¨då vi bjöd in till Kräftskiva på kvällen :) Blev en mkt trevlig tillställning faktiskt.. Inte så farligt sent och inte så farligt mkt alkohol! Så idag är jag så pigg man kan vara, när man fortfarande har en förkylning som lurar lite i kroppen..

Nu sitter dessutom lillskiten Tappe i soffan :) är lite barnvakter idag.. Stackarn har sträckt sig i ljumsken också :( Uscha! Inge kul sånt.. Så för tillfället kollar han på Madagaskar 2 :) hehe.. Kanske ska ner och göra han sällskap, för Petra åker till sin barnkurs snart!


 Skänker en tanke till offren den 11/9 -01 idag med! <3 

Kyss och smek! <3


 Jag är lika hopplöst förälskad nu som då! </3 

Fredag!

Har inte haft ngn ork alls till bloggen den senaste typ månaden.. Men det hr ju en ganska naturlig förklaring också!
Jag och Mattias skiljdes åt som kompisar, och är det fortfarande.. Vi har setts ngn gång efteråt och det är lika jobbigt varje ggn! Jag vill bara att allt ska bli som förut, när allt var bra..
Nu är han dessutom i Skottland med båten, men det kanske är lika bra.. För då har jag en anledning att inte höra av mig! Lovade Stina och Kerstin att jag inte skulle höra av mig till honom på ett tag.. Det höll en vecka :/ men aja.. Ngn ggn kanske jag släpper honom, om det nu är det jag vill!
Allt jag vet är att jag som sagt jag vill att allt ska vara som förut..

Jag har märkt att sedan det tog slut mellan oss har också fotbollen lidit (a) det är faktiskt sant!
Dom matcher vi har spelat sedan uppbrottet har jag gjort illa båda mina lår, inte presterat jättebra och framförallt tappat orken..
Jag tränar på och kämpar som innan, men det märks liksom inte på resultatet.. Får bara hoppas att det slutar vara så! Match på söndag mot Smedby, förhoppningsvis är jag frisk och kan vara med! Och då jävlar ska det smälla :P hehe..

Har väl hänt lite saker sedan sist, men jag orkar för tillfället inte tänka på det och räkna upp allt :P har för ont i huvudet för det.. Är en del förkyld nämligen! Sitter med färg i håret nu iaf :D Koppar mahogny hette den.. Lite rödbrun-aktig är den.. Kmr nog bli naijs! Hoppas jag..
Ikväll väntar kiosken på mig på Åvallen :) Ska bli skönt att komma ut och träffa folk efter att ha legat inne hela veckan :P


Nahe, börjar bli dags att skölja ur håret och så.. Sen ska jag se om jag hittar ngn tablett att knapra i mig så jag piggnar till lite :P hehe..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3 Du finns i mitt hjärta, du finns i miin själ! Du finns överallt inom mig! <3 

RSS 2.0