Lördag!

Ibland är livet bra härligt! :)
Och ibland inte.. Som nu tex! Sitter hemma i mitt gamla rum i Nybro.. Ville absout inte flytta hem, men hade ju inget val så :/ Bara att bita ihop och söka massa jobb och hoppas på att man får ngt så man kan flytta sen igen :P hehe..

Hela veckan har bestått av packning av stugan typ! Och jag är ganska glad att jag har Mattias som har tjatat på mig :P hehe.. Annars hade det nog inte blivit så mkt gjort (a)
Idag har det vart ganska fullt upp med utplock av alla mina tusen saker och flyttstädandet som gick fort! När vi kom hem vare bara att lasta in lite hos farfar och sen vidare hem och rensa ur mitt gamla skrivbord innan vi åkte och slängde skräp på återvinningen!
Så just nu är mitt liv fortfarande nerpackat i lådor (a) hehe.. Ska försöka få upp lite ikväll iaf! Resten får bli imorrn, för ikväll bire utgång (a) hehe..

Ska till Mattias syster på inflyttningsfest :) Får hoppas på en trevlig kväll! Ska försöka hinna färga håret innan jag åker in till stan :P haha.. Men det går fin fint ska ni se! Tidsoptimist!? Javisst :P haha..Ska väl ta tag i ite uppackande! Typ bädda sängen åtminstone :P haha..
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3
 Jag älskar dig Mattias Thunberg! <3 

Söndag!

Söndag idag! Och viken dryyg söndag det verkar bli..
Mattias jobbar, så får sitta själv.. och det suuger! Är pizzasugen, men palla cykla.. Och det finns bara alkohol i mitt kylskåp :P haha.. Skitsöndag det verkar bli som sagt! Och dessutom undrar jag vrf Mattias inte hört av sig.. Han borde ha haft rast snart :( Men inte ett ljud.. Nu blir jag besviken (a)

Kvällen igår var helt okej! Har haft roligare, men var skönt att få komma ut och träffa folk :) Och gratta Eddie på hans dag med såklart (a) Saknade dock min finelin! Men det kmr ju fler ggr :)


Venne om det finns så mkt mer att skriva så! Men ska väl se om det finns ngt i kylskåpet att stoppa i magen innan jag får min pizza :)
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3 Jag älskar dig Mattias Thunberg! <3 

Lördag ännu en gång! :)

Det känns som att personer som står mig väldigt nära håller på att glida ifrån mig.. Är det något jag gjort elr sagt, isf, säg det till mig! Vill ha er kvar i mitt liv för ni betyder för mkt för mig.. Tror ni vet vilka ni är! Iaf hoppas jag det :/
Känns som att man lämnas utanför allt som händer.. Får reda på allt i efterhand på ngt sätt! Även om jag vart lite dålig på att höra av mig på sistone så betyder ju inte det att jag vill bli av med er.. Jag venne vad jag ska skriva för att ni ska förstå liksom.. Inte det minsta kul att ens närmaste vänner försvinner ur ens liv! Hatar den känslan, och jag hoppas jag kan bli kvitt den.. Om ni bara vill säga vad som är pågång!
Jag är fortfarande samma person, med elr utan pojkvän!

Har blivit sugen på utgång ikväll.. Men det vanliga probemet är ju vart man ska ta vägen :/ Får ju som sagt aldrig reda på ngt nuförtiden :( Får väl se hur det blir med den saken.. Får väl försöka luska ur mina "vänner" vart dom ska ta vägen ikväll.. Om man kanske kan hänga på! Fast är dom bara wrong och skiter i och säga ngt så stannar jag nog hemma.. Aaah, vill inte att det ska vara såhär! Skitsamma..


Nu ska jag leta reda på förfest och supa skallen av mig (a)
Men vi hööres hörrni! :)

Kyss och smek! <3

 Du bor i mitt hjärta - Mattias Thunberg! <3 


Lördag!

