Träning!

Tränade i tisdags men nu kmr inlägget :P hehe..

En mkt varm träning denna kväll.. Men vi kämpade på! Fortsatte på våra volley-nick övningar :) Nu börjar det kännas riktigt bra måste jag säga.. En del löpning hann vi med också, sen spelade vi!

Tränade med ryggskyddet nästan hela träningen.. Det känns bra att ha stödet mot ryggen! Och det ska jag fortsätta med :)

Ingen mer träning denna veckan! I helgen är det Trekanten cup, och då ska jag döma :)Simma lugnt! :)


Träningsläger!

Jahaa, hemkommen från en helg i Kolboda med laget..
Skulle vart träningsläger, men så mkt träning blev det inte! Hela helgen regnade bort :(

Fredag: Träningspass 1 bestod av det lite basic träning typ.. Mkt tryck på volley och nick, vilket behövdes! Lite avslut hanns med också :)
Lördag: Skulle haft två träningspass idag, men regnet förstörde som sagt allt för oss.. På förmiddan blev det dock ett pass i bassängen, i regn och blåst :P
Simmade 200 meter och sen lite stafett typ.. Sen vart det 7 min med att trampa vatten! Det är ngt som är sjuukt jobbigt :/ Men jag överlevde, trodde jag skulle drunkna ett par ggr ;) hehe..
Söndag: Enda passet var på förmiddan idag! Det var fortsättning från igår, med lite volley och nick.. Sen en del löpning! Kunde inte gå fullt idag för jag hade en sjuhelvetes magknip :S Mådde typ illa när jag sprang.. Missade typ hela delen med avslutsövningar pga av magknipen! Hade jag dock behövt (a) Fick offra mig och bita ihop i slutet då det var spel som gällde! Men ont hade jag..
Första ggn jag tränade med ryggskyddet idag med :) Gick bra, och kändes att det gjorde nytta! så det ska få åka med på träningar och matcher i fortsättningen..


Nästa träning blir kanske på tisdag om inte planerna är för dåliga! Sånt som märks.. Annars är det uppehåll tills nästa vecka tror jag! Ingen träning torsdag pga av Trekanten cup som är nästa helg!Simma lugnt! :)

Träning!

Första träningen efter uppehållet! :)

Var riktigt gutt att komma igång igen måste jag säga! Var riktigt stel i benen dock, för jag var med Elli och red i tisdag.. Så var lite kämpigt att komma igång, men det gick det med :)
Träningen var inte så värst jobbig! Passningsövningar och spel  var det som stod på schemat.. Dessutom konstaterade jag att jag ska nog hålla mig på topp ;) hehe.. Sen vad Trasan säger om det, det vet jag inte :P

Imorrn bär det av på träningsläger! :D Kmr bli asgött! (y)


Simma lugnt! :)

RSS 2.0