Praktik!

Tredje dagen på min praktik idag =) Har vart ganska lugnt idag faktiskt, ganska skönt.. Var med Patrik när han satte ett dropp på en islänning, har sprungit med ngn häst och lite så!
Islänningen är en ganska tråkig historia förresten! Den var 26 år gammal och hade ngn ämnesomsättningssjukdom.. Så under nästan hela eftermiddagen så satt hon med sin häst på kliniken medans droppet skulle rinna klart, och när den hade gjort det så hade den fått typ diarré :S innan hade han ätit jättedåligt, så dom hade tagit blodprov och så.. Men när lilla pållen inte blev bättre så tog ägaren beslutet att ta bort sin lilla älskling.. Hon hade haft han sen ha var föl och han blev 26 som sagt.. Han såg ut som en liten nallebjörn, jättetjock lockig päls =P hehe..
Men förutom det så var det rätt lugnt som sagt..
Jag och den andra praktikanten som var där idag fick rengöra klippmaskinerna med =P hehe.. Lite lättare än att rengöra skolans om man säger så!

Igår var det därmot lite mer att göra, fast det var ganska mkt böjprov och så då.. En del som kom tillbaka som blivit behandlade i knä elr liknande! Så blev att springa lite då med =P Var en som kom in med en spattponny med, var typ tio år gammal.. Men den ponnyn kom aldrig ifrån kliniken! Var med när dom avlivade den, men det var ett val jag gjorde själv..
L-G hade en operation igår med! Han skulle in och ta bort lite lösa benbitar i båda bakknäna på en häst.. Då denna operation inte var så blodig så var jag kvar hela tiden =P hehe.. Dom var inne med kamera, så man såg allt på skärmen! Det enda som var lite sådär var när han skrapade i knäet, kmr inte ihåg vad det var för ngt men iaf.. Lät lite som när man är hos tandläkaren och skrapar på tänderna ;) hehe..

Men men! Börjar bli trött nu, måste orka upp imorgon med.. Ska nog ringa sötnosen med =)
Men vi hööres hörrni! =)Kyss och smek <3

Jag tkr om dig jättemkt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0