Match och Träning!

Match Måndag: Mörbylånga - Trekanten 2-3
Jaa, ni läste rätt! Vi slog Mörbylånga med 3-2 :D Det hela blir bättre av att dom dessutom är grupptvåa ;)
Detta var utan tvekan våran bästa match! Vi spelade som ett lag och vi hade viljan.. Nu gäller det bara att ha kvar den i alla andra matcher som följer nu :P Men det ska väl gå hoppas jag..
Vi brukar börja en match väldigt bra, men denna gången fortsatte det matche igenom! Det tidiga ledningsmålet är viktigt för oss, och vi fick ett i denna match också! Jag som spelade fram till Tessan, som med mkt vilja trycker in bollen i mål :) Sen reducerar Mörby, och vi tar ledning, sen reducerar dom igen.. Och då blev det nervöst, men tack vare Moa så gör vi ett tredje mål som sätter punkt för matchen :)
Är sjukt stolt över alla mina fina tjejer i laget :) och ett stort plus till Moa, Emmie och Lovisa som kmr ner för att hjälpa oss med folk! :D
Jag gjorde en kanonmatch, så även sist mot Norra Tång.. Men som Peter sa, jag ska bara orka hela vägen.. Jag vet att kondisen fattas, men den ska förbättras! Tro mig, jag vill detta.. Och nu när jag sett att jag verkligen kan, då är jag ännu mer taggad att fortsätta träna ;)
Just det! Jag, Josse och Tina (?) gjorde assist! Medans Tessan gjorde 1 mål och Moa 2 :)


Träning Tisdag:
Vi gjorde en vanlig uppvärming men kvadrater, och sen lite löpning innan vi spelade ihop med 97/98 :) Blandade ihop oss, och det gick riktigt bra! Även om en del fick spela på ovana platser, däribland Emma Svensson som inte var sen att utropa sin missnöjdhet ;) hehe.. Jag däremot var nöjd med placeringen på vänsterkanten :)
Löpningen kändes bra, trots att jag har lite ont i ena låret från uppvärmningen på matchen dan innan.. Elr det är inte så mkt smärta, utan det känns mest och ligger typ och irriterar och hämmar mig lite! Tur bara att det inte känns när jag springer ;)
Mina ljumskar däremot, dom vet jag inte vad det är med.. För ibland kan dom kännas av ganska mkt, medans dom vissa dgr inte känns alls :P haha.. Men det är väl ganska skönt antar jag :P

Ska försöka ta mig in till Malkars snart! Kan behövas känner jag.. Blr kanske i helgen, för vad jag vet är det bara byfotboll på lördag, och lagfest! Sen äre inget mer.. Blir nog gymmet på söndag elr ngt :) Får se helt enkelt!


Simma lugnt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0