Söndag!

It's gameday people! :)
Yees, idag har vi i Trekantens damlag match igen! Efter ett matchuppehåll på ca 2 veckor äre dags igen.. Väldigt skönt! Synd bara man har vart förkyld i veckan, men det ska nog gå bra..

Igår vart det tävling i Kalmar.. Jag och mamma fixade maten till alla som hjälpte till! Så vi spenderade hela fm på klubben :P Sen satt vi bara och kollade tävlingarna.. Petra tog hem segern och därmed blev det en bra uppladdning inför VM som dom ska dansa om typ två veckor..
När tävlingarna var slut var det bara att åka hem och fortsätta med mat och grejjs ¨då vi bjöd in till Kräftskiva på kvällen :) Blev en mkt trevlig tillställning faktiskt.. Inte så farligt sent och inte så farligt mkt alkohol! Så idag är jag så pigg man kan vara, när man fortfarande har en förkylning som lurar lite i kroppen..

Nu sitter dessutom lillskiten Tappe i soffan :) är lite barnvakter idag.. Stackarn har sträckt sig i ljumsken också :( Uscha! Inge kul sånt.. Så för tillfället kollar han på Madagaskar 2 :) hehe.. Kanske ska ner och göra han sällskap, för Petra åker till sin barnkurs snart!


 Skänker en tanke till offren den 11/9 -01 idag med! <3 

Kyss och smek! <3


 Jag är lika hopplöst förälskad nu som då! </3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0