Match!

Match mot Lessebo ikväll!

Till och börja med kan jag säga att det blev en 1-0 förlust!
Kunde dock blivit 1-1 om jag inte klantat mig :P Missade ett friläge (a)
Spelade hela första ute på min vänsterkant.. Trots allt där jag trivs bäst :) Fick börja med att vila i andra, men blev ett kort inhopp som forward! Sen sista 10 blev det vänsterback..

Tkr jag var rätt pigg i benen idag! Och det höll i sig med :) Men trots det så uträttade jag nog inte så mkt som jag ville.. Efter ett par misslyckade mottagningar och löpningar vågade jag inte ta chansen att försöka komma runt, så jag nöjde mig med att slå lite bollar på Lambert! Måste bli bättre på det där med mottagningar tror jag.. Och våga utmana med! Är jag alldeles för dålig på :/
Vet inte hur mkt mer man kan skriva.. Träning tisdag och torsdag denna veckan! Ingen löpning för mig, då det blir Ölands besök i helgen :)Simma lugnt! :)

Löpning!

Är meningen att jag ska försöka mig på ngn form av träningsblogg tänkte jag mig :)

Hann inte med ngn fotbollsträning idag! Så fick tummen ur röven och var ute på en löprunda istället :)
Sprang 4 km, varav 1 var nerjogg.. Körde lite styrka efteråt! Med styrka menar jag knäböj och sit-ups :P hehe..

Kändes att jag inte sprungit på ett tag då det var tungt.. Men förhoppningsvis ska det bli bättre då jag planerar att försöka ta tag i löpningen också, precis som jag gjorde med fotbollen i höstas :)
Så ungefär ett löppass i veckan ska jag försöka mig på.. Får se om jag kanske får upp kondisen till vad den varit en ggn i tiden :)
Simma lugnt :)


RSS 2.0