Löpning!

Vart ute på en löprunda igår.. Skönt att få ut och röra på sig och rensa tankarna lite!
Sprang en lite annorlunda runda än innan, så den blev lite längre! Ska nog fortsätta med den så det gör lite nytta :P
Och jag känner att benen orkar, det är bara konditionen som ska förbättras också.. Men det kommer det också så småningom :)

Ikväll sätter fotbollsträningen igång med :) Ska bli riktigt skönt! Se hur ljumskarna hlr när man slår på en boll.. Dom kändes ju bra på Malkars i torsdags, så det ska nog gå bra..


Bara tvungen att tillägga att Therese Alshammar precis tog VM-guld i 50m fritt :D Sweet!
Det är ju ändå en träningsblogg, så vrf inte skriva det här liksom ;)


Simma lugnt! :)

Malkars!

Medans resten av familjen Arvidsson ägnade torsdagskvällen åt dans, spenderade jag kvalitetstid med mig själv på gymmet!

Blev inte det "vanliga" passet då jag inte hade så mkt tid på mig.. Men körde i princip bara ben idag! Gjorde en magövning också, bara för att ;)
Ett stort plus är att jag inte fick så jätteont i mina ljumskar igår! Vilket är väldigt skönt.. Fortsätter jag att köra på Malkars även nu när fotbollen drar igång så får jag nog ordning på dom :) mkt skönt..
I det stora hela gick passet riktigt bra faktiskt, trots det korta tiden jag hade på mig!

Hoppas kunna dra en löprunda ikväll, om det inte regnar.. Inviga mina nya löpartights ;) hehe.. Kanske att man drar in en sväng till Malkars imorrn med, sen äre fotboll på söndag! Och hör ni inget av mig efter söndagkväll är jag död.. Bara så ni vet ;) haha..

Simma lugnt! :)

Malkars!

Var en sväng på Malkars ikväll! Hade en del aggresioner att ta ut efter FF's plattmatch tidigare..

Körde mitt vanliga "program" :) Gick bra, men la på lite mer vikt idag och det kändes.. Förmodligen kmr det kännas mer imorrn (a) hehe!
Har lyckats med att få problem med mina ljumskar också.. Inte skönt alls! Så hoppas jag får ordning på dom, för har inte lust att bråka med onda ljumskar hela hösten.. Förslagsvis får jag väl kanske köpa mig ett par värmebyxor elr så! Sånt som märks :)
Nu har det blivit lite mkt på Malkars, så på tisdag blir det en löprunda istället :) Ska bli skönt nu med! Bara ta på sig skorna och rensa tankarna en stund!

Fick även höra att fotbollsträningen drar igång en dag tidigare än bestämt! Så nästa söndag drar det igång :D Sweet som fan.. Har  längtat asmkt efter fotbollen, och då har vi ändå bara hållt uppe en månad :P hehe.. Drar igång ungefär 1,5 vecka innan första matchen som blir mot Norra Tång! En hängmatch sen i våras..


Nog snakkat nu!

Simma lugnt! :)

Träning!

Har kommit igång riktigt ordentligt med min träning nu!
Såhär ser passen ut hittills:
Onsdag: Löpning
Fredag: Malkars
Söndag: Malkars
Tisdag: Löpning
Torsdag: Malkars

Ska försöka fortsätta köra varannan dag och vartannat pass på Malkars, elr iaf minst en ggn i veckan där.. Det märks att man har kommit igång också, för jag orkar lite mer nu än första passet för en vecka sen! Mitt mål vet jag inte.. Det är väl först och främst resultat på vågen, men även på planen..

Fotbollen sätter igång den 1 aug igen.. Och jag kan inte längta mer :) En månads uppehåll är för mkt.. Förhoppingsvis ska det märkas att man hållt igång under uppehållet! Så man orkar lite iaf.. Jag vill inte ligga sjukt långt efter, för jag vet inte om jag kom igång riktigt ordentligt efter järnbristen och allt som hämmade min träning för ett par mån sen! Men nu är jag pågång igen ;)
Jag hoppas att jag kmr utvecklas i mitt spel nu när man kommit igång och tränar ordentligt.. För då på den tiden när jag var vältränad då var jag bra :) Så jag hoppas verkligen att jag kan bli så bra jag var en gång i tiden..

Nog snakkat om inget.. Ska ta det lugnt och låta kroppen vila, så blir det träning på lördag igen :)
Simma lugnt! :)

RSS 2.0