Sammanfattning!

Var ett bra tag sen jag skrev sist, och det är dåligt av mig men jag har inte hunnit helt enkelt..
Nu är jag iaf en rykande färsk student :D I onsdags smällde det och jag och halva Ingelstorp
(kändes det som) tog studenten :)

Men iaf, ska sammanfatta lite tänkte jag!

Lördag:
I lördags hade jag balen och det var sjuukt roligt! Började dagen med att sitta hos frissan klockan nio för att vara fin när vi åkte in till min kusin som konfimerats :) Stal ju uppmärksamheten lite, men wtf ;) hehe.. Var på plats för fotografering klockan tre och det var lite pinsamt när vi tog klassfotot och vi var 6 stycken, men men..
Jag, Jessica, Fredrik och Tobbe tog parfoto alla fyra med.. Blev mkt fint :)
När vi kom bort till Stadshotellet så vart det lite väntan innan det var mingel och fördrink för att sedan bege oss upp till salen vi skulle vara i.. Fint uppdukat och mkt bra bordsplacering var det! Jag säger bara bord 7 ;) hehe.. Vi hade typ bästa bordet och vårt bord öll ihop under hela kvällen och dansade, vi var helt galna ;) tehe.. Vi dansa och hade kul hela natten lång, och mina skor fick stå den sista timmen! Hade så fruktansvärt ont i föttern :P Men vad gör man inte! Vill ni se bilder från balen får ni kolla min bilddagbok under veckan, för då ska jag lägga upp! :)
Söndag:
Teater stod på schemat idag, men det sket jag i för jag skulle till Joel :) Elr aa, jag och Märtha skulle! Detta av anledning att vi skulle på vandring med Eva i Bergkvara dagen efter :P Men iaf! Vi bakade kladdkaka och dygnade.. Det vart ju inte meningen att vi skulle dygna, men det bara blev då.. Det började väl när vi kollade på Skräckfilm och sen började vi skrämma upp varandra, och jag var nog räddast! :P Men hallå! Jag kan inte hjälpa att jag är lättskrämd ;)
Sissela Kyle's dvd kollade vi på med ;) Och jag och Märtha tog åt oss och har vårat eget nu ;) Och det är faktiskt kul! Säger bara: Hurra kussemurra xD mahaha!
Måndag:
Upp tidigt för vandring med Eva, var inte soec lockande när vi såg att det regnade på morgonen :/ Men men! Vi fick höra att vi kanske slapp gå om det regnade för mkt ;) Vi samlades hemma hos Helena för att värma upp oss lite och så.. Sen gick vi en sväng på kanske 20 min elr ngt, innan vi kom tillbaka och det var dags för mat! Efter maten vart det meningen att vi skulle gå 8 km, men vilka fick lov att stanna hemma för Helena? Joo, jag och Emmelie ;) hehe.. Så vi kollade på Andra sidan häcken :P Elr aa, jag såg väl kanske 20 min innan jag somnade (a) hehe..
När dom andra kom tillbaka var det dags för avslut och Eva åkte hem, vilket var väldigt skönt!
Senare kom Kerstin och det var dags för middag, och det blev Tacos :D massa gott var det, och mätt som ett as blev man! Vi kollade på film sen, Madagaskar 2 blev det.. Den har jag visserligen redan sett, men den är bra iaf :P
Det blev lite lekar och lite så innan vi åkte hem! I det stora hela var detta en skitrolig dag :)
Tisdag:
Sista natten med gänget och vagndekoration :) Vi fixade till vagnen på dan idag, men vi som failade Grönt kort, gjorde om detta med.. Vagnen blev massa fin och ett stort Tack till Pelle för att vi fick låna den, och även till Peter som körde :) Vi hade tur och skolan ordnade så den kom inomhus under natten med!
På sista natten med gängen åkte vi till Bjursnäs och åt och hade trevligt alla klasserna! Det blev grillad mat och sen glass och gott til efterrätt :) Lekte lite gjorde vi med, men det gick kanske inte jättebra! (a) Och Gustav bevisade ju en sak under kvällen med, att han verkligen Inte kan suga xD hehe.. Vi skulle skicka ett kort mellan varann och det var alltid han som tappade det eller sjabblade bort sig :P hehe.. Men men, vad kan man förvänta sig av en liten pojk ;)
Det dracks en del med, inte för min del dock men det är jag ganska glad över faktiskt.. Vi åkte hem runt elva tiden kanske, då det började bli ganska dött och vi blev lite trötta! Men det var en mkt trevlig kväll faktiskt :)
Onsdagen med stort O:
Studentdagen då! vaknade vid sju och hoppade in i duschen, sen plattade mamma mitt hår och jag klädde på mig och så.. Kunde inte äta ngt, för jag var väl nervös elr ngt, så tvingade i mig frukosten! En liten stund innan vi åkte så märkte jag självklart fått en maska på mina strumpbyxor :P så mamma tog fram nagelförstärkningen i nödfall så :P hehe.. Sen tog pappa lite kort innan vi åkte mot skolan för champagnefrukost, och vi hämtade upp Ida och Natalie i Trekanten med! När vi kom fram till lägenheten så vart det dags att börja skriva i mössorna och så.. Vid kvart-tjugo över nio öppnades champagnen och vi skålade innan vi gick upp till skolan för fotografering! När den var klar så gick några ner till vagnen och kollade den sen vart det dags för mat! Massa god var den och det var även tårtan vi fick till efterrätt :) Samling i gympasalen var nästa punkt, och det var premieutdelning och tal.. Märtha höll det bästa talet och jag fick föräldraföreningens bokpremie :) En paff Ida hämtade Diplom och paket :P
Sen vart det dags att gå till klassrummen och säga hej då till klassen, och då kunde inte Ida hålla tillbaka tårarna! Men det var för att Kim sa så mkt fint om klassen så det gick bara inte.. Det smittade lite för Amanda började med gråta :P hehe.. Sen vart det dags att gå ut på balkongen och sjunga studentsången tillsammans med dom andra treorna! Och efter den vart det bara våran klass kvar! Då tog jag och Amanda ton på Ingelstorpslåten ;) Efter den gick det utför, bokstavligt talat för då började vi åka ut :P hehe.. Jag var tredje ut och höll på att stå på näsan (a) hehe.. Men det bjder vi på :P När man fått blommor och delat ut till dom som skulle ha så tog vi plats på vagnen och åkte iväg! Det var här ngnstans det verkligen gick utför :P Jag och Jessica var väl dom som höll ton på flaket i dom två timmarna som vi åkte ;) hehe.. Och det har satt sina spår, för halsen är inte helt frisk idag hlr :P Bilder från idag kmr också upp på bdb! Kmr skriva mer om studendagen imorrn elr ngt, för nu får det inte plats mer!

