Måndag!

Har helt glömt bloggen känner jag.. Men nu så!
Ingen koll på vad som hänt sen sist, så blir ingen uppdatering på det :P haha..
Nu är jag dock superförkyld :( Märtha som har smittat mig! Så jag hoppas på att var frisk i slutet av veckan igen.. Annars blir jag riktigt ledsen! Är jag piggare åker jag ner till Kulltorp.. Men det är ju min otur om jag fortfarande är dålig då! Men sånt som märks :)

I helgen vart det spelning med 2 blyga läppar i Färjestaden :) Så Simon hämtade mig vid typ halv elva.. Då åkte vi till Kalmar och mötte upp Kennie och Frida vid båten, sen åkte vi över till Öland :) Började väl dricka när vi kom fram och höll på till ett elr ngt :P Var inte så dålig som jag trodde hlr faktiskt.. Spelningen var sjukt bra, sånt drag var det :) Jag är på nästa ggn han spelar, lätt!

Vet inte vad jag sa skriva riktigt :P är väl mest för att jag inte är pigg.. Ska nog sova snart känns det som dessutom!
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3









 Why can't you see, you belong with me! <3 

Onsdag!

Oops, en vecka har gått :P Har dock haft lite problem med internet och datorer så.. Har vart lite svårt att skriva ngt :)
Men har väl inte hänt så mkt sen sist.. I lördags var det premiär på Björket, så där var jag :) Tog det någorlunda lugnt iaf! Var en trevlig kväll :)
I söndags spelade vi match mot Nöbbele vilket gick vääldigt bra måste jag säga :) Vinst med 4-0, så det är skönt att gå in i sommaruppehållet med en vinst i ryggsäcken! Hade två avslut, men dom gick ju inte så spec bra som vanligt :P Ska skriva mer om matchen i träningsbloggen efter detta med..

Annars har väl inte hänt så mkt mer.. Körde i måndags vilket gick bra :) Var inne i stan med Malin och hittade lite saker! Bla en studentpresent till Joel :)
Jag och Märtha var i Torsås igår på Joels student! Mkt trevligt att träffa pojken igen :) Men resan dit gick ju kanske inte som planerat (a)
För det första så hittar Märtha bara till Torsås via Emmaboda, och så långt är det lugnt :) Men när vi kmr till vägen där vi ska svänga, så är den avstängd!! Så Märtha panikringer sin far som säger att vi ska fortsätta till Holmsjö och Nävragöl där det ska finnas en skylt.. Men fanns det en skylt i Nävragöl!? Naaaae!! Så det slutade med att vi körde ända till Karlskrona och sen motorvägen upp :P haha.. Och Märtha kanske fastnade i en fartkamera också xD Men det är en annan historia!
Hemvägen tog vi dock till Söderåkra och motorvägen ut.. Mkt lättare :P hehe..

Ikväll funderar jag på om man skulle in till stan en sväng :) Hade vart trevligt! Har inte bestämt mig riktigt än.. Sånt som märks :) Verkar ju tyvärr som att jag inte får ngt sällskap nu ikväll.. Inget jag kan göra ngt åt, för en förkylning sätter stopp :P hehe..

Nehee, ska uppdatera träningsbloggen nu med sen ska jag försöka komma på vad jag ska hitta på!
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek!









 Visa ditt intresse eller tappa mitt! </3 

Onsdag!

Idag har jag vart riktigt duktig känner jag :)
Jag har:
1. Vart på banken och tatt ut massa pengar :/
2. Köpt present till Petra som fyller 15 :) En leksaksmoped blev det ;) haha.. Var tydligen ganska uppskattat :P
3. Vart på körskolan och pratat med Marita och betalat henne.. Även bokat en lektion :)
Och slutligen 4. Varit på Petras sommarkonsert i OG-hallen :P Skulle vart utomhus, men det vart ju risk för regn så det blidde där.. Det är ju sjukt så duktigt dom är! Nästan så man blir sotis ;) hehe..

