Måndag!

Jahaa, kanske ska utveckla mitt inlägg från inatt :P hehe
Igår var jag allmänt trött och jävlig (a) men jag drog mig ändå upp vid tolv för att duscha och bege mig in till Kalmar! Jag och Jonas hade bestämt oss för att passa på att kolla på Alvin & gänget 2 innan den slutade gå :P
Den var askul! Såg ni inte den på bio, HYR den när den kmr på dvd :P Asrolig var den, hehe!
När den var slut åkte vi hem till Jonas för att kolla massa film och käka pizza :) En mkt trevlig dag, även om båda var lite väl trötta :P haha.. Men det har ju sina förklaringar!

I lördags var det lite homecoming fest för Karin! :) Kvällen började på Harrys där vi satt i typ ngn timme elr så innan vi drogoss vidare till O'learys! Det var där allt började ;) haha.. Det var dans och alkohol och massa roliga samtalsämnen xD haha.. Och jag kan säga det att jag ska nog aldrig mer ha mina killer-heals på mig om jag ska dansa :P haha.. Det var satan vad ont i fötterna man fick (a) men men, vill man vara fin får man lida pin ;)
Karin och Mattias var dom sista att lämna mig inne på O'learys! Men då hade Jonas och Peter kommit in, så jag hängde lite med dom innan det stängde och det var dags att dra sig till bussen..
Väl på bussen så träffade man på familjen Svensson :P hehe.. Emma, Trasan, Lotta och Emil var med bussen :P Det var ju kanske inte dom första man hade väntat sig att åka nattbuss med xD haha.. Och förlåt Trasan lilla för att jag drack alkohol, det ska inte
(fingrarna i kors) hända igen! ;)

Sitter nu i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja! Kemi i två timmar väntar mig.. Ser inte alls framemot det, för är trött om ett fucking as :P haha.. Men när kemin är över så är det snart dags för träning, vilket vi gillar desto mer :P Så nu tkr jag att skolan kan sluta så jag får träna ngn ggn! Ikväll får vi också våra nya träningsställ :) Elr aa, strumporna fattas! Ska få väskor också, men dom kmr inte hlr idag.. Men men, jag lääängtar! :D Känns som att man är en riktigt trekanten spelare nu ;) haha.. Just det, kom på att jag inte får glömma lägga till idrott på mitt schema till skolan :P hehe.. Ngt kul ska man väl få ha medans man pluggar ;) Så den ligger på fredagar! Så det blir måndag, tisdag, torsdag och fredag för min del..
Fy fan, vill inte börja med uteträningar i denna kyla :S Men men, bara att bita ihop och visa att man är viking för fan ;) haha..

Nehee, om man skulle ta och fixa lite grejjer innan kemin börjar då kanske!
Men vi hööres hörrni! :)





Kyss och smek! <3













Jag är just nu väldigt säker på vad jag känner, men nu är det bara tålamodet som måste hålla! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0