Ikväll blir det party :D Wohoo!!

Kyss och smek! <3



När ska jag få vara lyckligt kär!? =(

Nervöst!

Snart kmr mamma och då ska vi till Sundtorps gård för jag ska på typ arbetsintervju.. Så jag är lite nervös nu kan jag säga! :P Typ skakar lite och så.. Egentligen är det väl inget att vara nervös över, men jag kan inte låta bli.. Min framtid står på spel ;)

Vart en kort och lugn dag idag annars! Hade ekologi på morgonen, klarade alla uppgifterna till miljökörkortet! Och på lunchen gjorde jag slutprovet och klarade det med, så nu slipper jag den skiten :P
Gjorde terrängprovet på idrotten, och även det gick bra! Så hittills har dagen varit bra iaf ;)

Men nu ska jag leta upp Eva så mamma kan få sitt physalisträd
(stavningen?) som jag lovat :P
Men vi hööres hörrni! :)



Kyss och smek! <3








När ska jag få vara lycklig då!? :/

Trött!

Är fett trött idag, men det är ganska så förståeligt :P Somnade kanske runt fyra, och upp vid tio igen! Jädra teater asså.. Dessutom vart jag igång heela dan igår, från tio till fyra på natten! Jäädrigt jobbigt var det.. Och det känns idag! Upp tidigt imorrn med :S Nio tiden blir det senast iaf! Men men om 11 dagar är jag en alldeles färsk student :P hehe.. För om tio dgr exact idag så tar jag studenten :D Ska bli rätt skönt, men vääldigt tråkigt ändå.. Kmr sakna stället ngt så fruktansvärt asså! Äh, jag och Bondesson får ta och gå KY nästa år helt enkelt ;) Precis som vi planerat..

