Den tionde Svenska Idrottsgalan 2009!

Mina tankar och känslor kring Idrottsgalan 2009!

Årets kvinnliga idrottare:
Emma Johansson, cykel

Prisutdelare: Elisabeth Höglund (känd från årets Let's dance)

Tråkig människa.. Fattar dels inte vrf hon är med i Let's dance, och inte hlr vrf hon är med här :S Fast det är klart, vissa ljusa stunder hade hon väl..

Emma förtjänade helt klart detta priset för hennes insats i OS! =) Hon tåg den svenska första dam OS medaljen i cykel någonsin!


Årets manliga idrottare: Robert Karlsson, golf

Prisutdelare: Annelie Alhanko (prima ballerina asoluta)

Värst vad alla prisutdelare ska babbla då.. Och så ska hon vara fin i mun med =P hehe.. Det märks att man aldrig kollar golf ;) hehe.. Han är rankad sexa i världen och är första svensk genom tiderna vunnit "Order of Merit" dvs. Europatourens penningliga, en prestigefull titel som ger eko i golfvärlden.

Hoppades på Rolf-Göran, men men..


Årets lag: Thomas Johansson & Simon Aspelin, tennis

Prisutdelare: Göran Hägglund

Tkr inte om denna människa, han är ju så seeg! :/ Men men, bara att stå ut, vad ska man göra liksom..

Vågar ju inte byta kanal, då kanske man missar pristagaren ;) hehe.. Tkr inte om att kolla tennis =P vet bara vem Thomas är av dom två ;) haha..


Årets ledare/tränare: Nanne Bergstrand

Prisutdelare: Björn Ranelid

Vrf just en skåning ;) haha.. Men har var ganska kul att lyssna på iaf! =) Han kunde prata han ;) Fett naijs att en Kalmarit vann!! Synd bara att laget inte var nominerat.. Han tog upp dom lokala spelarna för att visa sina talanger!

Han förvandlade Kalmar FF till ett mästarlag! =D Hans historia var rätt bra med..

Den avslutades med: När jag väl fått ihop människan så var också jorden perfekt!


Årets nykomling: Sarah Sjöström, simning

Prisutdelare: Robert Gustavsson (med Björn Gustavsson)

Ett jävla babbel innan dom kom till skott, lite långdraget.. Inte spec roligt hlr, men

Björn var ju med så ;) Asså shit, Sarah är 15 år gammal! =)


Årets prestation: Charlotte Kalla, längdskidor

Prisutdelare: Stavros Louca (lärare i serien klass 9a)

Skit i att han inte kan prata 100% bra svenska, han är ändå bra att lyssna på! Han hade en glädje i rösten som typ ingen annan prisutdelare haft ikväll, och det tkr vi om! =) Kalla har varit årets namn i vinteridrotts Sverige iår tror jag.. Charlotte Kalla satte hela världseliten på plats och tog hem segern i Tour de Ski i början av 2008.. Det rycket hon gjorde i backen är otroligt, att man har så mkt krafter kvar efter ett lopp är sjukt!


Årets idrottare med funktionshinder: Jonas Jacobsson, sportskytte

Prisutdelare: Stefan Holm

Jonas har tagit 16 OS-guld! My good :S


Svenska dagbladets bragdguld: Jonas Jacobsson, sportskytte (handikappidrottare)

Prisutdelare: Lena K Samuelsson

Första gången ngnsin som en handikappidrottare får bragdguldet! Fett coolt =)

Han tänkte lägga av vid OS i Seoul 1988! Tur han inte gjorde det! =P


Jerringpriset: Charlotte Kalla, längdskidor

Prisutdelare: Gunde Svan

Nämner än en gång stigningen i backen, den var otrolig!


TV-sportens sportspegel pris: Christoffer Lindhe

Prisutdelare: Marie Lehman

Pojken har inga ben och bara en arm, men är ändå en talang i bassängen! Han fick också pris på Svenska Hjältar galan, och han förtjänar det.. Stående ovationer för en sån kille i ung ålder är inte dåligt =) Han är en värdig vinnare! Efter hans olycka var han inte säker på att han lunde fortsätta, men det kunde han! Och tur är väl det =) Grattis Christoffer!