Ang. körkortet :)
Om allt går enligt planerna nu, så kanske jag kan få det i juli :) Om teorin funkar och så..
Lektionen jag bokat är en utbildningskoll typ.. Hon ska se om jag kan allt tillräckligt bra för uppkörning! Går den bra så slipper jag körningen ett tag iaf.. Så återigen, bara teorin nu :P hehe.. Har vart det ett tag nu (a)

Och får jag inte tag i Odensviholm imorrn så skiter jag nog i det.. Jag orkar inte jaga dom hur länge som helst! Men frågan är bara vad man ska göra då.. Har ju inget annat!
Idag fick jag dessutom lust att åka iväg till Holland och jobba :) Jag och Jessica kanske åker ner till gården vi hade praktik på när vi var där med skolan! Hade vart skojj.. Fast iofs, det underlättar kanske om man har körkort (a) så det lär väl kanske bli till hösten vi åker isf.. Om vi gör det öht ;) Sånt som märks..

Matchen ikväll blev inställd med :/ Och ingen träning imorrn.. Så det blir att ta en runda i skogen istället! Kanske får med Petra med ;) Och så blire match på söndag istället.. Men då är det mot Nöbbele :P Madesjö-matchen kmr få ett nytt datum! Jag som var så pepp på denna matchen :P Så blir den inställd.. Aja, inget att göra åt nu ändå!


Om man kanske skulle ta och göra lite teori nu då, så man blir klar ngn ggn (a)
Men vi hööres hörrni! :)






Kyss och smek! <3









 Can't you see, you belong with me! <3 


Måndag!

Måndag ännu en ggn!
Dock lite ångestfyllt för min del..

Helgen har iaf vart kalas :D
Började i fredags när jag och Jessica åkte över till Ön och Alby.. Vi handlade lite sen gjorde vi iordning i huset där vi bodde :) Hälsade på Kerstins suppersöta kisse-bebosar med! Hade ju gärna tatt med en hem kan jag ju lova ;)
Lördagen bestod av solande och grillande på kvällen! :) Blev ju en del alkohol med.. Helt sjukt vad jag inte tålde mkt denna helgen dessutom, inte riktigt vad jag räknat med! Men men, ngn ggn är man sån med ;)
Igår gjorde vi ju inte så mkt.. Fikade lite och packa ihop våra grejjer innan det var dags för hemfärd..
Vi åkte förbi Stenåsa badet, där Kerstin haft praktik nu ett tag :) Verkade trevligt.. Åkte även förbi Risinge och kollade in stället! Rätt stort om man säger så :P
När jag kom hem satte jag mig ganska omgående vid datorn (a) hehe.. Snakkade med Simon och bestämde att jag skulle åka dit en stund.. Så Simon hämtade mig lite innan nio, sen kom jag inte hem förrns typ tolv :P
Men det var trevligt :) Vi kollade på Da Vinci koden! Rätt skum film :P Men den var bra! Lite väl mkt tänkande för att se dagen efter kanske, men vafan ;) hehe.. Som sagt, en trevlig kväll!

Idag händer inte så mkt.. Har suttit och grejat med mina mejl och sökta jobb! Så dom är inskickade nu, lite sent :S Har mejlat körskolan med.. Så lite gjort har man ju fått iaf :)
Träning snart med.. Känns inte jättelockande, men man måste ju få bort lite av dököttet ;) hehe.. Känna hur kroppen känns efter helgen :P Se om den protesterar ngt..
Match på onsdag mot Madesjö sen med :) Ska bli naijs.. Det blir helt klart no mercy på den matchen ;) hehe.. Gamla laget ju! Fast det är inte jääättemånga som är kvar sen "min tid" så att säga :P Men dom såg ut att vara ganska jämna med oss.. Om vi bara skärper till oss vill säga :P Förhoppningsvis ska vi väl kunna peta in ngt mål iaf ;)


Men nu känns det som att jag skulle behöva ngt i magen faktiskt.. Sen måste jag komma på vad jag vill göra med mitt liv :/ För det vet jag inte riktigt än faktiskt..
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3






 Can't you see, you belong with me! <3 


Fredag!

Bara tvungen att skriva ett inlägg nu!

Var inne och läste Theres blogg nu (
http://pitbullqueen.blogg.se) en gammal klasskompis.. Hittade en länk till en film där! Jag säger som henne, varnar för väldigt starka bilder..
Inlägget hittar ni här:
http://pitbullqueen.blogg.se/2010/may/varning-for-starka-bilder.html
Jag fattar ärligt talat inte hur visa folk kan vara så dumma i huvuvdet rent ut sagt! Och kommentarerba sen! Ae, jag saknar i princip ord.. Jag fattar helt enkelt inte! Det är sånt här jag skulle vilja vara med och motverka, men så blir det inte.. Inte inom den närmsta framtiden iaf!