Men iaf!
Igår var det iaf Sandra på kvällen! :) Säsongsavslutning dock, men iaf.. SKulle haft lite förkrök, men blidde inte alls så! Så jag drog hem till bröderna Fredricson istället, där hittade jag Eddie och Sternson
(stavning?) också.. Drog oss in till Sandra vid tio typ, och möttes av en jättekö när vi kom fram.. Men men, askul var det! :)
Fast det är klart, det hade kunnat bli ännu bättre ;) men den historien orkar jag inte dra just nu :P Och att man aldrig blir av med vissa pojkar ;) hehe.. Men men, jag tkr dom är härliga så jag bryr mig inte! 
Trodde jag skulle slippa bussen denna ggn, men nehee! Och sur blev jag så satan.. Men men, skit i det.. För till hösten kör förmodligen jag ngn gång, och då kmr jag göra samma sak :D hehe.. Om man nu kmr köra på det folket vill säga!

Och massa glad är jag med! För jag har kanske fått jobb :D Ska till Sundtorp på tisdag och prata lite med Jocke.. Så man kan ju hoppas på att det går vägen :) Visserligen mjölkar dom uppbundet, och 100 st men det är ett jobb så wtf Man får in snitsen på det med till slut :) Och dom hade tydligen avtagare och så, så det är nog gutt :)
Skulle hälsa från Annie med, får jag inte glömma! Dom visste nog vem hon var :P Men men..

Ska försöka bättra mig lite med bloggen känner jag! Bara att jag är så trött om dagarna nuförtiden så.. Men men, bara att bita ihop dom sista dagarna nu! :P hehe.. Nu ska jhag nog försöka hitta på ngt annat, typ glo en film elr ngt :P
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3










Jag vill känna din kropp emot min! <3

Frisyren bestämd!




Var hos Jossan idag, och såhär kmr mitt hår se ut på ett ungefär på balen! :)
Massa fint! Jag och Jossa hade förstått varandra bra tkr jag.. Så ska dit imorrn för att berätta hur lockarna höll och om den höll bra över lag och så.. Kanske kmr klippa luggen lite med ;)
Är massa nöjd med frisyren :) Längtar bara ännu mer till balen nu! (a) hehe..

Var på slakteriet med mjk idag med.. Tkr inte det var jätteäckligt så, men det luktade illa :S Elr, det är klart! Vissa delar var ju inte det trevligaste.. Fick en halv gris på mig med :/ Inte det minsta trevligt..
Fick se där dom tog av skinnet på nötdjuren med! Såg lite hänsynslöst ut!
Åh, det äckligaste var nog när vi såg huvudena utan skinn och musklerna ryckte fortfarande :S Ussa! Iofs, var inte spec trevligt och se reaktionen på elchockarna hlr :/ Men men, maten kom inte upp iaf ;) hehe.. Skönt det!

Efter slakteriet var det en stunds väntan innan min buss gick, så jag och Ela drog in på Netto och köpte lite att äta sen satte vi oss vid scenen i stadsparken och åt :) Lite småmysigt så.. Blir fett pepp på att grilla en sånhär dag! Med lite volleyboll med, aldrig fel ;) hehe.. Men men, blir väl kanske av ngn gång :P

Undrans om man kanske ska ta och göra ngt vettigt :P
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3






Jag saknar din trygga famn! <3

Grönt kort!

Jävla skitgrej! Vad har jag gett mig in på!?
Aa, det var iaf vad jag undrade när jag fick mitt teoretiska prov till det gröna kortet idag :P Gick la sådär, men inte tillräckligt för att godkänna mig så.. Men men, bara att göra om det sen ;)
Eftermiddagen spenderades ju i lagårn med Krestin, Lollo och Pontus :) ett trevligt litet gäng! Tkr faktiskt att det gick riktigt bra för oss, kanske att vi inte var så aktiva i disskusionerna (a) men det är ju en annan femma :P
Mjölkningen gick nästan bäst! Spec för mig och Krestin ;) När vi var inne på andra omgången kor så fick vi gå från gropen, för vi behövdes inte där mer sa hon :P Men vi gick ner sen igen, men då hade hon redan gått.. Hoppas på det bästa när det gäller denna dag! :)

Imorrn ska man ut till Sävsjö och rida lite islandshäst :) Hoppas ju på bra väder bara.. Regnar det så stannar Ida hemma (a) tehe..
Vi har börjat planera studenten lite idag.. Kom fram till att vi nog vill åka lite traktor och vagn en stund i stan :) Och det hade vart roligt.. Skulle prata med lite folk och se om man kanske kan hitta ngn som kan köra! Fast får se, måste ju skaffa tillstånd, hitta ngn och sen ska man ju dekorera vagnen med! Känns som att det är ganska lite tid :S
Blir kanske förkrök hemma hos Jessica med :) Vill inte vara hemma och dricka, för det finns det ingen annan som kmr göra.. Kanske kan dra dit lite trevligt pojkar med! ;) Det hade ju inte vart helt fel!

