Tisdag!

Värst vad tiden går fort :P Två veckor sedan sist nu (a)

Iaf, så har jag fyllt 20 :D vart på intervju och grejjat en massa.. Och snart är det dags för minoch Tinas fest! :D Kmr bli kalas!

Har hittat ett jobb till som hade vart asnaijs att söka :) 10 mån på Nya Zeeland hade vart ngt :) Snd bara det är så dyrt att åka dit.. Men samtidigt som det hade vart skitskojj, så tvekar jag.. Dels för att det är så länge man är borta och dels för att det är vääldigt långt bort :P haha.. Mjölka 1200 kor hade vart en upplevelse ;) dock är det två st 50 karuseller, men iaf! Det hade varit skitskojj! Tåls att tänka på ett tag till :) Sista ansökning är inte förrns 10 maj, så är ett tag till.. Men jag är suugen ;) hehe..

I lördags var det partey i Grönhögen! :D Fetskojj var det! Men jag hade inte förväntat mig ngt annat, jag hade ju trots allt Kerstin och Jessica med mig! :D <3
Det började med att jag åkte här hemifrån vid halv två för jag skulle till Kerstin innan! Vid tre var jag på ön, och lite senare var det dags att åka ner till södra delarna av Ön :) det bjöds på smörgåstårta och glass! Sen var det dans natten lång! Och jag undrar fan vad jag gjorde, för jag hade typ träningsvärk elr ngt i söndags xD haha.. Så om ngn ville tala om det för mig vore det bra! ;) Men som sagt, det var asskojj! Och trevligt på flera sätt (a) 

Känns som jag svävar lite på moln för tillfället! :) Jag är bara väldigt glad helt enkelt! Och det tkr vi om.. Man kan ju hoppas att det fortsätter också! :) Vet dock inte om personen i fråga läser, men om det är så kan man ju hoppas att den fattar! ;) hehe.. Haft trevliga dagar med mkt sms:ande! :) Men men, som sagt - jag är glaad!

Men men, kanske ska göra ngn nytta! Typ lite teori och skolarbete.. Känns inte lockande, men måste ju göras så!
Men vi hööres hörrni! :)


Kyss och smek! <3
I think my luck has changed! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0