Idrottsakademins hederspris: Arne Ljungkvist

Prisutdelare: Carolina Klüft

Han var en stor höjdoppare, men stoppades av en knäskada.. Han blev då läkare och vid OS i Seoul 1988 avslöjade han en av idrottsvärldens största dopingskandaler.. Arne har länge gjort mkt för att göra idrottsvärlden rättvis, och han har kommit lite på vägen =) Keep up the good work Arne ;) hehe.. Ett av hans mål i livet blev även uppfyllt idag, och det var att själv få ett pris på galan =)Markus Fagervall, Brolle, Magnus Bäcklund gjorde ett mkt bra framträdande ikväll! Det var ett Tom Jones medley =) Ett plus är ju att dom inte ser helt fel ut ;) hehe..Hade glömt att Magnus hade sån röst! Men Brolle har ögonen, man smälter fan (a) Markus version av låten Sexbomb tycker vi om ;) Dessa tre pojkar asså! Magnus kan sjunga, men han ser inte lika bra ut som dom andra två! Brolle är helt klart favoriten =)


Haha, Robert är typ bäst som Per Gessle ;) haha.. Rätt likt, men inget slår hans imitation av Rickardsson! xD Gillar dock inte hans nyskrivna låt ;) haha.. Måste ju vara positiv till våra idrottare! =P Jag tror inte hlr att Robert kan ngn annan låt med Per än "Här kommer alla känslorna" ;) Stackars Peter får utbrott! Medleyt är det bästa ju =P haha.. Så jävla rätt, kan knappast bli bättre ;) Ibland lyckas han Robert!


Timo Räisinen gjorde en bra halv-akustisk version av Simply the best! =) Har aldrig lyssnat på han innan, men denna var faktiskt riktigt bra.. Låten var en hyllning till alla som under året lagt av med sin diverse idrott! =) Domma två är Annika Sörenstam och Stefan Holm! Tack för det ni har gjort för oss under dessa åren! =)

När Peter Settman är ute bland idrottarna så är han helt oslagbart rolig =P Han faller pladask för Charlotte Kalla ;) hehe.. Jävlas med simmarna bl.a! Och ska snakka ner SVT chefen, men så blir det inte! Blandar ihop Hägglund med Dansbandskampen-domaren ;) säger då det..


Versionen av Barcelona var fett naijs! Maffigt bara på TV.. Kan ana hur coolt det måste vart och se det live asså! Hehe, bråka lite om vem som ska sjunga måste man göra med ;) ingen gala utan bråk, mahaha! =P Och Malena fixade nog kvällens min, haha!

Tommy Körbergs framträde var så bra som ett framträdande med Tommy Körberg kan bli =P hehe.. Även om jag inte tkr om honom som person så måste jag ändå säga att han har en sjuhelvetes röst ;) tehe.. Och låten han framförde, The winner takes it all, passar den rösten som handen i handsken!

Svenska spel har dragit in över en miljard till idrottssverige! =D


GRATTIS ROLF-GÖRAN TILL FEMTE PLATSEN TILL JERRINGPRISET! =) Jonas fick fjärde platsen! Vi säger Grattis till tredjeplatsen Anders Olsson =) Sry Kallur, men Kalla slog dig idag! Grattis till silvret iag! =)


I kampen Kalla vs. Kallur ställer man idrottsdrottnigarna mot varandra! Båda gör en gigantisk prestation iår.. Kallur slår världsrekord och Kalla visar att även skidåkare har dold energi ;) Och som nämns ovan så tog ju Kalla hem den kampen, och det tack vare tittarna! Grattis =)
Detta var en skitbra gala med värdiga vinnare =) Synd bara att rid- elr danssporten inte blev uppmärksammat iår! Förra året vann Andreas Berg och Jessica Lennartsson, dom tog VM guld i boogie-woogie under förra året! Väldigt roligt för dom, för det var ett underbart avslut på deras karriär.. Dom sa efter att dom fått sitt VM guld att dom skulle lägga av, och det har dom gjort..
Men men, nu måste Ida sova så hon orkar upp i tid till bussen imorrn så hon inte kmr försent till praktiken =P
Men vi hööres hörrni! =)Kyss och smek! <3
Jag tkr om dig så mkt så du anar inte! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0