Löprunda!

Blir en sen uppdatering :P Det var i tisdags jag var ute..

Jag och pappa hittade en slinga vid jobbet på 3km som jag bestämde mig för att kolla in :) Fin grusväg hela vägen vare.. Dock märks det att jag inte tränat på ett bra tag! För jag orkade typ inget alls.. Sprang kanske 2 av 3 km :P tiden var 11.52!

Nu får vi se när nästa träningstillfälle elr match blir.. För jag har en fot som inte mår spec bra!
På matchen mot Madesjö igår landade jag snett på foten, och självklart tog det ganska illa.. Så igårkväll var min knöl som en tennisboll ungefär! Och idag har svullnaden spritt sig lite, och foten börjar bli blå.. Så dröjer innan jag kan anstränga den så pass igen :( Så typiskt..
Så fick ni lite annat  i detta inlägget också :P hehe..Simma lugnt! :)

Match!

Match borta mot Bodabruk idag..
Finns inte så mkt att säga om denna matchen heller! Blev en förlust idag igen.. Vi kan mkt mer än det vi visade idag tjejer! Bara att bita ihop och gå vidare :)

Märks att jag inte tränat på två veckor nu.. Har ingen ork längre! Måste ta tag i detta nu.. Kan jag inte träna får jag snöra på mig skorna asså! Annars hlr inte detta längre..
Får vi se om det blir ngn match i veckan.. Ngn träning blire inte, det vet jag! Madesjö och Norra tång står för motståndet i veckan.. Madesjö på onsdag och Norra tång på söndag!

Ngt positivt från dagen är att ryggen höll, trots att jag glömt mitt ryggskydd idag :) Det tkr vi om.. Känner dock det onda komma smygande! Men är väl ngn sorts träningsvärk elr ngt jag venne.. Men sålänge jag inte har ont under match så är jag nöjd :D

Finns inte så mkt mer att skriva.. Så jag skiter i detta nu! Platt-match är ett ord som kan sammanfatta dagen..

Simma lugnt! :)


Match!

Match mot Vissefjärda idag!
Vart riktigt förvånad när jag fick beskedet att jag skulle vara med, men sen kom jag på att det är tre st borta! Så mister Trasan hade väl inget annat val än att låta mig spela ;) hehe..

Men iaf!
Har inte så mkt att säga om matchen! Det vart riktigt varmt idag, så pass att vi fick använda oss av en vattenpaus i varje halvlek..
Fick dock näta idag :D Så man kan ju hoppas att man blir av med nicket Bommen nu ;) hähä.. Det var jag och Josse som fixade målen idag!
Men vi kämpade på i värmen, men det gick inte hela vägen idag.. Bara att ladda om och ge Bodabruk en omgång nästa helg istället! ;)


Hoppas på att jag kan träna i veckan :) Kände idag att det märktes att jag inte tränat på två
(?) veckor :/
Simma lugnt!

RSS 2.0