Det blir en hård vecka har jag kmt fram till! På måndagen är det klasskväll med alkohol, tisdagen är det Sista natten med gänget där vi kmr förtära alkohol och sen är det ju då själva studenten :P Och den kmr ju definitivt inte bli lugn ;) Sen den 22 Maj är det party hos mig med! Ska bli skönt att vara nykter ett tag sen (a) tro det elr ej! Hoppas på att man har jobb när man slutar med :/ Men men, inte dagens problem :P hehe..

Men nu ska jag kolla om jag ser ngt väder :P Se om det blir en dag hemma imorrn elr inte! ;)
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3









Lyssna på mig är du snäll! :/

Valborg!

Valborg firades med Jessica uppe hos Jonas i Gelebo :)
Dagen började med skola till 12-tiden ungefär, sen åkte jag och Jessica hem till Nybro och fixade det sista inför kvällen innan vi kom hem till mig :P Vid femtiden så kom Björne och hämtade oss, och vi begav oss.. Vi kom upp till Jonas runt halv sex - sex tiden kanske, och det börjades förstås med en gång ;) tog dock ett tag innan alla kom, men när alla anlänt drogs grillen igång..
När alla ätit färdigt så var festen verkligen igång ;) hehe.. Vi dansade och sjöng hela kvällen! Hann till och med ringa lilla Dominika innan tolv för att säga Grattis till henne eftersom hon fyllde år :) Grattis igen gumman, hoppas ni hade skojj! <3
Micke hade med sig gitarren med, så det blev lite Rosenström på altanen
(?) under kvällen.. Mkt trevligt :) Har alltid gillat killar som kan spela gitarr :P hehe.. Men men, får väl förbli en dröm att få en sån kille!

Och tack vare lite hjälp (a) så blev kvällen rätt bra iaf :) hehe.. Men tkr minsann att du kan tuffa till dig lite! Elr ngn som misstkr med mig!? Aa, iofs är det kanske inte så många som vet vem det är jag pratar om, men iaf :P Ni som vet kan ju säga vad ni tkr..
Jag har saknat dig som en tok, men så är du ändå så kylig.. Ska man behöva säga till dig på skarpen för att du ska fatta!? ;) tehe.. Vad vill du egentligen, kan du säga det till mig!? Jag vill nämligen inte gå runt och undra hela tiden, det är mkt som det är just nu :/
Men iaf! Läser du detta kan du väl åtminstone skriva antingen på msn elr sms, så jag vet.. Kanske har du ngt svar till mig också!

Dagen har inte vart spec meningsfull :P Sov till elva-tiden elr ngt, sen efter en stund åkte vi till Jonas, för han skulle hämta sin bil så stannade vi en stund.. Pojken skulle hem och jobba lite, så han åkte men jag stannade såklart.. Det blidde lite Torsk på Tallinn sen med! Tråkigt att se den med folket, för dom kan den typ utantill! Spec Jonas och Micke :P haha.. Emil kom runt en sväng med :) Folket kom och gick, men ju längre dagen gick desto hungrigare blev vi :P Så Jonas ringde Christian som agerade pizzabud! Det var inte helt fel kan jag säga er :P Mkt mer gjorde vi inte, pojken kom tillbaka och vi åkte en sväng.. Sen satt vi en stund hemma hos Jonas innan jag, Jessica och Björn åkte hemåt.. Kom hem runt åttatiden :P hehe.. Men hade nog roligare hos Jonas än på kalas för min morbror ;) Grattis på dig med förresten :P hehe..

Aja, nu ska jag bara vara uppe ett tag till innan det blir att sova, börjar bli lite trött nu :P
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek <3











Säg mig vad du vill! <3

RSS 2.0