Sitter här i min ensamhet! Första ggn jag är utan älsklingen på flera dgr :S Typ en vecka kanske tom.. Jisses! Hur ska det gå när han åker från mig för att jobba.. Hela veckorna utan honom :( Men det tar vi då! Happy thoughts :D

Om en vecka ungefär så blir jag Nybrobo igen :/ Känns förjävligt.. Men inget annat jag kan göra!
Visst, visste jag att jag börjar jobba första mars elr ngt så hade jag ju kunnat bo kvar.. Men nu har jag ju inte ens ett jobb på G! Dessutom har jag redan pratat med hyresvärden, så han vet att jag fyttar nästa helg..
Så hela nästa vecka blir att packa ihop sina saker igen.. Känns väldigt tungt! Men får hoppas på att man får ett jobb och kan flytta snart igen! :) Dessutom har ju Mattias sin lgh, så får väl fly dit om jag inte pallar med att bo hemma (a) hehe.. Hoppas inte det gör ngt älskling :)

Och Melodifestivalen drar ju tydligen igång ikväll! Hade jag ingen aning om :P Finns det inget annat att kolla på så blire väl det.. Kollade ju bara finalen förra året, så blir väl så iår med känns det som :P Är dessutom inge kul att kolla själv (a) Får se om Kerstin kmr hit, elr om hon skulle sova inne i stan.. Sånt som märks :P Annars kanske Mattias kmr hit igen (y) Han jobbar denna helgen.. Sista han gör på Donken :)


Nehee, om man skulle ta och göra ngn nytta kanske :) Typ äta lite vore gott (a) haha..
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3 Du & Jag - Mattias Thunberg! <3 

Torsdag!

Ojsan hoppsan! Typ över en vecka sen jag uppdaterade nu :P Men har haft dataproblem och anat för mig, så får skylla på det (a)

Som jag skrev i förra inlägget så ballade mimn strömsladd ur förra veckan.. Har hänt innan, men har alltid lyckats fixa det! Men inte denna ggn såklart.. Tur jag fick lönen förra veckan så jag kunde köpa mig en ny sladd (y) Så nu funkar den igen.. Råkade visst köpa mig en extern hårddisk också :P Men det har jag ju vart ute efter ett tag så.. Men smakar det så kostar det (a) Media Markt är inte bra för plånboken ;) hehe..

Var ute i helgen med! Och det är första ggn som jag typ mått dåligt dan efter :P Brukar mest vara seg och trött annars, men i söndags mådde jag dåligt (a) Men när jag kom ihåg att jag låg bredvid Mattias så kändes allt bättre :)
Söndagen spenderade vi med att kolla på Disney :P hehe.. Elr aa, Lejonkungen och Hitta nemo iaf (y) Hitta Nemo är nog den bästa Disney/Pixar filmen som finns xD Kan typ varenda replik.. Är det bra elr dåligt förresten!? (a) hehe.. Avnjöt en bra bakismat i form av Raggare och våfflor till efterrätt :) Massa gott vare..

Denna veckan har vart lugn och skön.. Precis som jag trodde! Tränat lite och umgåtts en massa med Mattias :)
Var på fyspass med fotbollen i tisdags, och det känns fortfarande (a) haha.. Så jääkla träningsvärk har jag! Hoppas den släppt till helgen då det blir fotboll, och kanske utgång! Beror på vad min plånbok säger..

Har betalat mina räkningar idag iaf! Nu äre bara el och en halv hyra kvar.. Och tlfn för februari med, sen är nog mina pengar slut! :/ Aja, får se.. Hoppas på att man hittar ngt nytt bara :) Finns inget bättre än att tjäna sina egna pengar.. Men får se hur det blir med den saken..


Sitter hemma hos Mattias nu, och vi hlr på att baka :) Hallongrottor är klara, Drömmarna är pågång! Fattas bara chokladsnittar och Bonnkakor :D Funderar på om jag ska hjälpa han lite nu.. Men nu vet ni lite vad jag haft för mig iaf :)
Men vi hööres hörrni! :)Kyss och smek! <3

Mattias Thunberg - Jag älskar dig så sjukt mycket! <3

RSS 2.0