Match och Träning!

Match Måndag: Mörbylånga - Trekanten 2-3
Jaa, ni läste rätt! Vi slog Mörbylånga med 3-2 :D Det hela blir bättre av att dom dessutom är grupptvåa ;)
Detta var utan tvekan våran bästa match! Vi spelade som ett lag och vi hade viljan.. Nu gäller det bara att ha kvar den i alla andra matcher som följer nu :P Men det ska väl gå hoppas jag..
Vi brukar börja en match väldigt bra, men denna gången fortsatte det matche igenom! Det tidiga ledningsmålet är viktigt för oss, och vi fick ett i denna match också! Jag som spelade fram till Tessan, som med mkt vilja trycker in bollen i mål :) Sen reducerar Mörby, och vi tar ledning, sen reducerar dom igen.. Och då blev det nervöst, men tack vare Moa så gör vi ett tredje mål som sätter punkt för matchen :)
Är sjukt stolt över alla mina fina tjejer i laget :) och ett stort plus till Moa, Emmie och Lovisa som kmr ner för att hjälpa oss med folk! :D
Jag gjorde en kanonmatch, så även sist mot Norra Tång.. Men som Peter sa, jag ska bara orka hela vägen.. Jag vet att kondisen fattas, men den ska förbättras! Tro mig, jag vill detta.. Och nu när jag sett att jag verkligen kan, då är jag ännu mer taggad att fortsätta träna ;)
Just det! Jag, Josse och Tina (?) gjorde assist! Medans Tessan gjorde 1 mål och Moa 2 :)


Träning Tisdag:
Vi gjorde en vanlig uppvärming men kvadrater, och sen lite löpning innan vi spelade ihop med 97/98 :) Blandade ihop oss, och det gick riktigt bra! Även om en del fick spela på ovana platser, däribland Emma Svensson som inte var sen att utropa sin missnöjdhet ;) hehe.. Jag däremot var nöjd med placeringen på vänsterkanten :)
Löpningen kändes bra, trots att jag har lite ont i ena låret från uppvärmningen på matchen dan innan.. Elr det är inte så mkt smärta, utan det känns mest och ligger typ och irriterar och hämmar mig lite! Tur bara att det inte känns när jag springer ;)
Mina ljumskar däremot, dom vet jag inte vad det är med.. För ibland kan dom kännas av ganska mkt, medans dom vissa dgr inte känns alls :P haha.. Men det är väl ganska skönt antar jag :P

Ska försöka ta mig in till Malkars snart! Kan behövas känner jag.. Blr kanske i helgen, för vad jag vet är det bara byfotboll på lördag, och lagfest! Sen äre inget mer.. Blir nog gymmet på söndag elr ngt :) Får se helt enkelt!


Simma lugnt! :)

Fotboll!

Kom på att jag inte skrivit ngt om våra senaste träningar! Och eftersom jag inte har ngt bättre för mig tänkte jag göra det nu :P

2/8 - Första spelträningen för säsongen! :) Kändes mkt bra.. Och jumskarna höll, även om jag vart väldgt orolig att dom skulle gå sönder! Var lite vanliga spel/pass övningar innan vi blandade oss med 97/98-tjejerna och spelade lite..
Känns bra när man får beröm under den första spelträningen efter uppehållet! Nu ska jag bara lyckas prestera på matchen imorrn med :P
3/8 - Nytt fyspass idag.. Men inte lika jobbigt som sist :P Idag vart första ggn sen fotbollen satte igång som jag kände av ljumskarna lite lätt! Men inte så farligt, då jag höll igen lite.. Efter denna träning kändes det att vi definitvt vart igång igen! :)
8/8 - Sista träningen innan första matchen för säsongen.. Vart inte så farligt jobbigt! Var lite kondition och lite bollträning.. Sådär lagom chill man vill ha det efter en hel helg med fullt upp på cupen :)

I helgen hade vi Trekanten cup på Åvallen :) Jag var en av domarna, så fick lite motion då med! Gick faktiskt bra måste jag säga, och det var skönt att få fler matcher och även finaler detta år..
Imorrn väntar första matchen för säsongen.. Norra Tång står för motståndet! Jag har stora förväntningar på mig själv :) vet att jag kan bättre än vad jag gjort förra säsongen.. Så upp till bevis nu fröken Arvidsson ;)

Simma lugnt! :)


Fotboll!

Igår satte fotbollen igång igen! :D Sweet som fan.. Även om det inte blev så mkt fotboll under den tiden vi tränade ;)
Hade en styrke/kondis-träning.. Och jag trodde att: "detta kommer väl inte bli så jobbigt! Jag har ju tränat en del på Malkars".. Ack så fel jag hade :P Sjukt jobbigt vare! Men härligt som fan.. Behövde ett sånt pass :)
Och ingen träningsvärk har jag heller :) Elr ska väl inte ropa hej egentligen.. Men lite ont i bröstmusklerna efter armhävningarna har jag, men inte mer! Så ngn nytta har väl Malkars gjort iaf ;)
Får se om det blir träning imorrn elr på onsdag! Blir bara en ggn till iaf, för jag ska ju typ jobba på Sinus i veckan.. Så får ta ett pass på Malkars elr ngt istället :)

Men men.. Till helgen äre Trekanten Cup, och då åker domartröjan på igen :) Sen på söndagen när allt på Åvallen är klart så blire hem till Fam. Svensson för lite mat, innan ett träningspass på kvällen! Sen ska vi nog vara pepp tills Norra Tång matchen nästa vecka (y)Simma lugnt! :)

RSS 2.0