Djurparken!

Idag är det torsdag och imorrn är det sista dagen på parken :P Fast jag stannar hemma för att skriva på mina arbeten som ska in..
Har haft otroligt tråkigt idag! Satt hela förmiddagen och kollade på apor :S Roade mig med att sitta och messa med Eddie i princip hela tiden :) Var mkt trevligare..
Efter lunchen så satt vi ungeför 45 min och tittade på åsnorna, som på den tiden hann börja bråka!! Jävla Webster, hans fel! Stackars Bruno höllt på att få manen avbiten :P Hade gärna hoppat in och sparkat Webster mellan bakbenen ;) hehe.. Men gjorde ju inte det iaf..
Åkte med Ida och Natalie in till stan sen med! Natalie är faktiskt duktig på att köra, så jag lovar att det är ofarligt att åka med henne ;) hehe.. Tog bussen vid halv tre, så var hemma ganska tidigt idag med :)
Har inte hänt så mkt mer under dagen nu! Har suttit vid teven hela dan ungefär (a) hehe.. Skulle kanske börjat skriva på lite arbeten, men så blidde det ju inte! Skulle inte jag ändra på mig!?

Imorrn ska jag göra klart djurparksarbetena och skicka dom, börja på psykolgiarbete och religionsuppgiften! Ligger efter så satan nu! Dessutom tänker jag inte gå på psykologilektionen på onsdag, jag har bara den lektionen och då måste jag åka vid typ ett för att komma i tid och det gör jag bara inte!

Hur skulle det vara om ni brydde er om mig också för en gångs skull! Det är verkligen så att mellanbarnen blir bortglömda, spec hos oss :S Är det inte så att man ska bry sig om den äldsta!? Isf är det ju faktiskt mig just nu, eftersom att Emma flyttat hemifrån.. Det är fan knappt så ni vet at jag finns stundtals! Hur tror ni jag känner egentligen!? Prata med mig, låt mig känna mig som en del i familjen igen :(

Nu är Ida trött så det blir nog sängen efter lite Uppdrag Granskning!
Men vi hööres hörrni! :)
Kyss och smek! <3

Snälla, låt det funka denna gången! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0