Jahaa!

Ännu en vecka har gått utan att jag har uppdaterat :P hehe.. Får skylla på att jag inte haft tid (a) hehe..

Har inte jobbat så mkt sen sist! Och nu vet jag inte när jag kmr jobba nästa ggn hlr, för jag är just nu arbetslös.. Fick ett sms av min arbetsgivare att jjag skulle skicka in timmarna som jag jobbat för att dom inte hade mer jobb åt mig! Hur kul är det liksom.. Men! Det jävliga är att jag hade jobbbat på dan, men han kunde inte förmå sig att säga det till mig då utan skickade ett sms på kvällen istället! Håller med Lollo, han är säkert konflikträdd ;) hehe.. Men om han nu inte kom på detta förrns på kvällen så hade han iaf kunnat ringa mig.. Blir så sur bara!
Så nu är Ida på desperat jakt efter ett jobb! Har två stycken som ska prata med gårdar om dom behöver ngn hjälp! :P hehe.. För trots allt så är det faktiskt kor som jag vill jobba med :)

Men men! Vad har hänt mer!? Inte så jävla mkt faktiskt :P Var mer Peter och Jönsson inne på Vallen i fredags.. Träffade på Robin därinne med :) När Peter och Jöns bestämde sig för att dra bort till O'learys så stannade jag kvar på Vallen, för jag är för liten för att komma in på O'learys :P hehe.. Eddie var en ängel som kom och hämtade mig inne i stan :) även att han skulle upp och jobba dagen efter! Tkr vi mkt om..

Ikväll ska jag hem till Nybro över natten :P För imorrn ska jag ner till Amanda, för vi ska gå på Sailet :D Kmr bli så skojj! Har ju liksom inte träffats sen Studenten.. Men iaf, vi kmr äga hela Sailet ;) mahaha! Synd att man missar kräftskivan hemma bara, och sista Björket.. Men folket där kmr man ju träffa på Sandra i höst så ;)
Nu börjar få lite skrivtorka :P venne vad mer man ska sriva om.. Så nu ska jag sitta och glo tills Eddie kmr hem, för då ska jag äntligen få komma hem till Nybro igen! :DMen vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3


Jag vill känna din kropp emot min! </3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0