Om några timmar åker iaf jag och Jessica över till Kerstin :D <3 Ska bli så fucking löövely! En hel helg bara vi tre flickor :) Kan inte sluta annat än perfekt!
Men måste dra ner till stan snart och fixa lite grejjer som ska med! Som typ alkohol (a) hehe..
Vi får väl se om det blir ngn update under helgen!


Men vi hööres hörrni! :)







Kyss och smek! <3










 Can't you see, you belong with me! <3 

Onsdag!

Och så var det onsdag igen :)
Idag har jag gjort slut med Komvux :) Behöver bara åka dit en ggn till.. Och då ska jag hämta mina betyg :P Känns rätt skönt ska ni veta! Nu är ju bara problemet vad som händer i höst.. Om man ska orka tre år till i skolan elr om man får jobb! Nu när det är ganska ovisst så känns det inge bra :/ Vet att jag kan ha ett jobb till september, men sen då!? Iofs så är jag ganska van vid att ta saker som dom kmr :P men man kan inte alltid ha det så.. Ngn ggn måste man ha en plan, och det börjar bli dags att lägga upp en nu!
Får antagningsbesked i början på juli om jag kmr in på ngn högskola.. Men tills dess!? Och ska jag tacka ja!? Kalmar är ganska självklart att jag tackar ja tror jag.. Men Halmstad då!? Det är ganska långt till Halmstad :S

Men just nu är problemet mina pengar från af :P när dom kmr! För jag måste ha pengar till alkohol och mat och buss tills helgen! Har just nu typ 200 spänn :P och det kmr man inte långt med.. Hoppas dom kmr imorrn, för sen är det nästan försent :P
På fredag åker till Kerstin :D Och det ska bli förbannat gött! Jag längtar som faen! :) Kanske får ett toppen avslut på helgen tom! Vem vet.. Inte jag iaf :P haha.. Inget som är bestämt än! Men jag hoppas iaf :)

Jag tror jag vet vad jag vill, men jag tvekar på dig! Vad vill du med detta!? Gör mig säker!

Var och kollade lite på Madesjö - Norra Tång förut :) Vi möter Madesjö på onsdag.. Så tänkte kolla motståndet! Lite tips fick man ju iaf :) Men mer tänker jag inte avslöja! Man vet ju aldrig ;) Så ni i Trekanten som läser, jag har knepen ;) haha.. Kan bli en tuff match, men det visste jag redan från början!

Har blivit rätt dålig på att använda mina glasögon på sistone med.. Men det märks framåt kvällskvisten på huvudvärken börjar komma smygande! Så nu är dom på iaf :) Dom får ligga vid datorn så jag kmr ihåg dom :P haha..


Nehee, om man skulle ta och göra ngt annat! Tråkigt när det inte händer ngt framför apparaten :P
Men vi hööres hörrni :)





Kyss och smek! <3








 Why can't you see, you belong with me! <3 


Tisdag!

Sitter här en tråkig tisdag em som vanligt.. Snart är det dock dags för träning :) Har fortfarande ont på utsidn av låret sen matchen igår.. Vettifan vad jag gjort, men ont har jag :P

Har inte uträttat så mkt idag! Fyyy på mig :/ Inte bra detta.. Men hoppas på att det blir bättre imorrn :) Imorrn är det sista dan jag har på mig.. Sen är det försent :S Så imorrn får jag ta mig i kragen igen!
Har inte så mkt att säga idag känner jag :P Men å andra sidan har det ju inte hänt så mkt hlr..

Jag vet fortfarande vad jag vill.. Men jag vill ha bekräftelse på att det jag känner är på riktigt! Så snälla, ge mig den chansen är du snäll! :)


Nu tkr jag pappa kan komma hem så vi kan äta innan jag ska iväg och träna :) Så ikväll blire ett träningsinlägg också!
Men vi hööres hörrni! :)




Kyss och smek! <3







 Why cant't you see, you belong with me! <3 

RSS 2.0