Match!

Nöbbele BK - Trekantens IF 0-4!
Mkt fint resultat, och de lyckliga är Bessi, Josse, Wilma och Lambert :)
Första målet (Bessis) kmr dessutom av att ett avslut från min sida skiter sig ;) haha.. Så tar assistpoängen på den :P
Vi gör en bra match och har mkt folk så vi har i princip pigga spelare hela tiden, vilket jag tkr var kalas :) Tom jag är nöjd med min insats denna match, elr aa bitvis iaf! Fick svårt att andas i första, men det fixade en allergitablett :) Sen fick jag sån jädra håll i andra så jag orkade inget alls..
Men som sagt, jag är nöjd med lagets och min insats ikväll :)

Nu är det sommarlov från fotbollen fram tills den 23 juli då det bär av på träningsläger ngnstans :) Ser vi framemot.. Ska hinna ge mig ut på några löprundor innan dess :) Och kanske hinna med ngt intervall pass med GRC också! Kan behövas ;)
Höstens matchpremiär är 15 aug hemma mot Vissefjärda! Då ska dom få igen för vårens match ;) hehe.. Då smäller det!Simma lugnt! :)

Träning!

Måndags träning denna veckan!
Endast spel idag, då det är matchdags på onsdag :)
Vi körde bara i en timme idag, för herrarna spelade match så vi fick chans till att kolla på dom!

Träningen gick väl någorlunda tkr jag! :) Fick lite ont i ryggen i en närkamp med Tina ;) hehe.. Men det gick väl över någorlunda tkr jag.. Känns bra att inte ha ont längre iaf! Har inte känt av ryggen på ett bra tag nu faktiskt :)
Var rätt stel idag, men det skyller jag på sängen jag sov i under helgen ;) Men jag blev faktiskt lite piggare ju längre träningen gick :) Så det känns väl någorlunda inför onsdag! Detta ska vi fixa..

Måndag:
träning
Onsdag: Match MIF-TIF
Torsdag: Träning
Söndag: Match Nöbbele

Efter söndag är vi fotbollsledigt fram till den 23 (?) juli, då blir det nog träningsläger på Gotland :) Ser vi framemot..


Simma lugnt :)


Träning!

Sista träningen för denna veckan!
Var mkt pass och avslutningsövningar.. Då vi för en ggns skull hade två målvakter blev det spel med på slutet :)
Gick sisådär för mig idag.. Vet inte vrf, men det funkade inte helt enkelt inte! Över lag så var det väl en helt ok träning tkr jag :)

Nästa vecka ser ut som följer:
Måndag: Träning
Onsdag: Match :)
Torsdag?: Träning
Vet inte om vi tränar på torsdag, men förmodligen.. För det är match på söndagen
(?) sen med, så kan behövas :)
Simma lugnt :)

Träning!

Träning idag!
Började med att gå igenom lite teoretiskt vad som måste förbättras.. Sen var det i princip bara avslutningsövningar idag!
Uppspel - tillbakaspel - inlägg typ :) Rätt bra övning, men kan bli ganska långtråkig! Mkt löpning för oss på kanten idag, och det kändes i mitt ena lår där jag har fått ont.. Vet inte vad jag gjort, men ont gör det! Och måste träna tillslag också, så det måste jag tänka på :)
Nu är det lugnt med träning tills på torsdag! :) Kan tänka mig att det blir en del spel, för då ska väl min syster träna också tror jag!

Simma lugnt! :)

RSS 2.0